Supa La Plic Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Salutari tuturor, De ceva timp ma bate gandul sa ma mut din Iasi in Sibiu, dar nu stiu unde as putea sa imi iau un apartament intr-o zona decenta si cat de usor imi pot gasi de munca. Ca idee am experienta in munca de vreo 6 ani doar retail, acu ocup functia de Administrator intr-un magazin de Retail. Ca studii, diploma de tehnician in automatizari cu atestat profesional, facultate absolvita nu am licenta data, in domeniul Instalatii pentru Constructii. Ca experienta in domeniul tehnic nu prea am, dar vreau sa cred ca pot sa invat destul de repede. Ca si completare nu imi caut neaparat in domeniul de retail de munca sau in domeniul tehnic, informatiile erau pur orientative. Cu respect, Andrei Editat Ianuarie 24, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Tu ti-ai gasit vreo fetisoara pe acolo si nu stii cum sa ne spui ) Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 Tu ti-ai gasit vreo fetisoara pe acolo si nu stii cum sa ne spui ) Spor! Buna asta )) Daca gaseam vreo fetisoara o intrebam pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Eu cred ca vrea sa fie mai aproape de TA si TF. Editat Ianuarie 24, 2017 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Sincer motivul pentru care vreau sa ma mut este ca am ajuns de doua ori pana acum in Sibiu si mi-a placut si ca oras si ca mentalitate a oamenilor care i-am intalnit. Ideea de a pleca din Iasi o am de ceva timp, doar ca nu eram hotarat unde. Editat Ianuarie 24, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Salutari tuturor, De ceva timp ma bate gandul sa ma mut din Iasi in Sibiu, dar nu stiu unde as putea sa imi iau un apartament intr-o zona decenta si cat de usor imi pot gasi de munca. Ca idee am experienta in munca de vreo 6 ani doar retail, acu ocup functia de Administrator intr-un magazin de Retail. Ca studii, diploma de tehnician in automatizari cu atestat profesional, facultate absolvita nu am licenta data, in domeniul Instalatii pentru Constructii. Ca experienta in domeniul tehnic nu prea am, dar vreau sa cred ca pot sa invat destul de repede. Ca si completare nu imi caut neaparat in domeniul de retail de munca sau in domeniul tehnic, informatiile erau pur orientative. Cu respect, Andrei De lucru gasesti in multinationale. (continental sibiu de exemplu) Tehnician mentenanta preventiva / corectiva sau/si proces. Cauta inainte pe BestJobs (BlowJobs). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Tu ti-ai gasit vreo fetisoara pe acolo si nu stii cum sa ne spui ) Spor! nu colegu, vrea locul lasat liber de Iohannis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Andrei e baiat seriosdaca aveti cum sau ce sa-i recomandati e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 Andrei e baiat serios daca aveti cum sau ce sa-i recomandati e ok Multumesc Oresste pentru aprecieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Andrei e baiat serios daca aveti cum sau ce sa-i recomandati e ok Garantezi cu motocicleta la notar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Ești bine venit,dar Sibiul nu mai e ce-a fost! Ref la joburi și cazare,răsfoiește olx și eJobs și te lămurești. Editat Ianuarie 24, 2017 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Sibiul e oras frumos...... Vei mai gasi lume de la Iasi pe acolo........... Bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Si pe mine ma batea cand am terminat scoala. Era Brasov si Sibiu (orase de munte, asezate central) la concurenta cu Timisoara. Primele doua pentru munti si, pe vremea aceea, sporturi extreme. Cu oameni la fel de misto, a castigat Timisoara. Din cauza apropierii de granita. Imi place Sibiul fiindca este la o aruncatura de bat de orice zona din tara. Indiferent ce ai vrea, ai distante egale catre orice destinatie mototuristica. Cateva glume de FB citite recent ziceau ca viata de noapte e cam slaba rau la Sibiu. Just sayin. Nu stiu. Mie mancarea si atmosfera de la terasele din centru mi-a placut mult in noptile de vara petrecute acolo in 2015. Sa ai o casa la marginea Sibiului si sa privesti panorama Fagarasilor in fiecare dimineata din gradina casei...hmm, asta mi-a placut si mai mult decat terasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Si in Sibiu e ca oriunde in lume,orașele devin tot mai mari,mai aglomerate,multiculturalismul devine evident. Pentru liniște si obiceiuri culturale transilvane,recomand orășelele/comunele/satele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Viata de noapte chiar e praf in Sibiu. Ca si arhitectura e foarte frumos. Despre job-uri nu stiu nimic Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Si in Sibiu e ca oriunde in lume,orașele devin tot mai mari,mai aglomerate,multiculturalismul devine evident. Pentru liniște si obiceiuri culturale transilvane,recomand orășelele/comunele/satele. mare drepate. respect ceea ce ai spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 hmm, din exterior Sibiul este foarte bine vazut, stiu. Pro-uri pentru motociclisti sunt trasee de plimbat garla. si asfalt si on-off si enduro. comunitatea de motomobristi este destul de mare. de lucru se gaseste sigur. in ultima vreme tot aud oameni care cauta angajati si este cam pauza. minusuri preturi la case destul de mari. daca esti genul cu night life ... cam slabut. acuma o mutare de genul asta este un pic dificila in primele 6 luni pana incepi sa te reacomodezi. » Post actualizat in 25 Jan 2017 08:40Ardelenii ii iubesc maxim pe moldoveni. Trebuie sa ai pielea tare sau sa fii tare de urechi pe acolo pana te aclimatizezi. fals, din punctul asta de vedere nu va fi nici o problema. » Post actualizat in 25 Jan 2017 08:42Pentru liniște si obiceiuri culturale transilvane,recomand orășelele/comunele/satele. corect mai ales ca la 10 km de Sibiu in anumite zone preturile sunt mici. se pune insa problema navetei zilnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Tatarascu Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Stii tu pe unu' si parca nu-i asa nasol, nu? ) » Post actualizat in 25 Jan 2017 08:42 corect mai ales ca la 10 km de Sibiu in anumite zone preturile sunt mici. se pune insa problema navetei zilnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Si ce faci acum....stai batut? Daca esti om linistit fara prea mult dor de lai-lai, teatre, petreceri si alte din astea atunci iti va placea Sibiul. Pana si carciumile se inchid la ora 22. Daca esti pasare de noapte atunci mai cauta. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Mah....mor cand va aud cu naveta asta ....in pana mea ...estimativ asa, se zice ca bucale are cam 21km diametru ( luat de pe goagal ) . ....si tu te sperii de 10 -15 ???? Nu kilometrii is problema ci mijlocul de transport si ruta.Daca mergi cu masina,si drumul e înzăpezit sau e accident,nu ai alta ruta si stai si aștepți pina deblochează.daca n-ai masina,posibil sa nu ai autobuz pe ruta aia sau e la 5-6 dimineata.deci anumite restricții ai,pe cind in oraș,fie masina,fie autobuzul,taxiul sau bicicleta.sau chiar pe jos. » Post actualizat in 25 Jan 2017 11:03 Si ce faci acum....stai batut? Daca esti om linistit fara prea mult dor de lai-lai, teatre, petreceri si alte din astea atunci iti va placea Sibiul. Pana si carciumile se inchid la ora 22. Daca esti pasare de noapte atunci mai cauta. Cluburi de bunți bunți sunt citeva dar,sunt cluburi cu blues,jazz,rock etc cu muzica live ,asa ca ai ce face/vedea/auzi. Asta ca sa nu mai spun de fest de teatru,film plus Păltinișul si Bâlea pt ski sau drumeții. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Am impresia că oltenii sunt mai... stigmatizați în Sibiu (și în partea centrală a Transilvaniei) decât moldovenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Am locuit 3 ani în Sibiu, am revenit în Brașov acum. E ok, nu pot spune ca am cuvinte de lauda dar nici nu am întâmpinat probleme. Singurul aspect care nu mi-a placut (exceptând restul de 300 printre care și "bulevarde" cu o singura banda pe sens) este acela ca toata lumea, dar toata toata lumea, a fost în Italia crescuta. Vei observa asta din prima zi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Sunt aproape 3000 de locuri de munca disponibile. » Post actualizat in 21 Feb 2017 20:33 http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/continental-sibiu-face-angajari-420-de-posturi-la-fabrica-de-componente-si-centrul-de-cercetare-123875.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Pai aia multi din Italia au nr de Valcea si cand au facut un ban nu se duc sa-si ia apartament la ei, ia ghici. Unde mai vezi reclame cu apartamente in alt judet in tara asta? La Valcea sunt. ) ca sa vezi si sa nu crezi dar ochii nu te inseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate