adzy_raptors15 Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Va salut. As dori si eu mai multe pareri despre aceste modele pt cei care sunteti in cunostinta de cauza... Daca ar fi sa dispuneti de bani ce preferati din aceste modele ? Sunt motorist de 5 ani am avut doar Suzuki GSXR ( SRAD, K3 , K5 , K7 - 600 si ultimul un K8 de 750 ) Ar fi primul de 1000 si sunt destul de indecis, asa ca orice sfat ON TOPIC este binevenit si multe multumiri. Asfalt uscat tuturor si bafta multa. !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Hmm.... 5 mobre in 5 ani.... Eu zic sa mai adaugi inca 2 modele in lista ta de optiuni, nu de alta, dar sa-ti ajunga si pentru urmatorii 5 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 (editat) ceva apropiat de ceea ce cauti tu mai este si kawa zx10' 2011 ,parerea mea sincera ca fan Suzuki este sa-ti cumperi daca ai posibilitatea financiara zx10'le 2011,este din ala clasa fata de celelalte else... ramai pe Suzuki Editat Octombrie 5, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 ZX10 2011+. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adzy_raptors15 Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Hmm.... 5 mobre in 5 ani.... Eu zic sa mai adaugi inca 2 modele in lista ta de optiuni, nu de alta, dar sa-ti ajunga si pentru urmatorii 5 ani Presupun ca e greu sa intelegi ce vreau .... nu stiu care 5 motorete si care 5 ani diferiti ai vazut.dar sunt oameni si oameni pe aici !!! » Post actualizat in 05 Oct 2016 06:30 ceva apropiat de ceea ce cauti tu mai este si kawa zx10' 2011 ,parerea mea sincera ca fan Suzuki este sa-ti cumperi daca ai posibilitatea financiara zx10'le 2011,este din ala clasa fata de celelalte else... ramai pe Suzuki Iti multumesc !!!! O sa o iau in calcul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Presupun ca e greu sa intelegi ce vreau .... nu stiu care 5 motorete si care 5 ani diferiti ai vazut.dar sunt oameni si oameni pe aici !!! A fost un spirit de gluma... Pacat ca nu l-ai inteles tu. Si daca chiar vrei sa facem analiza pe text o putem face, dar nu asta e scopul. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Dacă nu te constrânge bugetul, cea mai motocicletă dintre cele 3 este RSV-ul. În același timp, depinde ce vrei să faci cu ea. Dacă nu ești prea înalt și o iei strict de distracție, RSV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Vrei sa ajungi cu motocicleta si pe circuit ? Cum a zis Cmd si Jagi -> zx10. Pentru strada sunt foarte bune toate, in cazul asta eu as inclina pentru Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adzy_raptors15 Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Dacă nu te constrânge bugetul, cea mai motocicletă dintre cele 3 este RSV-ul. În același timp, depinde ce vrei să faci cu ea. Dacă nu ești prea înalt și o iei strict de distracție, RSV. Iti multumesc. Spre RSV imi indreptam si eu privirile mai mult...doar ca nush cat de fiabile sunt,la piese cum sunt, nu stiu mai nimic de ea !! 1.81 inaltime si 78 kg » Post actualizat in 05 Oct 2016 07:01 Vrei sa ajungi cu motocicleta si pe circuit ? Cum a zis Cmd si Jagi -> zx10. Pentru strada sunt foarte bune toate, in cazul asta eu as inclina pentru Suzuki. In proportie de 70 80 % va fi pt strada. Dar vreau sa ajung de cateva ori si pe circuit asa de weekend !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Motocicleta este mică, aproximativ cât un 4L de 600. La 1,81 s-ar putea să stai puțin înghesuit pe ea, dar cred că merge. Peste 1,90 se complică lucrurile. Nu există probleme majore de fiabilitate cu acest model. La prima serie (2009) a fost o problemă cu bielele pentru care s-a făcut recall. De atunci n-am mai auzit nimic nasol. Pentru servisare există importator Aprilia oficial în București (United). Costurile pieselor față de japo nu pot să le compar pentru că nu am deținut niciodată asiatică, însă am o bănuială că nu este o diferență semnificativă. Este adevărat totuși că nu este o motocicletă de dus la orice mecanic. Personal, mai important mi se pare aspectul utilizării: dacă vrei să mai cari un pasager, să mai faci pe scooterul cu ea prin oraș sau să mai pleci la un drum lung (peste 4-500km), caută altceva. Cele două japoneze pe care le-ai enumerat - sau un S1000RR de exemplu. Dacă vrei distracție pură, în schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 De S1000RR nu zice nimeni nimic,nu se ia in calcul?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 De S1000RR nu zice nimeni nimic,nu se ia in calcul?.... Personal, mai important mi se pare aspectul utilizării: dacă vrei să mai cari un pasager, să mai faci pe scooterul cu ea prin oraș sau să mai pleci la un drum lung (peste 4-500km), caută altceva. Cele două japoneze pe care le-ai enumerat - sau un S1000RR de exemplu. Mi se pare cel mai complet superbike de pe piață. Și nu-mi displace deloc cum arată. Dar nu cred că mi-aș lua vreodată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 In mod subiectiv, daca as fi pus in situatia ta, as lua RSV-ul. Atat pentru faptul ca e mai deosebita decat "toate japonezele" cat si faptul ca suna ca si cum vine o furtuna apocalipta atunci cand e turata. Ador sunetul. Cred ca cel mai mult depinde ce vrei sa faci cu ea si daca vrei performante maxime sau ceva sa iti mangaie sufletul. Pentru performante maxime, asa cum zic cmd si JAGI, zx-ul. Pentru mangaiere de suflet RSV-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 (editat) Ce-ti recomand este sa iei pe 'probate'. Convinge pe cate unu' care are modele din astea sa-ti dea motoreta la o tura si fa-ti o idee. Eu numai asa as cumpara. Editat Octombrie 5, 2016 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Pentru RSV nu cred că este nevoie. Este love it or hate it. La prima vedere.Pentru restul, ar fi bine, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Pentru RSV nu cred că este nevoie. Este love it or hate it. La prima vedere. Pentru restul, ar fi bine, da. La prima vedere, dar sa vezi la prima calarire! Eu doar ce am schimbat 3 viteze cu Aprilia Tuono si mi-am dat seama ca e total din alt film. Nu zic ca e mai rau sau mai bine, dar e altceva. Total altceva decat un 4L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 De acord. Dar viața-i scurtă. Eu mi-am luat-o după ce am văzut una o dată, am auzit-o și am aruncat un picior peste șa. Niciun metru nu făcusem pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adzy_raptors15 Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Va multumesc tuturor !!! Tot nehotarat sunt...vedem ce mi rezerva viitorul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 (editat) Pentru RSV nu cred că este nevoie. Este love it or hate it. La prima vedere. la mine a ramas doar partea cu HATE IT referitor la restul, cum au mai zis si colegii, incearca-le si vezi care-ti place mai mult dpdv al pieselor, revanzarii, parca gixerul ar avea o leaca de avantaj..... Editat Octombrie 5, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boianvalentin Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Ai mers cu un 954, de vis !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 ce preferati din aceste modele ? RSV4 e cea mai evoluata dintre toate. Sasiul e o bijuterie iar motorul e ceva ce altii n-au avut c0ae sau chef sa bage in productie. Daca vrei un sasiu mai evoluat decat placintele pe care le face Suzuki, incearca CBR ul. Fata de RSV insa nu poti regla altceva la el decat preload-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Ai mers cu un 954, de vis !!!!! Cum sa treacă de la 2008 la 2002-2003 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 (editat) De S1000RR nu zice nimeni nimic,nu se ia in calcul?.... S1000RR-ul e bun, problema e ca e foarte scumpa intretinerea. Si daca nu-l iei de nou, e o mare loterie. De exemplu, cade linia de cuzineti (sint multe exemplare cu vilbrokenul distrus), cutia de viteze, bate distributia. Un cuzinet este 22 euro. Unul de Yamaha, de exemplu, costa 8 euro maxim.ZX10 -le 2011 daca-l iei, dupaia o sa-ti doresti un ZX10 2016, in nici un caz RSV. Stiu un caz in care unul a trecut de la S1000RR la RSV4. a tinut-o maxim 3 luni si s-a intors la BMW. Si daca tinem cont si de inaltimea riderului, RSV cade din start. Editat Octombrie 5, 2016 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adzy_raptors15 Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Nu stiu unde voi putea proba asemenea modele + nu sunt adeptul imprumutului de motorete.... oricum am mai luat in calcul un model Kawa zx 10 r 2011. Va multumesc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 doua pagini si de ier-unu nu zice nimeni nimic? eu as zice sa nu ratezi un exemplar ingrijit daca gasesti..., dupa gixer (dar inainte de RSV) eu as lua in considerare si R1 succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate