roackeru_2005 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) O intrebare foarte importanta?pentru cei ce au 900rr .care au schimbat traditionala roata pe 16 si au pe 17 ,, ma bate gindul sa fac si treaba aceasta ,deoarece multi zic :schimbo .cei care au facut schimbarea sa zica o parere ,da sau nu ,si vreau parere de la cei care au deja pe 17 ,cum se comporta ?pe curbe ma-r interesa . nu prea iubesc 16 pe fata pun si o poza cu babuta. Editat Octombrie 10, 2009 de roackeru_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 teoretic si practic pe curbe etc 16 ar fi avantajata problema sunt gumele limitate ptr 16 eu am pus 17 pe fata si a mers super bine, vobla mai putin, montat gume superioare prestational si faceam si iesiri in pista cu ea deci daca ai o 17" disponibila monteaz'o si gata in final ai doar avantaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) Da am luat in calcul ce ai zis ,am sa bag un 17 asa nu necesita efort mare se potriveste de la f 4 ? de f3 stiu ca merge sigur sigur .ce parere ai? MAC.DIN CITE STIU AR MERGE DE LA F4 DAR SIGUR NU. Editat Octombrie 10, 2009 de roackeru_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 de la F4 pana in 2000 mi se pare ca se potriveste perfect ..tre facute la strung 2 distantiere pe ax ..atat, cu 20ron rezolvi pana si discurile sunt perfecte se mai potriveste si de la hornet dupa 2000 parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 La Multi Ani MAC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 multumesc mac pt, informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 La Multi Ani MAC! merci merci, ma refac dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 sal. De unde fac rost de monopost ptr mobra? Si cam la cati bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 salut, ati auzit de uleiul TOTAL ? mai ales QUARTZ RACING 10W50 ? ce parere aveti???? ulei sintetic la 32 roni litrul! http://www.total.com.ro/lub/lubroumanie.ns...54?OpenDocument Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 nu mai cumparati prostii, bagati uleiuri normale in motoare, riscati sa va petreceti timpul langa mobra, in garaj, cu motorul scos afara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 nu va jucati uleiuri de proasta calitate ,o sa futeti cuzinetii ,si multe altele . RECOMAND ,MOTUL FACTORY LINE 300V 15-50, PT MAI VECHI SI LA MAXIM 5000 JOS CU EL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) nu va jucati uleiuri de proasta calitate ,o sa futeti cuzinetii ,si multe altele .RECOMAND ,MOTUL FACTORY LINE 300V 15-50, PT MAI VECHI SI LA MAXIM 5000 JOS CU EL Omule fara suparare,pe ce baza recomanzi marca Motul, modelul 300v cu specificatia 15w50 si nu in ultimul rand , de ce "maxim" 5000 km? Repet,am schimbat uleiul la 7-8 mii km si am pus diverse "soiuri", de firma ce-i drept si n-am avut nici o buba...N-am ramas fidel unei marci si am schimbat producatorul de la schimb la schimb. De la a lauda un ulei pe care il folosesti si il schimbi la cat vrei tu pana la a-l recomanda cu majuscule e cale lunga Cate soiuri de ulei ai incercat pana ai dat de minunea de 300V? Mesaj completat O problema asemanatoare am intalnit si la cauciucuri. Cu o pereche de Pilot Sport am facut 20000km si nu m-am dat tocmai batraneste. La cele cateva drumuri facute cu "necunoscuti" (adica in afara grupului de prieteni) am descoperit o multime de pareri incepand cu " nu scoti genunchiul suficient" si terminand cu "nu stiu cum sa-ti spun dar ai cele mai naspa cauciucuri' de la indivizi dupa care stateam minute bune la fiecare oprire Noi sa fim sanatosi ca restul se repara. Editat Octombrie 12, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Omule fara suparare,pe ce baza recomanzi marca Motul, modelul 300v cu specificatia 15w50 si nu in ultimul rand , de ce "maxim" 5000 km? Repet,am schimbat uleiul la 7-8 mii km si am pus diverse "soiuri", de firma ce-i drept si n-am avut nici o buba...N-am ramas fidel unei marci si am schimbat producatorul de la schimb la schimb. De la a lauda un ulei pe care il folosesti si il schimbi la cat vrei tu pana la a-l recomanda cu majuscule e cale lunga Cate soiuri de ulei ai incercat pana ai dat de minunea de 300V? Mesaj completat O problema asemanatoare am intalnit si la cauciucuri. Cu o pereche de Pilot Sport am facut 20000km si nu m-am dat tocmai batraneste. La cele cateva drumuri facute cu "necunoscuti" (adica in afara grupului de prieteni) am descoperit o multime de pareri incepand cu " nu scoti genunchiul suficient" si terminand cu "nu stiu cum sa-ti spun dar ai cele mai naspa cauciucuri' de la indivizi dupa care stateam minute bune la fiecare oprire Noi sa fim sanatosi ca restul se repara. propun sa facem o lista cu produsele (de la cauciucuri la uleiuri sau sprayuri de lant,etc) care nu sunt asa cunoscute sau recomandate de toti "cunoscatorii" dar cu care voi ati avut experiente placute...daca ideea vi se pare buna putem acorda si o nota respectivului produs in functie de cum ni s-a parut calitativ dar si ca pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 propun sa facem o lista cu produsele (de la cauciucuri la uleiuri sau sprayuri de lant,etc) care nu sunt asa cunoscute sau recomandate de toti "cunoscatorii" dar cu care voi ati avut experiente placute...daca ideea vi se pare buna putem acorda si o nota respectivului produs in functie de cum ni s-a parut calitativ dar si ca pret... O initiativa demna de lauda. Propun si o lista cu Marile Dezamagiri (adica firme cu pretentii care au dat cu mucii in fasole). Incep eu: + Motorex (ulei 10W40 sintetic la 180 ron 4 litri) - Silkolene (!) Lubrifiant pt. lant tip spray, de tot chachatul, se usuca greu, cade usor de pe lant, dar costa cat doua bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Silkolene spray de lant -1 Repsol, cel mai naspa ulei Editat Octombrie 12, 2009 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Silkolene spray ..slabut putoline spray slabut motul v300 ..slabut, cutie zgomotoasa, total nemultumit silkolene ulei motor ..ff ok , mai bine decat motul in orice caz bardahl spray curatat ...spectacol , va curata si pacatele castrol spray lant ..imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 valvoline spray de lant ..... slabutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 ma bucur ca prinde ideea...vin si eu cu niste pareri: Motorex Top Speed (sintetic) - raport pret/calitate ok, multumit Spray Curatare Castrol - eficient insa consumi un spray la 2-3 spalari de lantz murdar si negru (parerea mea este ca cea mai buna solutie este motorina) Spray Ungere lant Motorex "Racing" cu teflon - practic iti vopsesti motocicleta.odata murdarit lantul, scapi extrem de greu de mizeria atat de pe el cat si de pe bascula,janta,o bucata din carena,etc chiar si cu motorina cu greu se curata.Ideea asta e cam in general aplicata la toate spray-urile de ungere.Eu am ales metoda unsului cu ulei de cutie de viteze, solutie ce ma costa de vreo 10 ori mai ieftin + ca toata mizeria de pe janta,bascula,etc se duce la spalatorie foarte usor. Ulei furca motorex - ok, fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 ia uitati ce circuit au facut vecinii .... ce filmare marfa... cre ca si asta are probleme la senzorul de viteza ) ca i arata numai pe 0 http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/c...is_portile.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ia uitati ce circuit au facut vecinii ....ce filmare marfa... cre ca si asta are probleme la senzorul de viteza ) ca i arata numai pe 0 http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/c...is_portile.html Interesant... probabil franarea de la 0:50 o sa-i lase pe cativa fara carene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Omule fara suparare,pe ce baza recomanzi marca Motul, modelul 300v cu specificatia 15w50 si nu in ultimul rand , de ce "maxim" 5000 km? Repet,am schimbat uleiul la 7-8 mii km si am pus diverse "soiuri", de firma ce-i drept si n-am avut nici o buba...N-am ramas fidel unei marci si am schimbat producatorul de la schimb la schimb. De la a lauda un ulei pe care il folosesti si il schimbi la cat vrei tu pana la a-l recomanda cu majuscule e cale lunga Cate soiuri de ulei ai incercat pana ai dat de minunea de 300V? Mesaj completat O problema asemanatoare am intalnit si la cauciucuri. Cu o pereche de Pilot Sport am facut 20000km si nu m-am dat tocmai batraneste. La cele cateva drumuri facute cu "necunoscuti" (adica in afara grupului de prieteni) am descoperit o multime de pareri incepand cu " nu scoti genunchiul suficient" si terminand cu "nu stiu cum sa-ti spun dar ai cele mai naspa cauciucuri' de la indivizi dupa care stateam minute bune la fiecare oprire Noi sa fim sanatosi ca restul se repara. Cu tot respectul cuvenit dar dupa 11 ani de mers si ,plecind de la batrinul ij ,simson si multe alte minunati pina la japoneze si am vazut si desfacut citeva motoare , nu pot sa scriu mai multe aici ,, japoneze cu cuzineti de dacie multe magari indigo sub cuzineti credema ca la 4000 il vars jos factory line, chiar daca merge mai mult de 5000 ,si o intrebare la un motor orice model ,nou sa fie .tu? ai baga ulei la un pret cel mai mic 30 ron ex,sau un factory lyne de 70 ron 1 kg cu mult respect ,nu o lua ce pe o ironizare din partea mea ,nici nu mi-asi permite sa jicnesc sau sa vb. urit te salut .A la un motor mai vechi ex:10.... ani la 10 w 40 clantane ca sunt uzuri ,marea majoritate. Mesaj completat Cu tot respectul cuvenit dar dupa 11 ani de mers si ,plecind de la batrinul ij ,simson si multe alte minunati pina la japoneze si am vazut si desfacut citeva motoare , nu pot sa scriu mai multe aici ,, japoneze cu cuzineti de dacie multe magari indigo sub cuzineti credema ca la 4000 il vars jos factory line, chiar daca merge mai mult de 5000 ,si o intrebare la un motor orice model ,nou sa fie .tu? ai baga ulei la un pret cel mai mic 30 ron ex,sau un factory lyne de 70 ron 1 kg cu mult respect ,nu o lua ce pe o ironizare din partea mea ,nici nu mi-asi permite sa jicnesc sau sa vb. urit te salut .A la un motor mai vechi ex:10.... ani la 10 w 40 clantane , sunt uzuri ,marea majoritate. Editat Octombrie 13, 2009 de roackeru_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Un ulei bun nu trebuie sa fie musai scump . De asta s-au inventat promotiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 ia uitati ce circuit au facut vecinii ....ce filmare marfa... cre ca si asta are probleme la senzorul de viteza ) ca i arata numai pe 0 http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/c...is_portile.html Ma gandesc ca cablul care vine de la senzor era bagat in celalalt dispozitiv instalat pe bord !!! Dope, ai grija ce zici de REPSOL, pt ca Nicu si cu mine suntem fani !! Poate te cautam, si iti furam stocul pe care l-ai adus de la amsterdam !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Dope, ai grija ce zici de REPSOL, pt ca Nicu si cu mine suntem fani !! Poate te cautam, si iti furam stocul pe care l-ai adus de la amsterdam !! "Grije", Dope, ca aparem calare. Eu cred, totusi, ca tine stocul bine ascuns. In 20 ajung si cuzinetii mei in tara. Sper ca sa ma mai bucur putin de ea anul acesta si fulgii cazuti azi-noapte sa fie doar o intamplare nefericita. Editat Octombrie 14, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Am bagat si eu Repsol anul trecut in F4i, l-am tinut vreo 4500 km si s-a comportat ok, la fel ca Motul Foarte incantat sunt de Castrol Power 1 Racing Editat Octombrie 14, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate