dopeman1979 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 lipsa de putere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce ulei bag si eu in fata? Ca a venit timpul sa-l schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Ce ulei bag si eu in fata? Ca a venit timpul sa-l schimb Da, chiar asa. Ce ulei imi recomandati si SC28-ului meu? Parca as schimba marca. Pana acum a fost Castrol RS 4 T 10W-50. Editat Noiembrie 4, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_I_G Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Motul 300V 10W40 Eu numai din asta folosesc si este super ok il tin in motor cam 5000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce ulei bag si eu in fata? Ca a venit timpul sa-l schimb Cand zici "fata" vrei sa zici "fată" sau "față"? Adica ulei motor sau ulei suspensie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce ulei bag si eu in fata? Ca a venit timpul sa-l schimb eu merg de ani buni pe putoline, n-am nici un repros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 raman pe honda dar o sa fie 600 rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Cand zici "fata" vrei sa zici "fată" sau "față"? Adica ulei motor sau ulei suspensie? fată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Gixx, suna la 0730 074 736 - dl. Chiriac.Coletul a ajuns in Bucuresti. A fost baiatu' la adresa dar nu a gasit pe nimeni. Momentan are coletul in masina, tocmai am vorbit cu el. Suni la nr de mai sus si stabiliti voi unde va intalniti. Ms....am ajuns totusi un pic cam tarziu acasa Maine la prima ora i-l sun,ms inca o data pt help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Ms....am ajuns totusi un pic cam tarziu acasa Maine la prima ora i-l sun,ms inca o data pt help Sa cresti mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ma lamuriti si pe mine va rog cu o chestie? as vrea sa stiu care este diferentza intre franele radiale si cele normale, care ar fi avantajele celor radiale? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 eu merg de ani buni pe putoline, n-am nici un repros. A venit aripa... Ms mult Si tie nenea SD6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S_I_G Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Despre ce fel de aripa este vorba ?? aripa spate de sc 33?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Motulu' 300V prima optiune, Motorexu' a doua... desi daca il intrebi pe MAC va zice altceva. Cea mai importanta e starea motorului. Daca e brici, merge 10W40 sintetic, dupa capu meu. Daca e un pic "matur" , atunci trebuie altceva. Succes! Editat Noiembrie 5, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 imp e sa schimbi uleiul in timp considerati ca uleiurile foarte performante au o viata mai scazuta ca nr de km fata de uleiurile "stradale" iar cel mai important lucru e sa incalziti bine motorul inainte sa ii dati sus in ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Eu bag in SC 28 10W40 Motul semi ...... si merg aprox6-7 mii. succes http://www.youtube.com/watch?v=qlIs--aSwgc Editat Noiembrie 5, 2008 de Zeno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 A venit aripa... Ms mult Si tie nenea SD6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 A venit aripa... Ms mult Si tie nenea SD6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 cu o durere mare de spate tastez.... offf ce imi face firebladu asta mie ) cu o durere mare de spate tastez.... offf ce imi face firebladu asta mie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 Hai, care sariti cu un CBR dezbracat, lovit, fara acte etc... la schimb cu enduroaica? Bag si o perna gratis la oferta! (Cine stie, stie...) /index.php?showtopic=286634 arunca un ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 /index.php?showtopic=286634 arunca un ochi Merci! Dau o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 arata bine dracia aia la 1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Mie mi se pare ca "a cam tras-o de urechea dreapta..." if you catch my drift... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Hellicks ti-ai luat RR-eul ala la 1100 sau cat era ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Inca nu am luat nimic. La momentul asta, nu am bani lichizi. In schimb, am 3 mobre. Daca imi iese pasenta sa fac un schimb, ar fi beton. Daca nu, astept pana vand unul. Tipul cu CBR-ul ala la 1100 a spus ca "se mai gandeste" in privinta schimbului. Vom vedea, desi... we all know what that means... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate