Stau-De-6 Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 La mine sau la tine... ? Eu cred ca la tine, daca tot se face un circuit moto in Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 La mine sau la tine... ? Hai cu primavaraaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Eu cred ca la tine, daca tot se face un circuit moto in Mures. Uahaaa, tre' sa-mi fac pensiune, o sa fie flux pe-aici... sper. Hai cu primavaraaaaaaaaaaaa! Sa te auda Marele Motociclist de Sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Uahaaa, tre' sa-mi fac pensiune, o sa fie flux pe-aici... sper. Sa te auda Marele Motociclist de Sus! Asa, asa. Sa avem unde sta cu fetele dupa ce ne dam reising pe circuit . Poate o faci cu specific Fireblade. Hihihih. Cat de tare ar fii....Fiecare camera sa aiba culorile cate-unui fireblade ... una facuta dupa 954 winning red Si papica la fel, cu nume legate de Fireblade-uri ...Hai ca am inceput sa visez...hmm...meditate I must Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Understand do you not. Must you meditate not. Must you the project sponsor. I money no have. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Da, da... Am mai avansat cu autocolantul. E ataaaaaaaaaaaaaat de migalos... Plus ca trebuie sa-mi mai trimita mertan cateva parti, normal ca am mai zdrobit din ele. Una peste alta, speram ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa terminam de lipit. Un strat de lac peste si gata. Dupa care, schimbat placute frana fata, ulei + semeringuri la furca. Lunga-i iarna... Hai, primavara, HAI! schimbatul semerigurilor e o treaba complicata? adica sa ma bag sa fac singur sau sa apelez la un service? imi curge si mie pe bratul drept al furcii un pic de ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 schimbatul semerigurilor e o treaba complicata? adica sa ma bag sa fac singur sau sa apelez la un service? imi curge si mie pe bratul drept al furcii un pic de ulei... daca ai scule... trebuie sa o priponesti de undeva sa dai jos amortizoarele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 schimbatul semerigurilor e o treaba complicata? adica sa ma bag sa fac singur sau sa apelez la un service? imi curge si mie pe bratul drept al furcii un pic de ulei... e nevoie de o presa speciala-ca sa faci treaba ca lumea.altfel, nu prea e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 e nevoie de o presa speciala-ca sa faci treaba ca lumea.altfel, nu prea e ok. Agatate si batute pe bara de batut covoare nu va mai place voua ))) Glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) schimbatul semerigurilor e o treaba complicata? adica sa ma bag sa fac singur sau sa apelez la un service? imi curge si mie pe bratul drept al furcii un pic de ulei... Nu, eu nu "ma bag in dragoste". O sa dea fratele meu furca jos si merge cu ea la un prieten care mi le-a schimbat si primavara trecuta. Eu spun sa apelezi la cineva care stie ce face. Vezi tu, elemente de frana, suspensie, directie... Editat Ianuarie 12, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Care stiti pe unde imi modific si eu combinezonul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Nu, eu nu "ma bag in dragoste". O sa dea fratele meu furca jos si merge cu ea la un prieten care mi le-a schimbat si primavara trecuta.Eu spun sa apelezi la cineva care stie ce face. Vezi tu, elemente de frana, suspensie, directie... asa ma gandeam si io...mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Care stiti pe unde imi modific si eu combinezonul ? Mama e croitoreasa. asa ma gandeam si io...mersi Pt putin. Editat Ianuarie 12, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) Mama e croitoreasa. Pt putin. Eu vb serios Pe langa faptul ca s-a lasat de sezonul trecut, am mai si slabit numai luna asta (din dec. incoace) vreo 5-6 kile ..L-am incercat azi si sta pe mine ca pe gard Editat Ianuarie 12, 2009 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 de obicei combinezoanele sunt foarte greu de modificat, au o croiala speciala plus ingreuneaza mult protectiile. stiu pe cineva in Ungaria care ii modifica berik-ul lui Talmacsi, si mi-a povestit cat de greu e. chiar daca nu va vine sa credeti, sponsorul lui Talma, nu reuseste sa-i faca costum pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 cine e ala talma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Talmacsi = Talma (alintat) campion mondial moto gp clasa 125 in 2007, anul acesta a iesit pe tri, general. anul viitor merge la 250. Nu sunt fan Talmacsi dar e totusi cel care aduce motogp-ul aproape de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Eu vb serios Pe langa faptul ca s-a lasat de sezonul trecut, am mai si slabit numai luna asta (din dec. incoace) vreo 5-6 kile ..L-am incercat azi si sta pe mine ca pe gard pastreaza-l pt cand vei avea nevoie si ia-ti altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 pastreaza-l pt cand vei avea nevoie si ia-ti altul. hai tantzico ca te pui iar la ingrasat ..si pe urma alti bani aruncati pe costume dopemaneee ti'au venit sc'urile ..maine le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 pastreaza-l pt cand vei avea nevoie si ia-ti altul. Nu "ie" dineros ca i-am bagat pe toti in motoreta ...plus ca e combi nou...l-am purtat de cateva ori la drumuri lungi si foarte lungi sezonul trecut...in rest am avut pt. orash armura si alte geci. hai tantzico ca te pui iar la ingrasat ..si pe urma alti bani aruncati pe costume dopemaneee ti'au venit sc'urile ..maine le trimit Moaaaah! Mac, sa fereasca domnu' sa ma ingrash acum, ca pe tine cade plotogu'!!! Acum , cand am ajuns si eu la dimensiuni de fotomodeala si manechinuita imi spui ca o sa ma ingrash ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Moaaaah! Mac, sa fereasca domnu' sa ma ingrash acum, ca pe tine cade plotogu'!!! Acum , cand am ajuns si eu la dimensiuni de fotomodeala si manechinuita imi spui ca o sa ma ingrash ??? Sa vedem, sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 vorba lui D ..sa vedeeeeeeeem deci trage o poza manechinutzoooo altfel nu te credem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Multumesc Mac, sper sa ajung si eu pana atunci acasa..... Vineri cred, ca voi fi deja in tara. Sa nu ne auda Jagi ce cauciucuri am comandat, nu mai vb cu mine o luna....... Am dat vfr-ul, in garaj o sa apara un 600rr sau un 954rr, depinde de preturile pe care le gasim. Jagi, am vazut ca mi-ai lasat pm pe mess cu carenele, vb cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 de cand dati socoata ce montati pe motor? pan sa scoti din sc'uri untul o sa treaca ceva timp, daca nu cumva esti un pilot si noi nu stim ahahahaha io prefer dunlop discursul e simplu .. am timpi slabi ...deci n'are sens sa pun kr de 350€ setul ca sa ma dau cu aceeiasi timpi ..si unu bun ..cazacu de exemplu sa mearga 2.01 la pannonia cu gp racer intelegi unde bat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) Sa vedem, sa vedem... Mi-a placut culoarea cu care ai scos in evidenta chestia de mai sus. vorba lui D ..sa vedeeeeeeeemdeci trage o poza manechinutzoooo altfel nu te credem ...da` ce offtopic ne-am dus. Editat Ianuarie 13, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate