the Pig Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 ieri mi-am gasit motorul cu tankpad-ul rupt. si asta de ziua mea...in fine...stie cineva unde gasesc un tankpad decent pentru hornet? am incercat la motodiscount, nu au pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 (editat) Practic ti-au furat tankpad-ul... care o sa il lipeasca cu super lipici pe alta mobra.. fomane mare..! Imi pare rau! Editat Iulie 27, 2016 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Cred ca am vazut la MyMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_Ste90 Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 (editat) http://olx.ro/oferta/tankpad-progrip-ID5xbHk.html Eu asta il am si rezista foarte bine, mai sunt si alte optiuni intre 50 - 100 lei. Editat Iulie 27, 2016 de Alex_Ste90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Batranul Lup Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Salut.Monteaza camera de supraveghere in dreptul motocicletei.Au pus ochii pe motor,ai scapat ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 cauta ''Tank Tracked"' pe facebook este un baiat care face pe comanda niste chestii foarte misto. poate te inspira ceva de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 http://olx.ro/oferta/tankpad-progrip-ID5xbHk.html Eu asta il am si rezista foarte bine, mai sunt si alte optiuni intre 50 - 100 lei. Astea-s 1$ pe aliexpress, dar cand esti in nevoie, asta e ... dai PS: n-o sa-ti vina sa crezi ce preturi reale au pe aliexpress cele care aici "se vand" cu 100 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predaoctavian Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Chiar se dezvolta asa ușor , ca eu am unul și l as schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alpha28 Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 https://www.facebook.com/tank.tracked?fref=ts ... Face custom si are preturi de 70 lei .. arunca o privire la el pe pagina . Si bandit a recomandat pe el mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predaoctavian Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Chiar se dezlipește asa ușor , ca eu am unul și l as schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 cauta ''Tank Tracked"' pe facebook este un baiat care face pe comanda niste chestii foarte misto. poate te inspira ceva de la el. Am apelat la el. Îți face cu ce poza vrei sau ii trimiți și iese bine de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crimson Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Astea-s 1$ pe aliexpress, dar cand esti in nevoie, asta e ... dai PS: n-o sa-ti vina sa crezi ce preturi reale au pe aliexpress cele care aici "se vand" cu 100 de lei. Se explica halul in care arata al meu dupa sub 1 an, nu recomand deloc cel Progrip, cel putin nu varianta de 15 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fly Alex Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Salutare,daca a luat tank padul..s saracie mare inseamna,ala nu se.mai lipeste pe alta mobra,la Mymoto au si la kava motors am vazut(Trafic Greu pe partea dreapta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 +1 recomandare Tank Tracked. super baiatul. face paduri frumoase. mie mi-a facut si cu stemele de honda in culoarea padului de la burta. executate frumos, groase, clare, transport ieftin si rapid (acum ca a avut ceva probleme la pc s-ar putea mai greut, daca nu are pe stock ceva ce sa iti placa). pret ok. raport calitate-pret exceptional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 asta de ziua mea... LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 si eu il recomand pe tank tracked, baiat de nota 10+, serios care scoate ce vrei tu personalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 La multi ani ! ieri a fost si ziua mea. Tre sa iesim la o bere candva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 LA MULTI ANI! DA DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 27, 2016 Autor Share Postat Iulie 27, 2016 a fost rupt, a ramas o bucata pe rezervor...iar lipiciul abia l-am scos cu benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 Tank Tracked, il recomand si eu cu placere. E mai scump decat chinezariile, dar calitatea si faptul ca iti face orice vrei tu merita toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iulie 28, 2016 Autor Share Postat Iulie 28, 2016 aveam un tand pad simplu, model carbon pe care scria honda. cele mai simple de la Louis...i-o fi placut modelul de caebon... la 15 lei nu pun... am luat legatura cu Tank Tracked, fac unul custom ...cat despre mobra, s-a intamplat in fata curtii prietenei mele...data viitoare o bag in curte... » Post actualizat in 28 Jul 2016 15:55asa va arata, multumesc pentru sfaturi si indrumari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate