mac Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 tot ne intalnim noi intr'o buna zi ..sa dea necuratu sa nu ma cinstesti cu " " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 este, este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Poate aveti careva nevoie de o aripa fatza de 919. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 mac, dope, poa' oi fi si io prin preajma, sa arunc si io niste cuie ca niste ciocane dupa ceafa. ca trebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 mac, dope, poa' oi fi si io prin preajma, sa arunc si io niste cuie ca niste ciocane dupa ceafa. ca trebe. tu si apuca'te de cultivat ceva ..cica e zona prielnica la voi acolo , sa creasca agricultura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 si atentie, nu le uda prea des ca strici tot...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Ma ajuta si pe mine cineva cu manual cu codurile de eroare pt un 954 din 2003.....merci anticipat/..............huaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Ce erori ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ii spune ca e honda si vrea sa se metamorfozeze in suzuki ..just kidding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Tu nu stii ca toate motocicletele cand cresc mari vor sa se faca Honde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) no comment! gumele niste banale diablo corsa Editat Ianuarie 19, 2010 de mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 care imi tot face poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 tu cred ca tre sa ii pui cate o saniuta in loc de gentile laterale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 sa nu-ti spun ce zapada e la noi...... m-am saturat, abia astept primavara, am atatea de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 no comment!gumele niste banale diablo corsa mac, eu sunt de parare ca ar putea sa faca asta si cu niste alte banale caucicuri daca ar fi fost incalzite corespunzator si ar fi fost constant si progresiv pe gaz. E mai de necomentat ca are bilutele cat niste pepeni si e pe jos cu un astfel de recamier de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 problema cu vfr-ul e ca e moale, daca iei o curba la limita zici ca esti in barca, te leagana. dar daca nu mergi la extreme, e foarte manevrabila, chiar daca are juma de tona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 mac, eu sunt de parare ca ar putea sa faca asta si cu niste alte banale caucicuri daca ar fi fost incalzite corespunzator si ar fi fost constant si progresiv pe gaz. E mai de necomentat ca are bilutele cat niste pepeni si e pe jos cu un astfel de recamier de motocicleta Incearca un recamier si o sa-ti schimbi parerea . Sa vezi senzatii atunci cand pui genunchiul apoi toba si descoperi ca desi pare un balaur mai ai mult pana sa simti ca o pierzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da, asa e, am un prieten care a tocit toba, ma rog, partea de sub motor, nu cea de sub sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Incearca un recamier si o sa-ti schimbi parerea . Sa vezi senzatii atunci cand pui genunchiul apoi toba si descoperi ca desi pare un balaur mai ai mult pana sa simti ca o pierzi. Stiu cum e, nu mai am scarite pe Shadow ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Ce erori ai? Am rezolvat......merci frumos! huaaaaaaaaaaaaaaa! Mesaj completat ii spune ca e honda si vrea sa se metamorfozeze in suzuki ..just kidding Cred ca o stiiii...tu ai incalta-to cu niste michelin-uri...este un 954 repsol ..din Oradea! huaaaaaaaaaaaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Cred ca o stiiii...tu ai incalta-to cu niste michelin-uri...este un 954 repsol ..din Oradea!huaaaaaaaaaaaaaaa! O stim cu totii, a fost a lui monster madness. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 O stim cu totii, a fost a lui monster madness. Aham.......si tot pe maini bune a ajuns!HUaaaaaaaaaaaaaaaa!De fapt nu stiam ce sa iau.....gsx-r sau 954? de k3 sau k4 de 1000 nu am mai avut bani asa ca am ales fierul asta repsol.............sper ca am ales bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 ai ales bine, eu as schimba culoarea seilor, dar asta e cel mai putin ce poti sa-i faci, in rest mobre superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate