JAGI Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 (editat) Eu am "reusit" sa "omor" trei motoare de SC28 in trei sezoane (cate unul pe sezon, ca in SBK ), desi i-am schimbat uleiul la timp, nu plecam cu el pana nu se incalzea, nu ma invart aiurea prin oras, fara wheelie, etc. Zici c-am avut un Kawa, din punctul asta de vedere. Ar trebui sa ma angajeze cei de la Honda sa le fac teste, inainte sa scoata un nou model. Momentan, 1000RR-ul se tine foarte bine. Probabil aveau peste 100 000km in realitate. Acum 10-12 ani benzina era ieftina, se mergea mult. Editat Ianuarie 13, 2012 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Vand suport topcase de la givi+topcase pentru 954 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/87529-vand-suport-topcasetopcase-givi-pt-954/page__gopid__456166 si 2 combinezoane http://www.pro-bike.ro/forums/topic/87532-vand-2-combinezoane-pieledainese-2pcsuomy-1pc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) Probabil aveau peste 100 000km in realitate. Acum 10-12 ani benzina era ieftina, se mergea mult. Se prea poate... Editat Ianuarie 16, 2012 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 eu zic ca cel mai probabil a fost ghinion...a mea saracuta mai respira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Am zis ca e ghinion cand s-a dus primul. Cand s-a dus al doilea am zis ca e "coincidenta", dar cand a trebuit sa-l schimb si pe al treilea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 ghinion -> coincidenta -> regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 (editat) Salut baieti,ca sfaturi...am gasit un 954 cu o problema mecanica, (poltul pistonului 2 e rupt) tipul mi-a zis ca problema specifica la modelele 954, cum se poate remedia problema mai ieftin ... Editat Ianuarie 21, 2012 de puffy2zero10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 poate boltul pistonului nu am auzit de asa o problema la 954 ieftin nu stiu daca scapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) poate boltul pistonului nu am auzit de asa o problema la 954 ieftin nu stiu daca scapi aha...ok ms de sfat,cu siguranta problema e costisitoare,pana la in la inlocuirea motorului. Editat Ianuarie 22, 2012 de puffy2zero10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 daca boltul a frecat in cilindru e grav si oricum trebuie demontat motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Cumpar sa pasager pentru 954, indiferent de stare (cu cat mai proasta cu atat mai bine). Ma intereseaza in special talpica si prinderile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 am vandut mobra,mai am ceva componente(carene pista,scarite valter moto(Junioruenjoyz )sper sa mergi multi km fara evenimente si sa iti fie de folos topcaseul.mai am de vanzare 2 combinezoane din piele sau schimb cu touring(echipament) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Multam Dragos, asa sa fie. Cu siguranta topcase-ul o sa imi fie folositor deja imi vad slapii si echipamentul de snorkeling in el!!! @Sa pasager: nu are nimeni o sa pasager in conditie cat mai proasta de care se tot impiedica si vrea sa scape??? Pasagera va multumeste maxim de anticipat! Sporuri maxime, T' PS: hai cu primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidake Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Revin cu un post. Motocicleta este dpdv mecanic in regula. Am verificat toate ce erau de verificat. Mai am nevoie doar de far, daca stie careva. Motocicleta e in acte 99, carenele sunt de 96-97. A fost un pic... lovita , dar nimic grav (fara cadru,furca,roata), sau daca au fost schimbate, nu se simte. Editat Ianuarie 30, 2012 de Ovidake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Revin cu un post. Motocicleta este dpdv mecanic in regula. Am verificat toate ce erau de verificat. Mai am nevoie doar de far, daca stie careva. Motocicleta e in acte 99, carenele sunt de 96-97. A fost un pic... lovita , dar nimic grav (fara cadru,furca,roata), sau daca au fost schimbate, nu se simte. sa ne spui de unde esti. motoreta, din cite stiu, o vindea cineva de prin Suceava parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Revin cu un post. Motocicleta este dpdv mecanic in regula. Am verificat toate ce erau de verificat. Mai am nevoie doar de far, daca stie careva. Motocicleta e in acte 99, carenele sunt de 96-97. A fost un pic... lovita , dar nimic grav (fara cadru,furca,roata), sau daca au fost schimbate, nu se simte. Motorul pare a fi un model mai vechi. Modelul 98-99 are capacele laterale diferite, atat ca forma cat si d.p.d.v al compozitiei (Magneziu) Fa si tu o comparatie. Mobra ta are (probabil) cadru de 99 si restul de unde s-a putut. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidake Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 sa ne spui de unde esti. motoreta, din cite stiu, o vindea cineva de prin Suceava parca. din iasi o vindea, eu sunt din Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 din iasi o vindea, eu sunt din Brasov Motoreta o fost al unui prieten de-al nostru, din Bistrita si o vindut-o in Iasi. E model SC33.Farul este crapat in partea superioara. Si prietenul meu o vrut sa-l schimbe, dar e destul de scump. Uite aici un link de pe ebay: http://www.ebay.de/itm/Honda-CBR-900-SC-33-Scheinwerfer-Frontscheinwerfer-Licht-27-08-/280791504375?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item41607a55f7#ht_1883wt_1040 sau http://www.ebay.de/itm/Scheinwerfer-Honda-CBR-900-RR-Fireblade-SC-33-/120852314059?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1c235bf7cb#ht_500wt_1203 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidake Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Motoreta o fost al unui prieten de-al nostru, din Bistrita si o vindut-o in Iasi. E model SC33. Farul este crapat in partea superioara. Si prietenul meu o vrut sa-l schimbe, dar e destul de scump. Uite aici un link de pe ebay: http://www.ebay.de/i...#ht_1883wt_1040 sau http://www.ebay.de/i...b#ht_500wt_1203 am vb cu jak, mi-a spus ce si cum . Intradevar am gasit si eu far pe la 160 eur.... este intradevar SCUMP . Pentru o pereche de faruri de BMW eu am dat 120 eur (amandoua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Vand manete de frana originale si intregi pt 929rr 69 ron bucata stop spate foarte bun nezgariat ne...nimic...90 ron mansoane originale stare decenta neagatate dar nu sunt noi 30 ron setul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 am vb cu jak, mi-a spus ce si cum . Intradevar am gasit si eu far pe la 160 eur.... este intradevar SCUMP . Pentru o pereche de faruri de BMW eu am dat 120 eur (amandoua) ok. sa o stapinesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidake Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 ok. sa o stapinesti sanatos ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Sal baieti,care are cunostinta de un capac monopost pentru 929? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidake Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Sal baieti,care are cunostinta de un capac monopost pentru 929? eu am monopostul de la 919. oare ti s-ar potrivi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Slabe sanse, coditele sunt diametral opuse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate