Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

Eu Le-am pus ca a trebuit sa fac identificarea si respectiv actele am o toba chinezarie pe ia de carbon de vibreaza tot ... nu prea merg cu ia ca ii trebui baterie si gume.. si ma tot skimb cu bateria dupa una pe alta :love:

Betzigash m-am uitat la carena este sparta rau pe partea stanga nu pre aai ce sai mai faci...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va spun sincer ca inca nu am vazut un Blade urat :)
:love:

Bai Nene Ne auzim si noi la expo acum ? toti.. sau o ardem ca anu trecut si vin doar eu cu Mertzanu ? asa firebalisti sunteti :love: ? deci sa va aud..
Anul trecut, la Seth on Fire, am ciocnit berile vreo 5-6 fireblade-isti. :love:
Link spre comentariu

baietii impatimiti cu 'datul' pe circuit, ofer carene pista, subtiri,partea de jos carbon usor cazute pe o parte, + 2 codite una noua,una cazuta dar reparabil usor + parbriz + sa pilot si sa pasager + faruri lupe+ cadru parbriz original cromat+ bord 27 000 km+stop fara sticla, si cam atat, se potrivesc pe sc 33 si sc 28. TOTUL la 120 euro. 0744890112. Sper ca nu gresesc postand aici tinand cont ca 99% din fireblade-isti sunt in aceasta sectiune :love:

post-22741-1271625829_thumb.jpg

post-22741-1271625916_thumb.jpg

post-22741-1271626023_thumb.jpg

Link spre comentariu

I-am schimbat look-ul. E neagra, are rizoma, furtune racing, gume noi..deci mai multi cai :love:

Mai astept un filtru stradal BMC si un parbriz negru de la Mac :love:

Link spre comentariu

I-am schimbat look-ul. E neagra, are rizoma, furtune racing, gume noi..deci mai multi cai :love:

Mai astept un filtru stradal BMC si un parbriz negru de la Mac :love:

dupa aia urmeaza parada pe magheru :love:

Editat de Sokatu
Link spre comentariu

adidas, cat ai dat pe rizoame :lol: ?

m-am plimbat si eu vreo 400 de km.la dus mi-a consumat cam 5,7 si la intors dublu, nu stiu din ce motive :wacko:

s-a comportat chiar ok si pot spune ca am cam terminat cu tot ce vroiam sa ii mai fac (bujii,filtru de aer k&n,xenon,schimbat lichid de frana,furtune de frana race si alte mici detalii) mai ramane sa tocesc placutele actuale si sa montez brembo-urile primite de la mac :laugh:

ps. daca are careva carene sparte sau fisurate si nu are ce face cu ele ma intereseaza pentru un proiect.... fac cinste :beer:

Link spre comentariu

adidas, cat ai dat pe rizoame :lol: ?

m-am plimbat si eu vreo 400 de km.la dus mi-a consumat cam 5,7 si la intors dublu, nu stiu din ce motive :wacko:

s-a comportat chiar ok si pot spune ca am cam terminat cu tot ce vroiam sa ii mai fac (bujii,filtru de aer k&n,xenon,schimbat lichid de frana,furtune de frana race si alte mici detalii) mai ramane sa tocesc placutele actuale si sa montez brembo-urile primite de la mac :laugh:

ps. daca are careva carene sparte sau fisurate si nu are ce face cu ele ma intereseaza pentru un proiect.... fac cinste :beer:

Cum ai reusit sa scoti 5.7 ca eu nu am reusit sub 7 nimic. Si in oras media e cam 10.

Link spre comentariu

Cine ma poate ajuta si pe mine cu un motor de sc 28 sau sc 33, se pare ca vibrochenu a renuntat sa mai functioneze :wacko: Daca se poate chiar si fara capace, carburatoare si accesorii. Sper sa nu stau tot sezonul pe tusa :laugh:

am eu un motor de sc28 care are capacul de la ambreiaj crapat. da-mi un pm si vorbim (daca iti mai trebuie)

Link spre comentariu

frati blade-isti m-am intors teafar de la serres, a fost magnific si nu se compara cu nicio strada!!

daca va intereseaza sa vedeti un balde pe circuit, aveti mai jos un link :laugh:

http://dl.transfer.ro/Day_2-transfer_ro-22apr-652af678c.zip

sunt 4 filme aici, in primele doua apar si io (am combinezon rosu cu negru)

- in primu film ma gasiti pe la minutu' 6:20 incolo

- in al doilea film ma gasiti pe la minutu' 14:10 incolo

filmele astea le am de la un tip din Israel cu care m-am imprietenit acolo, m-a abordat sambata si mi-a zis ca are niste filmari faine cu mine :rolleyes:

mai am multe filmari si poze de recuperat, asa ca o sa mai revin cu poze daca vreti..

ca si costuri va pot spune ca pe mine m-a ajuns la aproape 300 eur fara sa pun la socoteala cauciucurile; apropos, sunt cele mai bune gume care le-am incercat vreodata (pirelli supercorsa), sunt bestiale!!

va pun o poza cu tipul din bulgaria care a castigat cursa de SBK (genial baiatu ala) si una cu un ducati pt fani :D

post-14381-1272022157_thumb.jpg

post-14381-1272022196_thumb.jpg

Link spre comentariu

frati blade-isti m-am intors teafar de la serres, a fost magnific si nu se compara cu nicio strada!!

daca va intereseaza sa vedeti un balde pe circuit, aveti mai jos un link :P

http://dl.transfer.ro/Day_2-transfer_ro-22apr-652af678c.zip

sunt 4 filme aici, in primele doua apar si io (am combinezon rosu cu negru)

- in primu film ma gasiti pe la minutu' 6:20 incolo

- in al doilea film ma gasiti pe la minutu' 14:10 incolo

filmele astea le am de la un tip din Israel cu care m-am imprietenit acolo, m-a abordat sambata si mi-a zis ca are niste filmari faine cu mine :rolleyes:

mai am multe filmari si poze de recuperat, asa ca o sa mai revin cu poze daca vreti..

ca si costuri va pot spune ca pe mine m-a ajuns la aproape 300 eur fara sa pun la socoteala cauciucurile; apropos, sunt cele mai bune gume care le-am incercat vreodata (pirelli supercorsa), sunt bestiale!!

va pun o poza cu tipul din bulgaria care a castigat cursa de SBK (genial baiatu ala) si una cu un ducati pt fani :lol:

Tipul e Martin Choy...Anu' trecut in Octombrie cand intra pe pista se auzea in statii de la boxe " atentie a intrat Choy"... :laugh:

Anul trecut a concurat cu un 1000RR 2009, genial...Pacat de sponsoru "certat cu legea" :D

Link spre comentariu