Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mac, dope, poa' oi fi si io prin preajma, sa arunc si io niste cuie ca niste ciocane dupa ceafa. ca trebe.

tu :cheers: si apuca'te de cultivat ceva ..cica e zona prielnica la voi acolo :banana:, sa creasca agricultura :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

no comment!

gumele niste banale diablo corsa

mac, eu sunt de parare ca ar putea sa faca asta si cu niste alte banale caucicuri daca ar fi fost incalzite corespunzator si ar fi fost constant si progresiv pe gaz. E mai de necomentat ca are bilutele cat niste pepeni si e pe jos cu un astfel de recamier de motocicleta :cheers:

Link spre comentariu

problema cu vfr-ul e ca e moale, daca iei o curba la limita zici ca esti in barca, te leagana. dar daca nu mergi la extreme, e foarte manevrabila, chiar daca are juma de tona.

Link spre comentariu

mac, eu sunt de parare ca ar putea sa faca asta si cu niste alte banale caucicuri daca ar fi fost incalzite corespunzator si ar fi fost constant si progresiv pe gaz. E mai de necomentat ca are bilutele cat niste pepeni si e pe jos cu un astfel de recamier de motocicleta :lol:

Incearca un recamier si o sa-ti schimbi parerea :cheers: . Sa vezi senzatii atunci cand pui genunchiul apoi toba si descoperi ca desi pare un balaur mai ai mult pana sa simti ca o pierzi. :D

Link spre comentariu

Ce erori ai?

Am rezolvat......merci frumos!

huaaaaaaaaaaaaaaa!

Mesaj completat

ii spune ca e honda si vrea sa se metamorfozeze in suzuki ..just kidding :cheers:

Cred ca o stiiii...tu ai incalta-to cu niste michelin-uri...este un 954 repsol ..din Oradea!

huaaaaaaaaaaaaaaa!

Link spre comentariu

O stim cu totii, a fost a lui monster madness. :cheers:

Aham.......si tot pe maini bune a ajuns!HUaaaaaaaaaaaaaaaa!De fapt nu stiam ce sa iau.....gsx-r sau 954? de k3 sau k4 de 1000 nu am mai avut bani asa ca am ales fierul asta repsol.............sper ca am ales bine!:D

Link spre comentariu