SCHUMOTO Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) Salutare, Putem pune ulei de masina in motocicleta? Ce vascozitate punem cand este foarte cald? Cand schimbam uleiul si cum trebuie sa arate cand in scoatem din motocicleta? Pentru ca de foarte multi ani discutam despre lubrifianti, despre vascozitati si alte caracteristici tehnice pe care uleiurile pentru motociclete trebuie (sau nu trebuie) sa le aiba, am decis organizarea unui Training Tehnic MOTUL deschis publicului larg... adica motociclistilor dornici de cunoastere. Cursul este oferit de catre MOTUL Romania impreuna cu SCHUMOTO, in calitate de importator si distribuitor oficial gama moto, si este sustinut de catre Doru Atmacof - Manager Tehnic Motul Romania. Pe durata a aproximativ doua ore, vom trece in revista istoria Motul si realizarile acestul brand de-a lungul timpului, vom intelege care sunt principalele atributii ale unui lubrifiant pentru motociclete, vom discuta si despre certificari, pentru ca in final sa stim cum sa "citim" si sa alegem cea mai buna varianta pentru o anumita motocicleta. Cursul este deschis, interactiv, astfel ca orice intrebare va primi un raspuns pertinent, argumentat. Cursul va avea loc JOI, de la ora 19, la sediul SCHUMOTO din Bucuresti, ROMEXPO Pavilion F. (accesul la locatie de face incepand cu ora 18:30!). Intrarea se face prin Bulevardul Expozitiei, poarta C, vis-a-vis de Univ. Romano-Americana. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa confirme aici, pentru o mai buna organizare din partea noastra. Cu stima, Echipa SCHMOTO www.schumoto.ro Editat Iunie 1, 2016 de SCHUMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 intrebare intrebatoare : se vor putea cumpara cumva si produse Motul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SCHUMOTO Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 Salut, Nu, intrucat SCHUMOTO nu vinde direct, ci doar prin dealeri. Vom avea insa cateva surprize pentru participanti.... Cu stima, Echipa SCHUMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Aveti PM Salutare, Putem pune ulei de masina in motocicleta? Ce vascozitate punem cand este foarte cald? Cand schimbam uleiul si cum trebuie sa arate cand in scoatem din motocicleta? Pentru ca de foarte multi ani discutam despre lubrifianti, despre vascozitati si alte caracteristici tehnice pe care uleiurile pentru motociclete trebuie (sau nu trebuie) sa le aiba, am decis organizarea unui Training Tehnic MOTUL deschis publicului larg... adica motociclistilor dornici de cunoastere. Cursul este oferit de catre MOTUL Romania impreuna cu SCHUMOTO, in calitate de importator si distribuitor oficial gama moto, si este sustinut de catre Doru Atmacof - Manager Tehnic Motul Romania. Pe durata a aproximativ doua ore, vom trece in revista istoria Motul si realizarile acestul brand de-a lungul timpului, vom intelege care sunt principalele atributii ale unui lubrifiant pentru motociclete, vom discuta si despre certificari, pentru ca in final sa stim cum sa "citim" si sa alegem cea mai buna varianta pentru o anumita motocicleta. Cursul este deschis, interactiv, astfel ca orice intrebare va primi un raspuns pertinent, argumentat. Cursul va avea loc JOI, de la ora 19, la sediul SCHUMOTO din Bucuresti, ROMEXPO Pavilion F. (accesul la locatie de face incepand cu ora 18:30!). Intrarea se face prin Bulevardul Expozitiei, poarta C, vis-a-vis de Univ. Romano-Americana. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa confirme aici, pentru o mai buna organizare din partea noastra. Cu stima, Echipa SCHMOTO www.schumoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 ce date aveti nevoie pt a ma inscrie la curs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SCHUMOTO Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 Salut, Nu este nevoie de nicio inscriere formala, este suficient un reply aici. Cursul este open. Daca mai aveti intrebari, incarcam sa va raspundem in timp real. Cu stima, Echipa SCHUMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Eu o sa vin(daca nu apare ceva) ca tot lucrez in zona si scap la 18:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) Salut, Suntem interesati de acest curs, as dori sa particip alături de colegii mei de la Zenklawa Garage. Numarul de persoane o sa.l dau prin PM. Editat Iunie 1, 2016 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tizzle Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Este si livestream sau o sa fie filmat si dat catre public? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru82 Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) Locatia sper corecta ! http://www.schumoto.ro/contact.php Editat Iunie 1, 2016 de mumulescu4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Salut, Suntem interesati de acest curs, as dori sa particip alături de colegii mei de la Zenklawa Garage. Numarul de persoane o sa.l dau prin PM. lol. Credeam ca sunteti invitati speciali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Salut, Si eu voi fi prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Locatia sper corecta ! http://www.schumoto.ro/contact.php Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Curios si eu, prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Oho... un topic ce se anunta a fi cel putin interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SCHUMOTO Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 Salut, Suntem interesati de acest curs, as dori sa particip alături de colegii mei de la Zenklawa Garage. Numarul de persoane o sa.l dau prin PM. Salut Alex, Dealerii sunt asteptati vineri, de la ora 14. iti trimitem imediat invitatia prin email. Cu stima, Echipa SCHUMOTO » Post actualizat in 01 Jun 2016 12:22 Este si livestream sau o sa fie filmat si dat catre public? Salut, Incercam si livestreaming! Detalii maine (daca reusim). Cu stima, Echipa SCHUMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 ok, prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SCHUMOTO Postat Iunie 1, 2016 Autor Share Postat Iunie 1, 2016 Salut, Toata lumea dornica de cunoastere este binevenita! Avem 50 de locuri pe scaune iar restul... pe paleti si box-uri de MOTUL! 300V, evident! Cu stima, Echipa SCHUMOTO PS: daca mai stiti motociclisti interesati, va rugam sa dati share, inclusiv pe FaceBook! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Salutare, Curios si prezent si eu. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Prezent si eu. Ma surprinde interesul manifestat de @alex_en, dupa ce brandul Motul fusese, in opinia sa, demolat de emag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SCHUMOTO Postat Iunie 2, 2016 Autor Share Postat Iunie 2, 2016 Salutare, Noi suntem gata! Va asteptam incepand cu ora 18:30, ROMEXPO - intrarea C, pavilion F! Cu stima, Echipa SCHUMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Prezent si eu. Ma surprinde interesul manifestat de @alex_en, dupa ce brandul Motul fusese, in opinia sa, demolat de emag! Eh. Vrea sa inteleaga si el cum e cu polimerii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Eu m-am dus. Prezentarea a fost pe intelesul tuturor, mie chiar mi-a fost de folos. Am inteles si eu clasificarea uleiurilor, cum sunt fabricate, regimul de folosire, povestea aditivilor si ce sunt ei. Pe langa partea tehnica din prezentare, fiind facuta chiar de reprezentantii Motul, e cert ca nu puteau sa lipseasca si partea istorica de brand si un pic de marketing. Dar consider ca nu a fost exagerata in auto-promovare sau alta nuanta. Oratorul, foarte bun; mi-a placut felul in care isi structura fiecare raspuns la intrebari. O initiativa buna. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate