Dilidache Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 La noi este ok... vezi ca este ceva de la tine... daca esti pe Internet explorer.. incearca si tu ori mozila ori opera si vezi daca ai aceasi problema Numai BIne.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ca browser recomand Chrome-ul de la google. Iar despre mobra lu' SD6... cuvintele sunt prea putine, vorbele sunt fara rost. Soichiro priveste din ceruri si se bucura. Tadao isi completeaza formularul de delegatie pt. Bistrita. Pasarile cerului se opresc si zboara la punct fix (ca Harrier-ele). Bravo, ma! O iesit o treaba belea majora! Sa te bucuri de ea si sa o pastrezi neatinsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Este foarte,foarte frumoasa !!Ai facut o treaba super ,Nicu , a iesit extraordinar superba!! sa te bucuri de ea un blade a inviat Stai de 6 bravo arata superb....Frumos.... a iesit brici motoreta. felicitari si multi km fara incidente neplacute Iar despre mobra lu' SD6... cuvintele sunt prea putine, vorbele sunt fara rost. Soichiro priveste din ceruri si se bucura. Tadao isi completeaza formularul de delegatie pt. Bistrita. Pasarile cerului se opresc si zboara la punct fix (ca Harrier-ele). Bravo, ma! O iesit o treaba belea majora! Sa te bucuri de ea si sa o pastrezi neatinsa! Multumesc pt aprecieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 a intinerit "batranica" bravo si sa o fol cu sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Multumesc pt aprecieri! REPSOL REPSOL yeeeah yeeah, vreau si eu, vreau si eu !!! Super frumoasa. Eu n-am curajul sa dau carenele la vopsit, poate nu iese bine. Voi fi nevoit sa cumpar Repsol original, 1000rr din 2005 sau 2007 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Moah, ce tare a iesiiiit!!!! Bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) sper ca nu v-am deranjat ca m-am bagat si eu in seama . daca da,scuze de deranj. Editat Februarie 11, 2009 de dynoviorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 misto "dungile" honda de pe rezervor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) a intinerit "batranica" bravo si sa o fol cu sanatate REPSOL REPSOL yeeeah yeeah, vreau si eu, vreau si eu !!! Super frumoasa. Eu n-am curajul sa dau carenele la vopsit, poate nu iese bine. Voi fi nevoit sa cumpar Repsol original, 1000rr din 2005 sau 2007 !!! Moah, ce tare a iesiiiit!!!! Bravo ! Multumesc! Azi mi-am adus casca in plasa. Ies sa ma dau o tura, nu mai pot. sper ca nu v-am deranjat ca m-am bagat si eu in seama . daca da,scuze de deranj. E draguta. misto "dungile" honda de pe rezervor Avea Hellicks la semnatura ceva de genu`: "Toate Suzi-urile cand cresc mari, vor sa devina Honda." Editat Februarie 12, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 stii care e faza ..omul era indragostit de honda dar a vrut neaparat calitatea suzuki ..astfel e usor de inteles aparizia unui gixx repsol ahahaha partea buna e ca intri cu ea la honda days fara pb deghizat in felul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 stii care e faza ..omul era indragostit de honda dar a vrut neaparat calitatea suzuki ..astfel e usor de inteles aparizia unui gixx repsol ahahahapartea buna e ca intri cu ea la honda days fara pb deghizat in felul asta Asa m-a luat un dor de Sergiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 felicitari, cel mai frumos sc28 pe care l-am vazut,dak ar iesi si a mea la fel krek as dormi pe ea .bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 stii care e faza ..omul era indragostit de honda dar a vrut neaparat calitatea suzuki ..astfel e usor de inteles aparizia unui gixx repsol ahahahapartea buna e ca intri cu ea la honda days fara pb deghizat in felul asta probabil. eu nu i-as schimba culoarea pentru nimic in lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 stii care e faza ..omul era indragostit de honda dar a vrut neaparat calitatea suzuki ..astfel e usor de inteles aparizia unui gixx repsol Nope, de fapt ideea e ca, toate motocicletele cand cresc mari vor sa se faca Honde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nu mai fiti rai cu omu ! motor de honda cand ii pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nu cred ca vreodata.inainte am avut un F4I sport. Dar....raman la motorul de suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 stii care e faza ..omul era indragostit de honda dar a vrut neaparat calitatea suzuki ..astfel e usor de inteles aparizia unui gixx repsol ahahahapartea buna e ca intri cu ea la honda days fara pb deghizat in felul asta You're suddenly not funny anymore. In alta ordine de idei, adaug o noua casca la colectie, speciala pt. zodia mea . Zoli, ai cuvantul... nu cred ca vreodata.inainte am avut un F4I sport. Dar....raman la motorul de suzuki. Motorul in sine e foarte bun. Restul ar mai merita cizelat. Nu vreau sa supar pe nimeni. Chiar ar merita cizelat. Macar pentru motorul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 felicitari,cel mai frumos sc28 pe care l-am vazut,dak ar iesi si a mea la fel krek as dormi pe ea. .bravo Merci! Nope, de fapt ideea e ca, toate motocicletele cand cresc mari vor sa se faca Honde! In alta ordine de idei, adaug o noua casca la colectie, speciala pt. zodia mea . N-am stiut ca esti fecioara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 N-am stiut ca esti fecioara... Nici eu nu stiam de ce te uitai asa dulce la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 In alta ordine de idei, adaug o noua casca la colectie, speciala pt. zodia mea . Zoli, ai cuvantul... Bueeey, daca te crezi 'taurul orasului' tre sa uiti de perna de pe rezervor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ce mai faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 mii de multumiri lui MISTERIO. cine vrea o vopsitorie beton puteti apla cu incredere. voi mai reveni cu detalii elocvente. asa arata jantele vopsite de el, si am montat si rimstrips-uri pe ele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 frumoase foc jentile albe ..me gusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 mii de multumiri lui MISTERIO. cine vrea o vopsitorie beton puteti apla cu incredere. voi mai reveni cu detalii elocvente. asa arata jantele vopsite de el, si am montat si rimstrips-uri pe ele.... Superbe! Asteptam rezultatu' final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 ultumesc mult domnii.... toata lumea vede poza cu jantele in avatar.... si ma intreaba daca mi-am luat aprilia rs ) =)) probabil au acelasi model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate