Dilidache Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Eu Le-am pus ca a trebuit sa fac identificarea si respectiv actele am o toba chinezarie pe ia de carbon de vibreaza tot ... nu prea merg cu ia ca ii trebui baterie si gume.. si ma tot skimb cu bateria dupa una pe alta Betzigash m-am uitat la carena este sparta rau pe partea stanga nu pre aai ce sai mai faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d0deck Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 vreau sa punmotorul de pe un sc33 99 pe un sc 28 95 si vreau sa imi raspunda la intrebare un cunoscator. Se potriveste cdi, contact si instalatie electrica de pe una pe alta??? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 nu, incearca sa iei si instalatia electrica, adica tot cu cdi. 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Nu se potriveste sigur ia cu totul... eu am skimbat dupa un 99sc33 pe un sc33 din 97 si nu sa potrivit acum banuiesc ca pe sc28 nu se pune problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 A mea e mai frumoasa Glumesc desigur...Va spun sincer ca inca nu am vazut un Blade urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Bai Nene Ne auzim si noi la expo acum ? toti.. sau o ardem ca anu trecut si vin doar eu cu Mertzanu ? asa firebalisti sunteti ? deci sa va aud.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Va spun sincer ca inca nu am vazut un Blade urat Bai Nene Ne auzim si noi la expo acum ? toti.. sau o ardem ca anu trecut si vin doar eu cu Mertzanu ? asa firebalisti sunteti ? deci sa va aud.. Anul trecut, la Seth on Fire, am ciocnit berile vreo 5-6 fireblade-isti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d0deck Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 baietii impatimiti cu 'datul' pe circuit, ofer carene pista, subtiri,partea de jos carbon usor cazute pe o parte, + 2 codite una noua,una cazuta dar reparabil usor + parbriz + sa pilot si sa pasager + faruri lupe+ cadru parbriz original cromat+ bord 27 000 km+stop fara sticla, si cam atat, se potrivesc pe sc 33 si sc 28. TOTUL la 120 euro. 0744890112. Sper ca nu gresesc postand aici tinand cont ca 99% din fireblade-isti sunt in aceasta sectiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 My Blade is 99% ready to run! Thx to Mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 1% is the driver? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Oglinzi, semnale, asigurare si benzina ii mai trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 I-am schimbat look-ul. E neagra, are rizoma, furtune racing, gume noi..deci mai multi cai Mai astept un filtru stradal BMC si un parbriz negru de la Mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) I-am schimbat look-ul. E neagra, are rizoma, furtune racing, gume noi..deci mai multi cai Mai astept un filtru stradal BMC si un parbriz negru de la Mac dupa aia urmeaza parada pe magheru Editat Aprilie 19, 2010 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Si primul juice la Everest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Si primul juice la Everest cu lamaie coaneee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 adidas, cat ai dat pe rizoame ? m-am plimbat si eu vreo 400 de km.la dus mi-a consumat cam 5,7 si la intors dublu, nu stiu din ce motive s-a comportat chiar ok si pot spune ca am cam terminat cu tot ce vroiam sa ii mai fac (bujii,filtru de aer k&n,xenon,schimbat lichid de frana,furtune de frana race si alte mici detalii) mai ramane sa tocesc placutele actuale si sa montez brembo-urile primite de la mac ps. daca are careva carene sparte sau fisurate si nu are ce face cu ele ma intereseaza pentru un proiect.... fac cinste :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 49 e, de la Mac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 adidas, cat ai dat pe rizoame ? m-am plimbat si eu vreo 400 de km.la dus mi-a consumat cam 5,7 si la intors dublu, nu stiu din ce motive s-a comportat chiar ok si pot spune ca am cam terminat cu tot ce vroiam sa ii mai fac (bujii,filtru de aer k&n,xenon,schimbat lichid de frana,furtune de frana race si alte mici detalii) mai ramane sa tocesc placutele actuale si sa montez brembo-urile primite de la mac ps. daca are careva carene sparte sau fisurate si nu are ce face cu ele ma intereseaza pentru un proiect.... fac cinste :beer: Cum ai reusit sa scoti 5.7 ca eu nu am reusit sub 7 nimic. Si in oras media e cam 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Cum ai reusit sa scoti 5.7 ca eu nu am reusit sub 7 nimic. Si in oras media e cam 10. am mers cu pasager in grup cu o masina si in limitele legale insa cu mici exceptii ca ma mai plictiseam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Imi puteti spune va rog cat ulei intra in telescoape la sc 28 asa aproximativ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Cine ma poate ajuta si pe mine cu un motor de sc 28 sau sc 33, se pare ca vibrochenu a renuntat sa mai functioneze Daca se poate chiar si fara capace, carburatoare si accesorii. Sper sa nu stau tot sezonul pe tusa am eu un motor de sc28 care are capacul de la ambreiaj crapat. da-mi un pm si vorbim (daca iti mai trebuie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 frati blade-isti m-am intors teafar de la serres, a fost magnific si nu se compara cu nicio strada!! daca va intereseaza sa vedeti un balde pe circuit, aveti mai jos un link http://dl.transfer.ro/Day_2-transfer_ro-22apr-652af678c.zip sunt 4 filme aici, in primele doua apar si io (am combinezon rosu cu negru) - in primu film ma gasiti pe la minutu' 6:20 incolo - in al doilea film ma gasiti pe la minutu' 14:10 incolo filmele astea le am de la un tip din Israel cu care m-am imprietenit acolo, m-a abordat sambata si mi-a zis ca are niste filmari faine cu mine mai am multe filmari si poze de recuperat, asa ca o sa mai revin cu poze daca vreti.. ca si costuri va pot spune ca pe mine m-a ajuns la aproape 300 eur fara sa pun la socoteala cauciucurile; apropos, sunt cele mai bune gume care le-am incercat vreodata (pirelli supercorsa), sunt bestiale!! va pun o poza cu tipul din bulgaria care a castigat cursa de SBK (genial baiatu ala) si una cu un ducati pt fani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 frati blade-isti m-am intors teafar de la serres, a fost magnific si nu se compara cu nicio strada!!daca va intereseaza sa vedeti un balde pe circuit, aveti mai jos un link http://dl.transfer.ro/Day_2-transfer_ro-22apr-652af678c.zip sunt 4 filme aici, in primele doua apar si io (am combinezon rosu cu negru) - in primu film ma gasiti pe la minutu' 6:20 incolo - in al doilea film ma gasiti pe la minutu' 14:10 incolo filmele astea le am de la un tip din Israel cu care m-am imprietenit acolo, m-a abordat sambata si mi-a zis ca are niste filmari faine cu mine mai am multe filmari si poze de recuperat, asa ca o sa mai revin cu poze daca vreti.. ca si costuri va pot spune ca pe mine m-a ajuns la aproape 300 eur fara sa pun la socoteala cauciucurile; apropos, sunt cele mai bune gume care le-am incercat vreodata (pirelli supercorsa), sunt bestiale!! va pun o poza cu tipul din bulgaria care a castigat cursa de SBK (genial baiatu ala) si una cu un ducati pt fani Tipul e Martin Choy...Anu' trecut in Octombrie cand intra pe pista se auzea in statii de la boxe " atentie a intrat Choy"... Anul trecut a concurat cu un 1000RR 2009, genial...Pacat de sponsoru "certat cu legea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 frati blade-isti m-am intors teafar de la serres, a fost magnific si nu se compara cu nicio strada!! SUPERB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate