meanpower Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 (editat) Editat Octombrie 16, 2016 de meanpower Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Chiar eram curios cum arată un dobitoc fără permis pe un motor neînmatriculat...! Adică uneori îmi păreau ireale știri despre asemenea specimene. Acum am și văzut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Daca soferul merge la politie , mobristul sigur se alege cu dosar penal . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Daca soferul merge la politie , mobristul sigur se alege cu dosar penal . Dacă îl identifică în vreun fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nails Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 A scapat ieftin stancuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 (editat) Gelatu' s-a uitat la prea multe filme cu james dean. Rebel fara casca & permis, parca asa era filmul?.... Da' ce ciocate frumoase are in schimb! Editat Octombrie 16, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Am vazut moto ala parcat noaptea pe undeva prin zona str rozelor. Este usor de recunoscut, nu-s multe motociclete chinezesti linkgen pe strazile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Ce noroc a avut ca nu s-a urcat ala cu duba pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 (editat) M-am uitat cu atentie la semafor sa vad daca nu cumva avea verde intermitent pentru virare la dreapta, dar nu imi dau seama. Oricum, e un mare imbecil: Condus mobra neinmatriculata, fara casca, trecere pe rosu, si parasirea locului accidentului. "N-am nimic" si a plecat cand a auzit ca vrea ala sa cheme Politia. Si noi ne agitam pe forum ca sunt foarte multe accidente in care sunt implicati motociclistii, ca mor multi motociclisti pe strazi, ca soferii de autoturisme nu ne observa in trafic. Realitatea e ca multi fac accidente de prosti ce sunt. Mai sus e o dovada clara a ceea ce am spus. Editat Octombrie 16, 2016 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 (editat) M-am uitat cu atentie la semafor sa vad daca nu cumva avea verde intermitent pentru virare la dreapta, dar nu imi dau seama. Si daca avea, ce? Editat Octombrie 16, 2016 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 M-am uitat cu atentie la semafor sa vad daca nu cumva avea verde intermitent pentru virare la dreapta, dar nu imi dau seama. Oricum, e un mare imbecil: Condus mobra neinmatriculata, fara casca, trecere pe rosu, si parasirea locului accidentului. Pana acum sunt 4. Și dac-ar fi avut, verdele-ăla nu-i dădea prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Octombrie 16, 2016 Autor Share Postat Octombrie 16, 2016 Și dac-ar fi avut, verdele-ăla nu-i dădea prioritate. Avea verde intermitent la dreapta. Dar tot trebuia sa opreasca 1. pentru pietoni. 2. pentru masinile care aveau verde. 3. macar sa incetineasca sa nu moara calcat de vreo duba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Dacă șoferul dubei se va duce la politie este foarte probabil să se aleagă cu dosar penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malparido Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Dacă șoferul dubei se va duce la politie este foarte probabil să se aleagă cu dosar penal. intr-adevar, dar imediat o sa primeasca NUP dupa ce politia o sa vizioneze filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Si dac-ar fi avut, verdele-ăla nu-i dădea prioritate. Teoretic, daca avea semaforul ala verde intermitent, ar fi avut voie sa treaca, bineinteles daca dadea prioritate pietonilor de pe trecere si apoi dubei care l-a lovit, dar eu vroiam sa fiu sigur ca nu il acuz aiurea ca a trecut pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Octombrie 16, 2016 Autor Share Postat Octombrie 16, 2016 Dacă șoferul dubei se va duce la politie este foarte probabil să se aleagă cu dosar penal. De ce? Azi a fost accidentul, nu pare sa fie nicio victima. Stiam ca (poate gresesc), daca victima paraseste locul accidentului, nu se mai deschide dosar. Teoretic, daca avea semaforul ala verde intermitent, ar fi avut voie sa treaca, bineinteles daca dadea prioritate pietonilor de pe trecere si apoi dubei care l-a lovit, dar eu vroiam sa fiu sigur ca nu il acuz aiurea ca a trecut pe rosu. A luat-o intre. Nici drept, nici la dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 (editat) Atat ! Numai idioti Editat Octombrie 16, 2016 de WestRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Lasa sefu` ca nu am nimic,daca fac un hematom te caut cu politia acasa.mergi pe burta ca e apa mica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 (editat) pfff n-am cuvinte » Post actualizat in 16 Oct 2016 16:34 oricum acum poate nu simte nici o durere de la adrenalina probabil peste 24 h o sa simta Editat Octombrie 16, 2016 de Virus3nd3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Si daca duba are paguba in fata pe bani cui se repara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Si daca duba are paguba in fata pe bani cui se repara? Nu e clar? Pe banii celui care o detine. Cum ar putea sa-l constranga pe micul racer sa plateasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SjukskĂśterska Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Nu e clar? Pe banii celui care o detine. Cum ar putea sa-l constranga pe micul racer sa plateasca? "micul racer", buna asta :-) Cred ca mergea la vreo nunta, prea elegant era îmbrăcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 daca se duce la politie e posibil sa-l depisteze si nu pe moment cu timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 macar stie sa se lase pe curba )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Bine ca n-a dat cu tartacutza de vreo bordura. Mai facea mizerie peacolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate