cosminake Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Salut, Asta-i prima mea motocicleta, sunt legat sentimental de ea, nu o vand pana mor, indiferent ca voi cumpara si altele, este aici sa ramana, rog nevasta sa ma ingroape cu ea sunt la sezonul 2, inca incepator ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Asa au zis toti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 kawasaki e hater pt ca nu are si el una @ cosminake cam asta e feelingul tuturor posesorilor de hornet. Cine nu a avut asa ceva nu intelege. Asfalt uscat si la cat mai multe sezoane fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 31, 2016 Autor Share Postat Martie 31, 2016 (editat) Asa au zis toti...... eu ma inteleg bine si cu haterii ) nu-i bai cand primesc talonul de pensii fac o poza impreuna cu hornetul Editat Martie 31, 2016 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Nu s hater ma, daca ai bani sa iti permiti sa intretii multe mobre/masina gogogo.....Si eu as fii pastrat cel putin 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Arata foarte fain. Sa te bucuri de ea ! Eu o am de cateva luni si am acelasi sentiment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 nu o vand pana mor, indiferent ca voi cumpara si altele Daca te razgandesti da-mi un P.M. Caut un Hornet din Februarie si gasesc numai prastii neintretinute sau prost reparate. Pana atunci s-o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 eu ma inteleg bine si cu haterii ) nu-i bai cand primesc talonul de pensii fac o poza impreuna cu hornetul Mai așteaptă până te îndrăgostești iremediabil de alta, nu mai poți dormi noaptea și-ți dai seama că mai ai nevoie de 1000-2000€ ca s-o achiziționezi. Instant ajunge Hornetul pe Bikeshop Până atunci, bucură-te de ea și fă-i promisiuni pe care nu o să le poți ține. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 31, 2016 Autor Share Postat Martie 31, 2016 Daca te razgandesti da-mi un P.M. Caut un Hornet din Februarie si gasesc numai prastii neintretinute sau prost reparate. Pana atunci s-o stapanesti sanatos si fara incidente over my dead body, la propriu , iti dau nr de tel a ficei mele poate ea o va vinde, la un moment dat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Daca te razgandesti da-mi un P.M. Caut un Hornet din Februarie si gasesc numai prastii neintretinute sau prost reparate. Pana atunci s-o stapanesti sanatos si fara incidente /index.php?/topic/736104-vand-honda-hornet-2002-sau-schimb-cu-f4i/?hl=%2Bhonda+%2Bhornet /index.php?/topic/732832-honda-hornet-600-cb600f/?hl=%2Bhonda+%2Bhornet Anunturi care par mai serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 /index.php?/topic/736104-vand-honda-hornet-2002-sau-schimb-cu-f4i/?hl=%2Bhonda+%2Bhornet /index.php?/topic/732832-honda-hornet-600-cb600f/?hl=%2Bhonda+%2Bhornet Anunturi care par mai serioase Multumesc pentru sugestii. Scanez OLX-ul si bikeshop de cateva ori pe zi. A doua a fosta vandut-o cu cateva ore sau o zi inainte sa vorbesc cu proprietarul. Prima momentan, nu se mai vinde. In plus eu am cautat pana acum modele 2003-2004 sau 2005-2006. Daca nu o sa gasesc o sa iau in cosiderare si modele mai vechi(1998-2002), dar as fi preferat ceva, care sa aiba macar un led in bord care sa te atentioneze in legatura cu nivelul de combustibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Multumesc pentru sugestii. Scanez OLX-ul si bikeshop de cateva ori pe zi. A doua a fosta vandut-o cu cateva ore sau o zi inainte sa vorbesc cu proprietarul. Prima momentan, nu se mai vinde. In plus eu am cautat pana acum modele 2003-2004 sau 2005-2006. Daca nu o sa gasesc o sa iau in cosiderare si modele mai vechi(1998-2002), dar as fi preferat ceva, care sa aiba macar un led in bord care sa te atentioneze in legatura cu nivelul de combustibil. Bondarul meu e din 2000 si am indicator in bord in cazul in care raman fara benzina @Initiatorul topicului scuze de Off topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Bugspoiler de la mine Inca mai am pt doritori, 3 modele. Ss o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Ditai casa cu un amarat de Hormet in batatura....ceva scartaie aici. In 2 ani esti pe R1200GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 as fi zis ca galeriile... da la cum arata vopseaua, parca-s mai de efect asa oxidate Sa ai bafta de ea si sa n-o dai de terra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 hornetu asta model 2005+ e belea rau la design. vorba colegilor, tine-o cu cauciucurile-n jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Mai așteaptă până te îndrăgostești iremediabil de alta, nu mai poți dormi noaptea și-ți dai seama că mai ai nevoie de 1000-2000€ ca s-o achiziționezi. Instant ajunge Hornetul pe Bikeshop Până atunci, bucură-te de ea și fă-i promisiuni pe care nu o să le poți ține. Nu este vorba numai atasamentul emotional fata de motocicleta ci si de investitiile ce le-ai facut. Eu am Horneta din 2010 si nu ma gandesc sa o vand, din ambele motive: 1. chiar m-am atasat de ea in toti acesti ani si am trecut prin multe 2. la cat am investit in motor pana acum si daca as vinde-o la un pret bun, sa zicem, tot nu se merita sub nici o forma Sigur ca ma bate gandul la ceva mai sport-touring in viitorul apropriat spre mediu, insa Horneta ramane in curte sau poate ii fac un loc special in living Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 de regula nu imi plac hornet-urile, insa asta arata bine, felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 da, singurul hornet care-mi place si mie. s-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 31, 2016 Autor Share Postat Martie 31, 2016 Ditai casa cu un amarat de Hormet in batatura....ceva scartaie aici. In 2 ani esti pe R1200GS. casa nu-i a mea )))) birouri/chirie ... as vrea eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 hornetu e de 600 sau 900 ? ca nu ma pricep la ce difera ca design . m-am dat o tura cu un 600 o data si va spun ca ptr mine e motocicleta de incepatori perfecta dar de care te saturi rapid , mai mult mi-a placut un banal Honda Dominator decat Hornetu de 600 , de 900 n-am condus , sper sa fie alta mancare mai serioasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Martie 31, 2016 Autor Share Postat Martie 31, 2016 este de 600 ... 900 are 2 evacuari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 + ca n-am vazut 900 cu furca usd ce-l putin eu n-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 + ca scrie in titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate