pinnochio Postat Decembrie 8, 2024 Share Postat Decembrie 8, 2024 Pare a fi pomană..colivă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 10, 2024 La multi ani si la mai mult din tot ce-ti doresti @mony. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Decembrie 11, 2024 Share Postat Decembrie 11, 2024 La 10.12.2024 la 8:44, Kristian a spus: La multi ani si la mai mult din tot ce-ti doresti @mony. Multumesc mult pentru urare, K ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 9 Moderatori Share Postat Ianuarie 9 Sanatate cat incape,fericire si la mai mult din tot ce-ti doresti sa ai, @hora09. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Ianuarie 11 Share Postat Ianuarie 11 La 09.01.2025 la 8:21, Kristian a spus: Sanatate Doamne ajuta! Sa fim sănătoși cu toții! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 12 Share Postat Ianuarie 12 La multi ani, @FlipperCo! Sa fii sănătos si sa gătești bine! De băut... nu zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 La mulți ani la fete,de 8 Martie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Buei, tu ai furat startul???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Să fiu primu...:) Poate primesc un pupic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 31 Moderatori Share Postat Martie 31 Bre @DonFlamingo ,daca azi e ziua ta de nastere,iti doresc sanatate maxima,fericire cat incape si la mai multi ani si kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 LMA, sanatate si tarie in putz!! ce bei diseara, cu ce te cinstesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Mulțumesc domnilor. Spritul a fost aseară, azi mă dreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Acum 1 oră, DonFlamingo a spus: Mulțumesc domnilor. Spritul a fost aseară, azi mă dreg La multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Acum 1 oră, Jebelu a spus: La multi ani. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Pfff, am ratat felicitările, masa și dansul... Să ne trăiești mulți ani sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Acum 4 ore, DonFlamingo a spus: Spritul a fost aseară, azi mă dreg si n-ai postat nimic acolo la baruri si bauturi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Acum 4 ore, ENEOS a spus: Pfff, am ratat felicitările, masa și dansul... Să ne trăiești mulți ani sănătos! multumesc Acum 3 ore, apriliacluj a spus: si n-ai postat nimic acolo la baruri si bauturi?? a fost mai pe pensionareala asa, nimic deosebit si nici cantitati demne de povestit la copii si nepoti. Dar vine vara si incepe bairamul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate