hondafan Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cu bateria da-i un pm la romi13, eu de la el am, foarte ieftin. hai lasa vrajala... zi-mi unde sa iti pun astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 hai tibi... ce faci? dormi? 954 fully kit+rimstripes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Mi-ai facut si mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 adidas, ti-ai facut rost de pedala frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Mi-ai facut si mie? ma mai gandesc ce spuneti lume? sa ii dam lui adidas marfa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 adidas, ti-ai facut rost de pedala frana? Inca nu, am vb cu cineva sa-mi ia una de pe ebay, dar cred ca nu a gasit. ma mai gandesc ce spuneti lume? sa ii dam lui adidas marfa? Eu zic sa nu-i dai inca, lasa-l sa mai fiarba, ca abia azi si-a dat carena jos si a dus-o la reparat, iar pana o vopseste mai dureaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Inca nu, am vb cu cineva sa-mi ia una de pe ebay, dar cred ca nu a gasit. am eu una de 929, afla daca se potriveste Inca nu, am vb cu cineva sa-mi ia una de pe ebay, dar cred ca nu a gasit. am eu una de 929, afla daca se potriveste careva avea nevoie si de-un senzor de viteza de 929...maine ma duc la curte si le dau jos bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 am eu una de 929, afla daca se potriveste Se potrivesc! O vreau eu, dar nu am acum nici un leutz sa-ti dau pe ea Ai ansamblul cu totul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 eu nu mai dau de tibi-aka dopeman.. stie cineva de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 @Hellicks: maine pe la 11:00 ajung in Mures. Te sun sa rezolvam problemele. @Gixxx': maine seara cantam impreuna la Ursu', impreuna cu alexutzza, nu? Te sun cand ajung in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 @Hellicks: maine pe la 11:00 ajung in Mures. Te sun sa rezolvam problemele. @Gixxx': maine seara cantam impreuna la Ursu', impreuna cu alexutzza, nu? Te sun cand ajung in Bucuresti. Daa,cantam,cantam Bine ca ai spus de data asta !! Te mancam daca veneai iar in Buc si nu spuneai nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 @Hellicks: maine pe la 11:00 ajung in Mures. Te sun sa rezolvam problemele. @Gixxx': maine seara cantam impreuna la Ursu', impreuna cu alexutzza, nu? Te sun cand ajung in Bucuresti. Cand ai chef sa iesi ma suni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Daa,cantam,cantam Bine ca ai spus de data asta !! Te mancam daca veneai iar in Buc si nu spuneai nimic... sa te sun si eu daca vin? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 sa te sun si eu daca vin? ) Pe tine vine sa te ia Sebi...prietenu' Alexandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 @Hellicks: maine pe la 11:00 ajung in Mures. Te sun sa rezolvam problemele. 'Opa, maine merg la lucru pe mobra! Te astept, pisi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Pe tine vine sa te ia Sebi...prietenu' Alexandrei Rau esti mah Poti sa ma(ne) suni ,normal,facem o intalnire de hondisti ..eu ,tu ,Nicu,Gixx... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Rau esti mah Poti sa ma(ne) suni ,normal,facem o intalnire de hondisti ..eu ,tu ,Nicu,Gixx... PROPUN CA LA SMAEB, SA NE ADUNAM INTR-UN COLTZ FIREBLADISTII. CE SPUNETI? SAU SE NE ADUNAM LA ARC, LA O ORA SI SA VENIM TOTI IN GASCA ACOLO Editat Aprilie 1, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 PROPUN CA LA SMAEB, SA NE ADUNAM INTR-UN COLTZ FIREBLADISTII. CE SPUNETI? SAU SE NE ADUNAM LA ARC, LA O ORA SI SA VENIM TOTI IN GASCA ACOLO I am in...contati pe mine.. Citesc topicul pentru alte deltaii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 propun ca la smaeb, sa ne adunam intr-un coltz firebladistii. ce spuneti? sau sa ne adunam la arc, la o ora si sa venim toti in gasca acolo. Ma dor ochii... Si eu propun sa va intalniti voi,firebladistii.. Ce frumos veti arata ,sa vezi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 buun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) propun ca la smaeb, sa ne adunam intr-un coltz firebladistii. ce spuneti? sau sa ne adunam la arc, la o ora si sa venim toti in gasca acolo. Ma dor ochii... Si eu propun sa va intalniti voi,firebladistii.. Ce frumos veti arata ,sa vezi.... Mirobolant de frumos...Ne vom strange intr-un colt, vom manca seminte si vom juca sotronu' ! Editat Aprilie 2, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Mirobolant de frumos...Ne vom strange intr-un colt, vom manca seminte si vom juca sotronu' ! hmm..... tocmai cand nenea mertan era de acord...vii tu repede si strici combinatia Si sa fiu ontopic (ca oftopic sunt mereu ) ,nu are nimeni nevoie de oglinzi ? ca alea de la semnatura mea . Editat Aprilie 2, 2009 de alexutzza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 VREAU SA VA SPUN CA AM TERMINAT MOTORUL! AM FACUT 500 KM IERI. MA DOARE FUNDU DE NU MAI POT. SUNT TOTAL MULTUMIT DE CUM A IESIT. AM SA PUN POZE AZI CRED. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 VREAU SA VA SPUN CA AM TERMINAT MOTORUL! AM FACUT 500 KM IERI. MA DOARE FUNDU DE NU MAI POT. SUNT TOTAL MULTUMIT DE CUM A IESIT. AM SA PUN POZE AZI CRED. Hmmm, mai Mertane, te stiam hetero... Sa intelegem ca nu ai facut 500 de K singur? Iarta-ma, dar nu ma pot abtine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Hmmm, mai Mertane, te stiam hetero... Sa intelegem ca nu ai facut 500 de K singur? Iarta-ma, dar nu ma pot abtine! ASTA E.... SE FACE MISTO DE MINE PESTE TOT... DACA FACI SI TU MISTO NU MAI CONTEAZA. nu stiu cum m masii, cand stai langa motor si pui mana pe shea e moale in draci, si dupa 100 km zici ca e bordura. habar nu am. un ultim upgrade va fi un fully polish la cadru, bascula, si ce mai am eu pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate