adidas Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Treci de Brasov, spre Sighisoara. Cand incepi sa urci pe Padurea Bogata incepe distractia si tine pana la Mures. Superb drum, l-am facut si eu de cateva ori cu masina. Pe moto mi-ar fi frica ca acolo se depaseste in curba cu 0 vizibilitate. Am fost martor de cateva ori .. si ma gandeam daca venea careva din sens opus, cu genunchiul pe jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Superb drum, l-am facut si eu de cateva ori cu masina. Pe moto mi-ar fi frica ca acolo se depaseste in curba cu 0 vizibilitate. Am fost martor de cateva ori .. si ma gandeam daca venea careva din sens opus, cu genunchiul pe jos.. adevaru' este ca au fost multe accidente de motociclete pe drumu' asta, dar marea majoritate fiindca unii exagereaza, e totusi drum public... io merg de ani de zile pe drumu' asta asa de fun, nu am comis-o si nici nu am avut "noroc" de vreun nebun. @aalpine1 - ai mai sus explicatia unde este terenul de joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 prietene... nu te mai contrazice cu mine daca nu ai argumente si nu esti sigur pe ceea ce spui.nu sta nimeni sa actualizeze preturile pe acel site. pune mana si da un telefon sa te convingi. eu am fost si le-am cumparat, de aia sunt sigur pe ce spun. cre ca tu esti cam crizat....ti am zis ca astea s preturile la ei pe site? nu stii sa citesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 spatele ? cum ai reusit in 5000 ?Mesaj completat da si tu mai multe detalii vis-a-vis de acest "circuit" , cum se ajunge acolo ? (sunt din buc) Asta si e circuitul de care se face referire...in plus 99% radar la intrarea in rupea vis-a-vis de petrom +trafic super aglomerat (dn1)...in rest nimic de reprosat cox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 duminica e cel mai bine, nu sunt camioane, mergeam si eu des acolo, foarte bun asfaltul, curbe mari cu vizibilitate, am prin odata un accident in padurea bogata, chiar dupa o curba, noroc ca eram incepator si mergeam incet, altfel eram si eu trecut in procesul verbal..... Am fost in grecia, foarte multe motoare, dintre ss-uri 80% suzuki, toti fara casca, manusi.... dar soferi atenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Asta si e circuitul de care se face referire...in plus 99% radar la intrarea in rupea vis-a-vis de petrom +trafic super aglomerat (dn1)...in rest nimic de reprosat cox al doilea nu e de pe meses??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 cre ca tu esti cam crizat....ti am zis ca astea s preturile la ei pe site? nu stii sa citesti? nu sunt crizat deloc, numai ca eu cred ca tu ai o problema cu perceputul informatiei. eu am oferit o informatie corecta cu privire la pret, nu ceea ce e scris la ei pe site(preturi care sunt mult mai mici decat in realitate) si app nu era vorba de 929.... punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 nu e de pe meses al doilea film, e intrarea in padurea bogata directia mures-bv, e o parcare mare cu un restaurant cu terasa si mancare de doi lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 nu sunt crizat deloc, numai ca eu cred ca tu ai o problema cu perceputul informatiei. eu am oferit o informatie corecta cu privire la pret, nu ceea ce e scris la ei pe site(preturi care sunt mult mai mici decat in realitate) si app nu era vorba de 929.... punct imi cer scuze....dar in cazu asta esti chiar IDIOT....asa am gasit si io niste saboti la bicicleta la 10 ron...) daca nu stii nici sa citesti...te bagi si aiurea in vorba ...cauti anturaj cu noi....mai bine te duci si pasti capre... am cerut parerea baietilor de pe forum in privinta unor placute de frana pt honda cbr 929. si am dat o lista cu ce am gasit eu pt ea..brembo,....,....,nissin... daca tu esti nebun si mi dai pretul placutelor nissin pt alt motor......si te mai si contrazici.... oricum m am hotarat la brembo de la mac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) baieti fara cearta ca nu are sens sa nu fim si noi cum fac altii pe la alte sectiuni asa ca voi 2 "make love not war" ..frumos ar fi cu o femeie buhuhuhuhhuuuuuuuuuuu Editat August 5, 2009 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 baieti fara cearta ca nu are sens sa nu fim si noi cum fac altii pe la alte sectiuni asa ca voi 2 "make love not war" ..frumos ar fi cu o femeie buhuhuhuhhuuuuuuuuuuu adica ei doi si-o tanti cu-n strap on? asa poa' se calmeaza....sau varianta soft, puneti mana si-nvartiti un cui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...003-222011.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...003-222011.html mistoaca repsoala, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) Mai are careva vreun set de placute spate mai vechi pe acasa, pe care nu le mai foloseste? Nu mai am pe spate deloc si pana imi vin banii sa fac o comanda noua la Mac, mai dureaza ..si as pleca la mare in WE. Editat August 5, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...003-222011.html e bine ca totusi e pretul sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Multumesc....,pe bani marunti nu il dau:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 pt cei din bucuresti: stiti cumva vreo vulcanizare unde pot sa schimb si eu anvelopele si sa imi ramana jentile intregi, nezgariate? ideea e sa aiba standere. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Oriunde, numai sa-i rogi sa fie atenti..si sa nu ai plumbi pe buza jantei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 pt cei din bucuresti: stiti cumva vreo vulcanizare unde pot sa schimb si eu anvelopele si sa imi ramana jentile intregi, nezgariate? ideea e sa aiba standere.multumesc! Pe Iuliu Maniu e un baiat super cu scule profi si de echilibrat. Treci de Apaca si imediat dupa intrarea in Poli si Benzinaria aia Agip parca e o straduta, faci dreapta si pe stanga imediat e un shop rosu, are gard si vezi motoarele. Acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 multumesc din suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 pt cei din bucuresti: stiti cumva vreo vulcanizare unde pot sa schimb si eu anvelopele si sa imi ramana jentile intregi, nezgariate? ideea e sa aiba standere.multumesc! sal,e o vulcanizare vis a vis de mec donald ul de langa gara de nord.... acolo am schimbat si eu anvelopele si am fost f multumit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 da de plecat la mare ai bani ma? cauta SBS la @lipton in Dr. Taberei, pe bucla. Poate le iei cu credit cu buletinul. Neee, cunoastem amandoi un tip, prin vestul tarii, care are oferte de nerefuzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 am fost pana la urma la victor de la kawamotors, lucreaza foarte frumos tipu...si pana la urma era cel mai ieftin 80 ron fata+spate cu echilibrat inclus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Amkart reloaded ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 pannonia 29 iulie ..distractie pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate