pinnochio Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 După cum spune și titlul,o nouă provocare,resuscitare,reparație barcă ataș și montaj pe cadru.Piesele aparțin lui Nica(255b) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iomamen2000 Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Primesti 0.30 bani pe kg la remat pe 'barca'. Am participat in Sua la restaurari si pot spune ca pierzi vremea cu rugina aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 ia masuratorile si fa una din tabla fresh. e schweizerkasse acolo. nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marus Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 iomamen2000 resuscitezi ce ai. @pinnochio e ceva de munca dar am vazut din posturile tale ca le ai cu metalele. Bine ca liniile exterioare nu-s prea sifonate. Si eu am schimbat un fund de atas din aceleasi motive si mi-a iesit destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iomamen2000 Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 In cazul de fata nu se restaureaza vreun Bentley. E doar o copae din tabla fara valoare istorica sau de alt fel. Asta e treaba romaneasca, munca in zadar fara vreun rezultat de calitate. Daca nu ai forma originala + rezistenta poti sa il culci pe azorel in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Azorel al meu nu doarme in aia...are una de fibra.nu tine nici rece-.....lasati omu in pace ...daca sta bine cu timpul liber...rezolva cazul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 După cum spune și titlul,o nouă provocare,resuscitare,reparație barcă ataș și montaj pe cadru.Piesele aparțin lui Nica(255b) e ca si cum ai vrea sa faci o femeie de 80 de ani la varsta pubertatii...esti din tm,nu is sau vs..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 Nica!!! Help! Mă atacară lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iomamen2000 Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Vrei sa spui rugina !! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 omul probabil voia unele incurajari la provocarea lui,sugestii in sensul bun al cuvantului,idei etc.. mainile lui mestesugesc frumos,am fost incantat sa-l cunosc,sa vad,sa admir si bineinteles sa-l http://olx.ro/oferta/firma-comercializam-tabla-aluminiu-cupru-inox-alama-ID6qLFV.html#22791ef267 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Mitrut spor la treaba, sunt sigur ca va iesi ceva deosebit la final si nu te lasa descurajat de toti "Gica-Contra" de pe net, majoritatea asteptam poze sa vedem cum progresezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Hai ca ma bag si eu contra la Gica-Contra. Sa vedem ce iese! (impreuna cu aceeasi rugaminte ca a colegului de mai sus, poze te rugam!) Si spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 15, 2016 Autor Share Postat August 15, 2016 (editat) Dacă e atașu din poză...e mai valoros decât 30 bani pe kilogram. Dacă e atașu din poză...e mai valoros decât 30 bani pe kilogram. Editat August 15, 2016 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtmacklin Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Cand ai atat de multa rugina ca vezi prin tabla, toate tablele valoreaza la fel la fier vechi. Nu vad rostul reparatiei. Nici nu as fi adus-o in curte de fapt, poate maxim cat sa ii iau forma si sa fac alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Gica-Contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iomamen2000 Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Intr o zona tabla este de fapt sita. Nu cred ca ramane ceva dupa o sablare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 (editat) de ce nu lasati voi omu sa faca ce vrea cu timpu si banii lui nu inteleg... Editat August 15, 2016 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vene Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Eu cred ca si daca e "ceva" rugina daca se doreste, se rezolva. Aici se vede ca era doar forma atasului, iar un pasionat s-a implicat si cred ca a reusit sa refaca, folosind doar "botul de zeppelin", iar restul a fost refacut, cu sabloane de carton si pasiune! Poate fi un exemplu ca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Cand eram mai tanar,nici nu voiam sa aud de atas,dar acum imi place si "am pus pe picioare" o motocicleta doar de dragul de a merge cu unul. Bineinteles ca nu toti suntem norocosi sa gasim un atas de fabrica sau nu avem banii necesari pt el,asa ca ne multumim cu ce mai gasim prin cotetele si magaziile batranilor. Si atasele de Cooperativa au farmecul lor,doar ca ele nu se mai afla in cea mai buna forma si atunci e normal sa le mai carpesti,ciocanesti,pentru a le aduce la forma initiala. Eu iti urez succes in reconditionarea atasului, Pinnochio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 Mulțumesc mult pentru susținere! Contează!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 salut ,sa vezi cum arata barca de la atasul de la eMul meu de ziceai a este din desene animate fred si barney , si cu o foaie de tabla de1mm am croit fundu si sudat ,a iesit ca de fabrica nu ce cometeaza frustatul ioammen...un bulangiu ce ti poluiaza topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Inca unul de cooperativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtmacklin Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Cred ca aveti curaj sa le faceti asa pt ca nu stati voi in ele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Ia in calcul ca o tabla de 1 susține destula greutate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Ia in calcul ca o tabla de 1 susține destula greutate. Tabla de 2 sustine si mai multa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate