m0jave Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Salut,Accident acum vreo 45 de minute, pe Splai, pe partea cu caminele, in fata la P9-10. Un motor BMW (nu mi-am dat seama ce era exact) cu numar de Marea Britanie, baiatul avea geaca de piele cu emblema Black Helmets. Era constient, nu parea sa aiba rani care sa-i puna viata in pericol, dar fractura dubla deschisa la piciorul stang, imediat sub genunchi, si chiar in dreptul gleznei. Si-a sunat niste prieteni, zicea ca sunt pe drum, cand am plecat il urcau in ambulanta. A trecut pe langa mine (eu eram pe bicicleta) si imediat in spatele lui masina crem din poza. N-am vazut impactul, dar dupa vreo suta - doua de metri a parut sa-l ia in plin frontal, pe urma motor si pilot au ricosat dintr-o masina parcata pe dreapta. Nu-mi dau seama exact ce s-a intamplat, si evident ca nu m-am apucat sa-l intreb pe om, poate va dati voi seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) R Nine T La cum arata motocicleta aia, e bine ca a scapat doar cu o fractura! Editat Iunie 3, 2016 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Sanatate baiatului! bine ca a scapat cu atat. O sa se chinuie putin dar o sa se refaca. Ca si pasionat de motociclete, R9T-ul ala ma face sa plang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Iunie 3, 2016 Autor Share Postat Iunie 3, 2016 Piciorul era destul de horror, dar da, omul parea perfect constient si altfel ok, in mod uimitor. Eu chiar nu-mi dau seama ce s-a intamplat, pentru ca parea sa se departeze de masina, cand au trecut amandoi pe langa mine. El mergea un pic mai tare ca ea (dar nici n-as putea spune ca-i dadea baieteste fata de cum se merge de obicei pe acolo), dar pe urma l-a lovit din spate, ca si cum i-ar fi franat brusc in fata. Trecerea de pietoni era mult mai departe, si nici nu era straduta din dreapta, sa zici ca i-ar fi iesit ceva in fata, deci n-am idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Naspa, cum s a intamplat pe drumul ala?.....sanatate multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Zilele trecute l-am vazut prin oras si admiram motoreta. Era cu pasagera, mergea civilizat. Recuperare usoara colegului ! Praf si Fabia aia parcata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Foarte curios, motorul nu pare lovit in spate. Iar ca sa ajunga de langa Fabie tocmai in copac, ii trebuia ceva viteza. Doar daca nu cumva a fost deplasata motocicleta intentionat langa pom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Iunie 3, 2016 Autor Share Postat Iunie 3, 2016 P.S. Nu stiu daca a fost o intamplare fericita sau asa e de fapt de obicei (din fericire n-am termen de comparatie), dar ambulanta a ajuns in cateva minute (adica sub 10), si oamenii de pe ea mi s-au parut remarcabili in felul in care se purtau cu el, incercand sa-l calmeze si chiar sa-i explice ce se intampla si ce ii fac si de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Foarte ciudat ce s-a intamplat acolo. Punte rupta la fabia, furca rupta la mobra, ricosat mobra 10-15m . Asa ceva la viteza mica nu cred ca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 ai de cwuru nost' cum arata mobra! multa sanatate si recuperare usoara colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Iunie 3, 2016 Autor Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) Pentru ca Strava e baiat destept: Editat Iunie 3, 2016 de m0jave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Nu este obligatoriu ca o lovitura din spate sa lase semne vizibile pe motocicleta . Ar putea sa fie si rezultatul unei manevre nereusite sfarsita sub Skoda dupa cum arata . Sanatate baiatului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Multa sanatate raiderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Mondeo ala crem e traditionalul taxi cumva? Ca pare sa fi fost un soi de biliard sinistru, vad ca dr fata de la Ford e afectata. Ce pot sa zic, sanatate si recuperare cat mai usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) Spoilerul masinii nu mai este... eventual in miscarea ei de rotatie, roata din spate a motorului la prins de jos in sus si a fost smuls. Sofer grabit...sau smecheras... las ca-l fac pe asta... Motorul a fost lovit in guma din spate... normal ca nu se vede nimic... ia inspectati anvelopa... Ps: Sigur Soferul are asigurare la Carpatica SA. bag mana in foc... Editat Iunie 3, 2016 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) Nu sunt expert dar eu cred ca a fost un impact destul de "usor" din spate si a scapat mana in gaz. Motorul ala are ceva cuplu... Zic asta pentru ca si pe mine m-a lovit cineva din spate acum ceva timp si era sa decolez asta la vreo 15-20 km/h Editat Iunie 3, 2016 de Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_91 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Probabil masina a vrut sa il depaseasca, l-a luat putin oblic (atunci cand a tras stanga) deci...i s-a dus spatele motorului spre stanga ==>roata fata a luat-o spre fabia parcata. aA trosnit furca si motocicleta a zburat spre pom. Sanatate rider-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Din cate am inteles cel cu ford ul ia taiat calea si la inghesuit intre masina lui si cele de pe margine.Masina mea a foat stearsa prima de motocicleta pana sa ajunga in fabia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Jesus. Mai nou in regie se parcheaza ca in codru. Doua randuri de masini, una pe stanga, una pe dreapta, mai ramane o banda si ceva pentru trafic. Oriunde acolo exista riscul sa iti iasa in fata un student aiurit sau o masina (fie din cele parcate, fie din una din iesiri, ca-s toate mascate). Nu inteleg cum soferul vietii a considerat ca e safe sa faca o depasire acolo. Jeg de om. Nu-s violent din fire, dar asta ar merita o bataie buna. Din cate am inteles cel cu ford ul ia taiat calea si la inghesuit intre masina lui si cele de pe margine.Masina mea a foat stearsa prima de motocicleta pana sa ajunga in fabia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andy Moraru Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 (editat) . Editat Iunie 3, 2016 de Andy Moraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDragan Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Pfff, deci asta s-a intamplat dimineata acolo de era deviata circulatia. Trec zilnic cu motorul pe partea cu Regia. E periculos pentru ca nu se vede nimic de masinile parcate. Nu o data mi-a iesit ceva in fata. Grija mare prin oras! Sanatate si recuperare usoara rider-ului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Sanatate maxima si recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Urat. Sanatate si recuperare usoara colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate