alexutzzz Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 tot la 208RR am ramas cu gandu,am avut aceleasi gume pe fosta motoreta si erau super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 chiar sunt, stai linistit. astept sa vad de pot obtine gp racer medium anterior si endurance posterior ptr mine. daca nu ..ma orientez spre qualifier rr. problema e ca nu pot tine nici eu banii inchisi in gume de strada si gume de pista .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) Testat azi noul motor: Distanta: 450 km Traseu: Bistrita-Cluj-Zalau-Cluj-Bistrita Motorul: SE COMPORTA EXCENENT. P.S. Am tinut cont de sfatul prietenilor mertan si Hellicks. N-am mancat la fastfood. Editat Martie 29, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 a inceput sa ma enerveze de ce nu se face nimik in legatura cu forumul ca se duce de rapa,nu mai poti posta nici o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Credeam ca n-am facut eu ceva bine, am incercat de 4-5 ori sa le upload-ez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 a inceput sa ma enerveze de ce nu se face nimik in legatura cu forumul ca se duce de rapa,nu mai poti posta nici o poza foloseste site de upload. www.photobucket.com e super. am dat jos stikerele.... am gasit niste chestii pe acolo... dar na. motocicleta necazuta e ca femeia nef*tuta. am facut fericiti niste copii cu bicicletele, le-am dat lor stikerele. maine pun poze. o sa dau jos carena si dau cu smirghel, apoi dau o mana de lac. --- Mesaj completat în 29 Mar 2008 20:03 -------------pentru cei ce le trebuie rulmentii and stuuf pentru furca... asta va trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 P.S. Am tinut cont de sfatul prietenilor mertan si Hellicks. N-am mancat la fastfood. Braaavo! In curand te bagam si in programu' vegetarian... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Braaavo! In curand te bagam si in programu' vegetarian... baga in tine piept de pui si salata, legume, fructe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Stiti ceva de amortizoarele de ghidon LSL am vazut ca au pret destul de accesibil,sunt bune? sau tre sa strang pana ajung sa am de Ohlins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 eu am avut lsl pe 919 si se comporta mai mult decat decent. avea 6reglaje si la ce imi trebuia mie era excelent. pe 954 am extremetech, facute de o firma din Italia, poate mac sa ne spuna ceva detalii despre ei. lsl e ok pentru tine, sa nu ai surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 extremetech e deja o firma respectabila din domeniu, amortizatoarele lor sunt optime, la fel si cele posterioare. lsl e putin superior fata de cel de suzuki original ..cam atat. Ohlins ...e cam alta planeta dar nu ptr buzunarele tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 asa e, dar pentru strada, pentru ce ne trebuie noua, lsl zic eu e o solutie, mai bun decat nimic, si asemanarea cu amortizorul de serie de pe srad e mai mult decat potrivita, atat ca asta are cateva reglaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 LSL pentru 954 la louis e 300 euro.Mac aduce ohlins la 420,merita sa mai pun inca 120 si sa iau ohlins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 da, absolut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 LSL pentru 954 la louis e 300 euro.Mac aduce ohlins la 420,merita sa mai pun inca 120 si sa iau ohlins? normal..mai ieftin si mai bun nu este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 lsl este sistem "tub". acum au aparut cele "cutiutza" de la GPR. dai un ban dar stai in fata. my bike without stikers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 frumoasa frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 frumoasa frumoasa mersi mersi. nu stiu cum sunt alte motoare. poate o sa inceapa altii sa mi se urce in cap. dar modelul asta e super bestial. defapt toata seria sc28-sc33-sc44-sc50-sc57 toate firebladurile. mi se par superbe si nu stiu. mi se se pare super manevrabil. azi am dat si OO de rezervor. nu puneti frane bruste ca va iau durerile apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Da domne,acu arata a motor:) inainte cu stickerele era ciudata rau. Sa o stapanesti sanatos.. Am vazut si eu amortizoarele alea de ghidon stil cutiuta.Care este principiul lor de functionare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Da domne,acu arata a motor:) inainte cu stickerele era ciudata rau. Sa o stapanesti sanatos.. Am vazut si eu amortizoarele alea de ghidon stil cutiuta.Care este principiul lor de functionare? hmmmmmm habar nu am principiul. dar stiu sigur ca se aerisesc, sunt cu ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 (editat) Braaavo! In curand te bagam si in programu' vegetarian... baga in tine piept de pui si salata, legume, fructe. Intru in programul asta. Daca se face cura cu bere si vin. Vorbim aici de hamei si struguri, fructe si legume. my bike without stikers. Arata mult mai bine asa. Editat Martie 30, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 nu-mi plac amortizoarele electronice, n-as vrea ca nimic electronic sa-mi controleze directia, raman la sistemul vechi, sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 alea de care vorbiti se numesc rotative ..nu a inventat gpr nimic .. produsele GPR sunt cam scadente dpdv al calitatii --- Mesaj completat în 30 Mar 2008 21:58 -------------alea de care vorbiti se numesc rotative ..nu a inventat gpr nimic .. produsele GPR sunt cam scadente dpdv al calitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 alea de care vorbiti se numesc rotative ..nu a inventat gpr nimic .. produsele GPR sunt cam scadente dpdv al calitatii <small>--- Mesaj completat în 30 Mar 2008 21:58 -------------</small><br/>alea de care vorbiti se numesc rotative ..nu a inventat gpr nimic .. produsele GPR sunt cam scadente dpdv al calitatii asa si care e principiu de functionare?ca nu prea inteleg.Ce diferenta de pret e intre asta si unu clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 nimic electronic...tot pe principiu hidraulic functioneaza din cate stiu, doar ca au un cost mai ridicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate