mac Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 felicitari D sa te bucuri de noua mobritza era timpul sa revii pe calea cea buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 I'M BACK IN DA FUCKIN' GAME! Uite, ma, si oaia ratacita. Welcome back! Sa aveti grija unul de celalalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 felicitari D sa te bucuri de noua mobritza era timpul sa revii pe calea cea buna adevarat, adevarat... merci! Uite, ma, si oaia ratacita. Welcome back! Sa aveti grija unul de celalalt! Muahahahahaaaaa, saru'mana! Ma, io propun sa bem odata berile alea ca deja exageram... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Hell yeah !!!! Bine-ai revenit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 E bine acasa Hell yeah !!!! Bine-ai revenit ! La vara neaparat bag un drum de Vama cu escala la Bucale... BINE V-AM REGASIIIIIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 E bine acasa La vara neaparat bag un drum de Vama cu escala la Bucale... BINE V-AM REGASIIIIIT! Holeo nenea... mere si p'o roata ? ...in 2009 Felicitari... da' n-ai da un telefon maaaaaa... modestule La primavara ma bag si io in grupu vostru... daca ma primiti si mai este loc Ciaules... PS : HSH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 E bine acasa La vara neaparat bag un drum de Vama cu escala la Bucale... BINE V-AM REGASIIIIIT! Mda....poate reusim anul viitor sa ne si intalnim toti...ca de-un an ne chinuim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Holeo nenea... mere si p'o roata ? ...in 2009 Felicitari... da' n-ai da un telefon maaaaaa... modestule La primavara ma bag si io in grupu vostru... daca ma primiti si mai este loc Ciaules... PS : HSH HSH, drace! Las' ca-i treaba buna; la vara prajim Vatzmanu' Mda....poate reusim anul viitor sa ne si intalnim toti...ca de-un an ne chinuim N-ar fi rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Felicitari... da' n-ai da un telefon maaaaaa... modestule Nu, nu. A fost foarte secretos. La primavara ma bag si io in grupu vostru... daca ma primiti si mai este loc Este! Mda....poate reusim anul viitor sa ne si intalnim toti...ca de-un an ne chinuim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 (editat) la vara prajim Vatzmanu' e prajit deja de anul asta! Editat Decembrie 16, 2008 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 la vara prajim Vatzmanu' e prajit deja de anul asta! Ce-i ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Au ajuns gumele. Multumesc, mac! Au ajuns autocolantele. Multumesc, mertan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 cazzo ..au ajuns deja ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Ce-i ala ? traseu cu multe curbe, la iesirea din ms( de fapt o curba, care se continua cu altele pe un deal misto). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 cazzo ..au ajuns deja ? Pai tu de ce crezi ca am zis sa le trimiti cu Fan-ul? Sunt superbe! Asteptam caldura, sa vedem cum stau si pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Pai tu de ce crezi ca am zis sa le trimiti cu Fan-ul? Sunt superbe! Asteptam caldura, sa vedem cum stau si pe drum. de care-s? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 de care-s? BT016. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 BT016. eu am mers mai demult cu 014, foarte aderente da' m-au tinut 4000 de km.nu stiu astea cum sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 014 sunt vechi si foarte proaste oricum .. astea noi tin f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) . (Inca nu stiam sa filmez ca omu'. Am mai evoluat de atunci. Adica m-am dat jos din bananier ) P.S. Avand in vedere traseul bestial, poate va ganditi sa facem intalnirea Fireblade la Mures. Dupa viraje, va puteti racori aici. Editat Decembrie 17, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 014 sunt vechi si foarte proaste oricum .. astea noi tin f bine or fii vechi,dar proaste nu prea cred-e parerea mea.se tocesc aproape ca cele de pe pista-cel putin la mine.aderenta aproape totala. nu zic ca nu au aparut si mai bune,dar eu am fost extramultumit.repet, pacat ca nu tin mai mult. . (Inca nu stiam sa filmez ca omu'. Am mai evoluat de atunci. Adica m-am dat jos din bananier ) P.S. Avand in vedere traseul bestial, poate va ganditi sa facem intalnirea Fireblade la Mures. Dupa viraje, va puteti racori aici. e fain filmu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) . (Inca nu stiam sa filmez ca omu'. Am mai evoluat de atunci. Adica m-am dat jos din bananier ) P.S. Avand in vedere traseul bestial, poate va ganditi sa facem intalnirea Fireblade la Mures. Dupa viraje, va puteti racori aici. Ce zapacit esti http Foarte tare traseul ! Editat Decembrie 17, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) e fain filmu'. Multam. Am prins o zi frumoasa, si am zis ca... iarna o sa stau ca hamsteru in fata monitorului. Macar sa am de ce sa fac vrruuuuum, vruuuuuuuuuuum! Editat Decembrie 17, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 HELLP ! am o mare rugaminte la careva coleg motociclist posesor de 929 rr , am trimis la Darian sa refaca saua de la motoru meu si ar vrea sa vada una de 929 sa o masoare ca sa poata face comparatia cu cea pe care tocmai a tapitat-o . Atata tot sa o masoare sa vada daca sunt indentice sa nu o tot trimitem intre baia mare si bucuresti ca am trimis deja odata inapoi pe tema asta . Daca este careva dispus sa ma ajute sa mi zica pls cat ma costa distractia si sa mi lase un nr de mobil pe privat . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Pot sa iti comunic un set de masuratori exacte, cu schitza, daca e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate