Stau-De-6 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) mi-am luat simeringuri pt furca p.s. de la JAGI `ehhh... Am avut dreptate. regal, desperados, trenul de noapte. sanctuar Asa, si trupele unde-s? Scuze, nu m-am putut abtine. Editat Iunie 3, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Ma anunt si eu pt Bacau! Care mai merge dintre noi poate ne intalnim la un pahar de vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am o problema la RR. adica nu stiu cum sa ii zic. cam pe la 1500 rpm, pana pela 2000-2500 rpm, in mers se manifesta nasol. adica ambreiaju lasat liber, si accelerez incetisor face figuri, adica parca iar da in nas, ar merge nereguat. apoi merge super bine, nu mai are probleme. eu zic ca e din filtru de aer care l-am vazut si inca e bun(e k&n) dar o sa il curat, si apoi as zice ca e din bujii..... voi ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am dat o tura prin oras - nimeni cunoscut nu era pe afara .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Mertane ... incearca sa mergi peste 2.500 rpm...ca oricum intre relanty(1.100rpm) si 2.500 rpm "nu e nimeni" ... cel putin mobra mea nu "trage" la turele alea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 a mea face o faza tare ciudata.... merg in a 5-a pe la 11500rpm si incepe sa scuture, ma rog, senzatia e destul de iritanta ca de obicei la turatiile acelea sunt cu genunchiul pe jos........ muahahahaahahaahaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 am o problema la RR. adica nu stiu cum sa ii zic. cam pe la 1500 rpm, pana pela 2000-2500 rpm, in mers se manifesta nasol. adica ambreiaju lasat liber, si accelerez incetisor face figuri, adica parca iar da in nas, ar merge nereguat. apoi merge super bine, nu mai are probleme. eu zic ca e din filtru de aer care l-am vazut si inca e bun(e k&n) dar o sa il curat, si apoi as zice ca e din bujii..... voi ce spuneti? Personal nu cred ca are treaba cu filtrul de aer !!!! Carburator sau bujiiiii........ a mea face o faza tare ciudata.... merg in a 5-a pe la 11500rpm si incepe sa scuture, ma rog, senzatia e destul de iritanta ca de obicei la turatiile acelea sunt cu genunchiul pe jos........ muahahahaahahaahaaa Pai da, dar n-ai zis motivul pt care esti cu genunchiul jos, la viteza respectiva !! Pt ca, te rogi la cel de sus, sa scapi !!! muuuhahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Hai sa va arat si eu mobra mea ca n-am mai reusit... Din pacate ii de vanzare Din fericire o sa urmeze urmatorul model sau 1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 e prea frumoasa sa o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Urmatoarea va cel putin atat de frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 dopeman, ai terminat de pus actzipildele pe ea/ pozeaza motoreta, sa o vedem cu haine noi. nu de alta, dar ma bate gandul la sf sezonului sa o refac si eu pe noua, si avand in vedere cum a iesit anterioara ta, poa apelez la una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Acuma cand facem intalnirea faierbleidistilor?Sa stiu sa ma pregatesc cu bani si sticle de Jack ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 un manual de 954 gasesc pe la voi/ ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Hai sa va arat si eu mobra mea ca n-am mai reusit...Din pacate ii de vanzare Din fericire o sa urmeze urmatorul model sau 1000rr drace vad ca ai scos vacutza la iarba verde a iesit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Acuma cand facem intalnirea faierbleidistilor?Sa stiu sa ma pregatesc cu bani si sticle de Jack ! la intrunirea de la brasov pe 22. ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 la intrunirea de la brasov pe 22. ce spuneti? Ar fi interesant... Numai sa nu avem parte iar de surprize... Am auzit ca in weekend iar e cod galben la inundatii. Sper sa nu ne "indoaie" iar pe la Cluj/Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 iete poza dupa reperatie http://www.bikepics.com/pictures/1307181/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 iete poza dupa reperatie http://www.bikepics.com/pictures/1307181/ mai frumoasa ca inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 iete poza dupa reperatie http://www.bikepics.com/pictures/1307181/ pssssss! tzipla! niiiceeee! un manual de 954 gasesc pe la voi/ ms Gasesti la tetea, un pdf complet de 73 Mb. sapt viitoare ti-l pun la disp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 cine vrea manuale de 919, 929, 954 sa-mi dea pm sau sa intre pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 http://bikepics.com/members/alexutzzz/03cb...1310586&s=0 poze noi:P,astept toba mivv de la mac si sa vina buloanele de bascula:D inca putin si dau examenu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 http://bikepics.com/members/alexutzzz/03cb...1310586&s=0poze noi:P,astept toba mivv de la mac si sa vina buloanele de bascula:D inca putin si dau examenu:D Superba! S-o stapanesti sanatos! Dupa ce-ti vine toba, pune si un filmulet, s-o auzim si cum rage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pentru cine nu a observat, exista o rivalitate intre mine si alexutzzz in a posta poze cu motorul pe bikepics, singura diferenta e ca pozele lui sunt facute la un prieten in curte, pe cand ale mele sunt facute pe drum....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pentru cine nu a observat, exista o rivalitate intre mine si alexutzzz in a posta poze cu motorul pe bikepics, singura diferenta e ca pozele lui sunt facute la un prieten in curte, pe cand ale mele sunt facute pe drum....... vii la intrunirea din bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 daca nu ploua si am cu cine sa merg pana acolo ca singur e plictisitor. tu ce zici? ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate