Gixu. Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) pacat ca noul 1000rr e printre cele mai urate avorturi din casa honda mi se pare stupid sa ramai fidel unei marci.. in ciuda uratzeniei nemaipomenite ... au reusit sa o faca asa de urata incat nici in varianta racing nu se salveaza .. apoi sunt cei 10% carora place .. de gustibus... cred ca ma apuc sa pregatesc un kit de infrumusetare frontala cu un preparator de carene ..folosind farurile si prinderile originale .. cred ca am da lovitura nujtu voi ..dar eu daca as fi terasist as vrea sa ma simt mandru de fiecare data cand privesc spre motorul meu..privind un nou fireblade nu as putea fi mandru vreodata indiferent ce i'as monta pe el..imho Nu zici rau...Asta e modul in care omul "din occident" priveste fieru'. La noi,datorita faptului ca multi platim ani de zile pt un sh cu ceva ani buni "experienta" in spate, fierul devine mult mai valoros(sentimental si nu numai) Un an cat am stat in Germania am experimentat si modul asta de a gandi...1500 de euro pe luna si posibilitatea de ati lua o sportiva noua fara prea multe batai de cap te fac sa privesti totu' cu alti ochi Editat Decembrie 22, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) am eu unu original. alb. il vrei? Daca nu, hai la tetea sa te pupe cu unu transparent... Multumesc, baieti! Hellicks, stiu ca esti in concediu', dar deschide-ti telefonu` ala! Maine plec la Bucuresti, ma intorc miercuri. Poate facem cumva. Editat Decembrie 22, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Multumesc, baieti! Hellicks, stiu ca esti in concediu', dar deschide-ti telefonu` ala! Maine plec la Bucuresti, ma intorc miercuri. Poate facem cumva. Cand ajungi in Bucuresti da un semn...Bem un ceai 0742.859.287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Cand ajungi in Bucuresti da un semn...Bem un ceai 0742.859.287 Asta e ideea, ca vin sa beau un ceai. Chefu' de sfarsit de an de la servici. O sa ajung seara, chefuim si somn. Dimineata tare m-as intoarce si eu catre casa, e Ajunu'. Oricum, numarul l-am salvat, mai trec prin Bucuresti dupa ce da caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Asta e ideea, ca vin sa beau un ceai. Chefu' de sfarsit de an de la servici. O sa ajung seara, chefuim si somn. Dimineata tare m-as intoarce si eu catre casa, e Ajunu'. Oricum, numarul l-am salvat, mai trec prin Bucuresti dupa ce da caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!! io am taiat'o de pe forum pana mai incolo nu mancati prea mult ca pierde mobra din acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Si daca tot a inceput MAC sirul urarilor, sa fie si de la mine traditionalele "Meri'n CriÂşmă", "Crăcit fericiun!" si "Sărbăutori fericite!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Si daca tot a inceput MAC sirul urarilor, sa fie si de la mine traditionalele "Meri'n CriÂşmă", "Crăcit fericiun!" si "Sărbăutori fericite!" Fraaaaaate, cat am ras ! Si eu va urez sarbatori fericite, multe sanatate, fericire si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca. Sa vina caldura mai repede sa Fireblade-im voiosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Sarbatori fericite si in special primului ungur care a avut curajul sa mearga in tricou pe fireblade, borosz1978, boldog karacsonyt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Sarbatori fericite si tot ce va doriti voi si Fireblade`urile :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Pfui, am scapat de ala vechiu'... Sa vina asta nou! Hai ca 2 luni au trecut; mai sunt... 3 La multi ani si CALDURAAAAAAAAAAAAAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) La multi ani, tuturor! Cat mai multi km si anu` asta, fara incidente! Pfui, am scapat de ala vechiu'... Sa vina asta nou!Hai ca 2 luni au trecut; mai sunt... 3 La multi ani si CALDURAAAAAAAAAAAAAAA! Ce face? Uite, eu si in noapte de Rev m-am dat. Kneedrag: Stoppie: Editat Ianuarie 1, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 La multi ani, dragii mei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 si eu astept cu nerabdare caldura zilele astea fur si eu bici de la mama din camera si o mut la mine ca sa incep pregatirile la mine si la amicul meu a inceput tuningul pentru sezonul 2009. probabil cea mai importanta achizitie va fi un sistem de traction control anul asta mi'am propus timpi buni in toate pistele pe unde voi merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Sarbatori fericite si in special primului ungur care a avut curajul sa mearga in tricou pe fireblade, borosz1978, boldog karacsonyt ! buuuuueeeeeeiiii Daca ma gandesc ca m-am intalnit cu DOPE, dupa ce a scris asta si nu l-am strans de gat, imi vine sa fac harakiri !!! La multi ani si la multi bani pt toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 "boldog karacsonyt " ata ce inseamna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 inseamna Craciun Fericit, urarea era doar pentru Borosz1978, nu de alta dar era in ungureste.... Mertane, doar nu esti sovin? pentru restul, era si o urare in romaneste. Faza cu borosz1978 care incearca sa ma stranga de gat, e veche, incearca el de ceva vreme, ba sunt cu motorul si nu ma poate ajunge (in tricou e mai greu), ba suntem la discoteca si toti gangsterii sunt cu mine, ba suntem la discoteca si borosz e ocupat cu blondele... (apropos, am auzit ca esti in cautare de echipament masura pentru femei....) si tot asa........ Se pare ca si anul asta amenintarile vor continua, daca are cineva idee cum am putea sa-l domolim, eventual sa-l pedepsim pe acest baiat, astept sugestii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 "boldog karacsonyt " ata ce inseamna? Ce facusi, Mertane? Clonitza sau se phutu ID-ul? 'au l-ai schimbat sa nu te miroasa dusmanu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Ce facusi, Mertane? Clonitza sau se phutu ID-ul? 'au l-ai schimbat sa nu te miroasa dusmanu'? m-au ajuns blestemele......... http://www.youtube.com/watch?v=CqgSZI7A5E8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 inseamna Craciun Fericit, urarea era doar pentru Borosz1978, nu de alta dar era in ungureste.... Mertane, doar nu esti sovin? pentru restul, era si o urare in romaneste.Faza cu borosz1978 care incearca sa ma stranga de gat, e veche, incearca el de ceva vreme, ba sunt cu motorul si nu ma poate ajunge (in tricou e mai greu), ba suntem la discoteca si toti gangsterii sunt cu mine, ba suntem la discoteca si borosz e ocupat cu blondele... (apropos, am auzit ca esti in cautare de echipament masura pentru femei....) si tot asa........ Se pare ca si anul asta amenintarile vor continua, daca are cineva idee cum am putea sa-l domolim, eventual sa-l pedepsim pe acest baiat, astept sugestii..... Nu-ti face griji, ca m-au pedepsit blondele, si ma pedepsesc si in momentul de fata !! (poate ma domolesc) Apropo, am scurtat toba LeoVince din titaniu. Avea 49 de cm din fabrica, si acum a ajuns la 32 cm !!!! Abia astept sa aud sunetul, ca de aratat arata mult mai bine asa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 vrem filmulet sau macar poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Ptiu, drace! De cand cu problemele astea cu serveru' mi-am mai adus aminte de probaic. Cam liniste p-acol'... Hai caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 mda, am scurtat si eu akrapovic-ul si e spectacol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 mda, am scurtat si eu akrapovic-ul si e spectacol. Cre'ca bag si eu flexu' in Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 bagati cv videouri sa auzim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate