Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salut ! Am si eu o intrebare (o pun in numele unui prieten) : imi puteti spune daca din intamplare carenele de pe un model 98 se potrivesc pe un model din 97 ? Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ! Am si eu o intrebare (o pun in numele unui prieten) : imi puteti spune daca din intamplare carenele de pe un model 98 se potrivesc pe un model din 97 ? Multumesc !

Doar carenele laterale si burta ca sa zic asa, carena fata si codita nu se potrivesc, dar se pot adapta, vorbeste cu userul Mertan el a facut o treaba de genul.

Link spre comentariu

Stau-de-6 frumos clipul... m-a facut sa imi aduc aminte de vremurile frumoase petrecute pe seaua motorului... Sper ca in 2011 sa fie la fel de frumos... dar momentan ne batem cu bulgari :rolleyes:

Apropo ai gasit ceva... ca eu deja m-am lasat pagubas , separe ca la noi in romania sunt numai oameni seriosi care vand motociclete neserioase .....

Link spre comentariu

Multumesc, Dilidache. :rolleyes: Tocmai de aceea am facut clipul acesta, sa ne aducem aminte de clipele frumoase petrecute impreuna. N-am exagerat cu pozele cu genunchiu' pe jos. :rolleyes:

Sunt cateva motoare care-mi fac cu ochiul, dar inca nu m-am hotarat. Mai mult de atat, cu cat stau mai mult, cu atat apar mai multe "masturbari mentale" (? mac). Am inceput sa ma uit si dupa un K5/6. Ideea e ca-mi place ipostaza de acum, cu banii la saltea si ochii pe net, cautand motorul pt mine. :(

Sper si eu ca 2011 sa fie cel putin la fel de frumos ca 2010.

Si daca tot am ajuns aici, doresc tuturor posesorilor de Fireblade (actuali, fosti si viitori :D) un CRACIUN FERICIT! xmas-115.gif

& UN 2011 PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE SI MULTI KM FARA INCIDENTE!. party-100.GIF

Lov' ya! gay-lovers-148.gif

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Multumesc, Dilidache. :) Tocmai de aceea am facut clipul acesta, sa ne aducem aminte de clipele frumoase petrecute impreuna. N-am exagerat cu pozele cu genunchiu' pe jos. :)

Sunt cateva motoare care-mi fac cu ochiul, dar inca nu m-am hotarat. Mai mult de atat, cu cat stau mai mult, cu atat apar mai multe "masturbari mentale" (? mac). Am inceput sa ma uit si dupa un K5/6. Ideea e ca-mi place ipostaza de acum, cu banii la saltea si ochii pe net, cautand motorul pt mine. :D

Sper si eu ca 2011 sa fie cel putin la fel de frumos ca 2010.

Si daca tot am ajuns aici, doresc tuturor posesorilor de Fireblade (actuali, fosti si viitori :D) un CRACIUN FERICIT! xmas-115.gif

& UN 2011 PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE SI MULTI KM FARA INCIDENTE!. party-100.GIF

Lov' ya! gay-lovers-148.gif

tine de ei ca poate se inmultesc pana la primavara :D sarbatori fericite!!

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
in sfarsit Nicule ai facut saltul de calitate
Saltul de calitate l-am facut cand am luat prima motocicleta Honda. ;)

sa te bucuri de ea!!
Merci! ;) Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Saltul de calitate l-am facut cand am luat prima motocicleta Honda. ;)

Merci! :D

;)

yoshimura iti trebuie hehhh ? sa trezesti tot cartierul golanule ?

Repsol sa-l vopsesti, ca altfel nem baratkozom tobbet veled (muuuhahahaha) !!!!

Bafta

Link spre comentariu

:D

yoshimura iti trebuie hehhh ? sa trezesti tot cartierul golanule ?

Asa s-a nimerit sa fie... :D

O sa iau in calcul si varianta Repsol, cand o sa-mi iau alte carene. ;)

Foarte frumos, multi kilometrii sa faceti impreuna!
Merci, Sergiu! ;)
Link spre comentariu

S-o stapanesti sanatos.Cand va imprieteniti poate pui si pe aici niste pareri in comparatie cu 954 ca am vazut ca te-ai dat si pe el...
Merci! Dupa ce da caldura, o sa pot face o comparatie intre ele si vin cu pareri. ;)

Bueeeh, cum te scap din ochi, cum faci beleaua, ha?!

Bravo tie, stiu cat ti-ai dorit-o, asa ca o meriti pe deplin! Sa va stapaniti sanatosi!

;)

Multumesc! Vroiam sa te sun, dar mi s-a zdrobit cartela si doar astazi ma duc s-o iau pe cea noua. :D

:D

Link spre comentariu