Lungu Edward Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 de unde ai tripla spate pe leduri vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 frumoase, dar tot n-ai montat aripa spate..... E asezata la caldura Pana la primavara nu i-o montez...Oricum in cateva zile o bag in casa Stopul cu leduri e luat de pe Louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 E asezata la caldura Pana la primavara nu i-o montez...Oricum in cateva zile o bag in casa Stopul cu leduri e luat de pe Louis ciudat eu am cautat tot louis`u si nu am gasit acu cati ani ai luat stopu ? imi poti da si mie codu ca sa imi comand si eu unul poate tu il gasesti pe louis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ciudat eu am cautat tot louis`u si nu am gasit acu cati ani ai luat stopu ? imi poti da si mie codu ca sa imi comand si eu unul poate tu il gasesti pe louis ? Eu am fireblade-ul rosu-alb-albastru, cel portocaliu e al unui prieten care nu prea intra pe forum...Si l-a luat anu' trecut (stopul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ptiu, deja am inceput sa ma uit la pozele de la intruniri. E semn rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Eu am fireblade-ul rosu-alb-albastru, cel portocaliu e al unui prieten care nu prea intra pe forum...Si l-a luat anu' trecut (stopul) e cumva a lui dark rider? hellicks, nu ne mai vedem pe messuri...mai da si tu cate-o raita p'acolo sa mai vb una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 e cumva a lui dark rider? hellicks, nu ne mai vedem pe messuri...mai da si tu cate-o raita p'acolo sa mai vb una alta Da...e motorul lui Laur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 hellicks, nu ne mai vedem pe messuri...mai da si tu cate-o raita p'acolo sa mai vb una alta Man, nush cum draq nu ne nimerim pe mess... pe seara ma bag si stau la panda: cand apari, suna din goarna. Hai, ca daca ne coafeaza, bag bondaru intr-o duba si fug cu el la capitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Mei Dopeman, ce faci bei, te dai cu schiurile ???? Ia uita-te cum merg cei tari, ca eu studiez de zile, si la anul voi fi tare !!! tampit pe 929rr Asta merge bine, dar este dus cu pluta !! Sunt multi ca el in cimitire !! Editat Noiembrie 17, 2008 de borosz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 anul asta ma dau cu scandura, mi-am luat echipament si toate cele. te astept sa vii sa incerci si tu, se pare ca vom avea zapada multa. superb primul clip, foarte interesant explicat. al doilea... mad man..... parca erai tu prin Sfantu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 deci n ustie nimeni de unde sa fac rost de stop pe leduri pt cbr-ica 900 din 99` al meu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 aanu' asta o sa-ncerc si io cu scandura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 deci n ustie nimeni de unde sa fac rost de stop pe leduri pt cbr-ica 900 din 99` al meu ? 50 de euro de dupa louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Bonn,exista intrunirea de Rf,600f,R1...etc,cu toate astea noi nu ne cunoastem decat virtual(unii)...Care se baga la o aduare de firblade owner's din Bucuresti? Eu cu Laur suntem 2...mai adunam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Bonn,exista intrunirea de Rf,600f,R1...etc,cu toate astea noi nu ne cunoastem decat virtual(unii)...Care se baga la o aduare de firblade owner's din Bucuresti? Eu cu Laur suntem 2...mai adunam? Pot sa fiu si io intrus? Da ma iei pasager Gixule:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 betzigash, aici esti binevenit, aranjam si cazare ieftina pe Harghita si ne rupem oasele impreuna. poti sa aduci si cainii..... Anul trecut cat am fost vara cu motoarele in Alpi, in Austria, am gasit o statiune super tare, se poate schia mai ieftin decat in Romania si se pare ca mergem in februarie acolo. cazare 70 euro/camera mic dejun inclus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Mei Dopeman, ce faci bei, te dai cu schiurile ???? Ia uita-te cum merg cei tari, ca eu studiez de zile, si la anul voi fi tare !!! tampit pe 929rr Asta merge bine, dar este dus cu pluta !! Sunt multi ca el in cimitire !! am ramas mut dupa ce am vazut cum merge baiatu ala "tampit"... oricum foarte foarte periculos sa mergi asa pe drumuri publice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Eu am impresia ca are schimbat kitul de lant si indica viteza in plus, ca in afara de asta nu sunt multe care sa nu se faca si pe la noi pe drumuri. Si senzatia asta o am de la sariturile pe care le face, cred ca are cam 30km/h in plus. In al-2lea film e varza ala din fata, nici nu am avut rabdare sa ma uit pana la capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) tampit pe 929rrAsta merge bine, dar este dus cu pluta !! Sunt multi ca el in cimitire !! Muahaha, ce dilimache! Da' ce naiba e cu directia aia, omu nu si-a setat deloc suspensia??? Oricum, urmariti cu atentie, sunt vreo 3 viraje pe care le ia in mod clar cam la 70-80, iar pe cadranul lui apare 150 Deosebit de ilustrativ pentru "lucratura" ar fi secventa intre minutul 1:48 si 1:50, cand reduce viteza inainte de un viraj, iar apoi deschide gazul (perfect normal), numai ca viteza lui (aia afisata, nu aia reala) o ia brusc de la 198 Km/h la 214 ! O acceleratie de + 16 km/h, in mijlocul virajului, in decursul a mai putin de 1 secunda, fara high/low side sau wheelie... hmmm, o fi ceva tehnologie secreta... Editat Noiembrie 19, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiu929 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 gata mane, vin pe mess poi ma gandeam initial pt. fratioru' meu ce in vara tot cauta o horneata.... da' acu' s-a sucit si-si cauta masina. io inca n-am ajuns pe la curte unde tin motoretele si nu sunt 100% daca printre surubri si surubele mai am si alea de pe spate ce le cauti tu. de-aia astept sa ajung p'acolo si daca e dau un pm, asta in cazul in care n-ai facut rost bafta dope, cum a fost perioada dintre cele doua drumuri (dus/intors)? bizara? hehehe.... iti multumesc o sa astept!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 fura ceva km la ala ca la orice motor da nu foarte mult oricum e putin inconstient, mai putin si o pierdea la minutul 1 cand a deschis gazul prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Fiti atenti cum se poate modifica un CBR900 din 95. http://www.fireblades.org/forums/for-sale/...-fireblade.html Ar fi interesant de aflat daca jugul de 954 intra in cadrul de 900 sau F4. Ar fi un tuning bun pt modelele mai vechi. Adica pt cele care au ramas fara partea din fata, pot fi reparate cu furci juguri de 929-954. Editat Noiembrie 19, 2008 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 o stiu de mult pe asta si am vb si cu proprietarul ceva ani in urma facuta foarte bine furcile se monteaza fara probleme pe modelul 92-99 daca ai si juguri, fara modificari se poate monta si pe f4 si restul cu putina munca si mai multa minte orice e posibil multi monteaza furcile de la gsxr k3-k4 1000 sau k5 600 pe 900RR cu putina munca cele mai ok erau niste furci de ducati usd cu discuri batfly de 330mm si etriere brembo, marchesini mg pe fata ..spectacol mi'a cerut 1300€ ptr tot dar nu aveam bani pe atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Interesanta codita aia, ce zici, Mac? Sunt curios cat e de munca sa pui sus bascula de VFR, e secsi rau. Era fain daca punea si roata fatza. Editat Noiembrie 19, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 pai ti'am dat si codita aia doar ca nu ai mai pus'o sus bascula se pune relativ usor dar nu e o modificare foarte buna dpdv ciclistic, face mai mult rau decat bine dar arata bine cel putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate