ioneld Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Vind doua carburatoare de Carpati cu tot cu filtru de aer ...pret 80 lei ambele ... starea exacta nu o stiu le-am dat jos de pe Simsonete ....unul are paharul rupt in zona de stringere a jiglerului deci inutilizabil dar daca i se gaseste alt pahar ar fi ok ...in rest vedeti foto ...relatii aici sau la tel. 0740376555 ....trimit doar prin curier rapid sau cei aproape de Bucuresti le ridica personal . Vind doua carburatoare de Carpati cu tot cu filtru de aer ...pret 80 lei ambele ... starea exacta nu o stiu le-am dat jos de pe Simsonete ....unul are paharul rupt in zona de stringere a jiglerului deci inutilizabil dar daca i se gaseste alt pahar ar fi ok ...in rest vedeti foto ...relatii aici sau la tel. 0740376555 ....trimit doar prin curier rapid sau cei aproape de Bucuresti le ridica personal . Carburatoarele s-au dat , se poate sterge . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ghidonul s-a vândut. Restul valabile. De pe Jupiterul fără motor au fost vândute furca Âşi aripile. De pe Ijul 56 au fost vândute cutiile laterale. Restul valabil, prețuri de economie înfloritoare. Ce nu-ti faci magazin moshule? Ca sa intri si tu in legalitate.Sa sti ca vin si eu sa cumpar.N-am resentimente.Ce,bani mei e patrati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Daca are cineva nevoie de dungi pe comunista pe zona cluj va pot ajuta. ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Daca are cineva nevoie de dungi pe comunista pe zona cluj va pot ajuta. ieftin. Am io nevoie , pt. CZ, dupa ce vopsesc piesele..., mai ales rosii imi trebuie.... 0758759572 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 mai adaugam, - bloc ural m 61,far crapaturi sau fisuri - 90 ron - capac distributie -//- - 50 ron - capac aprindere -//- - 40 ron - aprindere + bobina -//- - 50 ron - cutie -//- 150 ron - segmenti de ij 56,o pereche noi si cativa de alte dimensiuni - 35 ron hai, curaj tovarasi,imi trebuie bani pentru m ,desigur,toate fiind deosebit de negociabile Hopa, inca o suspensie stanga M61,72.Este cumva de vanzare? Capacul aprinderii il vreau eu.Trimit adresa prin mesaj pe telefon. 0766516743.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 vand HOINAR pt piese la pretul de 200 ron negociabil,revin cu poze in weekend.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 telescoapele nu sunt de dat,din 4 sper sa fac 2 bunicele pentru m-ul meu. capacul ti-l trimit indata ce-mi vei trimite adresa,ne auzim maine la un telefon. ps. cutia tocmai s-a dat. va multumesc tovarasi,dragii mei! incet,incet reluam proiectul m-ului semiabandonat. sa nu le amesteci prea tare...sint diferente intre cele de m61,m62 si m72 la m72 sint mai scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ce nu-ti faci magazin moshule? Ca sa intri si tu in legalitate.Sa sti ca vin si eu sa cumpar.N-am resentimente.Ce,bani mei e patrati? Ehh, ce să fac, încerc să ajut Âşi eu ca un ipocrit ce sunt un OM, bineînțeles, mizând pe priza pe care o am la public. (Âşi prețurile mici, mici, mici, mici). Nu, banii Dvs, nu-s pătrați, de abia îi aÂşteaptă cineva care are nevoie de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Daca are cineva nevoie de dungi pe comunista pe zona cluj va pot ajuta. ieftin. sal ce metoda folosesti ? eu sunt interesat pt un BMW R 27 si pt un AWO 425 T dar mai sigur dupa o scurta informare (tehnica de lucru , metoda folosita , costul total s.a. ) eventual ceva fotografii cu lucrari executate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 Păi foloseÂşte tehnica vopsitului. ÂŞi vopseÂşte bine Âşi la prețuri mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Uite aici ceva lucrări. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 De pe Jupiterul ăsta s-au dat furca Âşi aripile. Rezervor Ij, 40 lei. Un alt Jupiter pentru piese, cereți Âşi vi se va da. Capace carburație, 20 de lei. AtaÂş Ij. Cam 200-250 lei. Prețurile nu includ taxa poÂştală Se trimit în țară cu PoÂşta/curier rapid, în sistem ramburs. Livrarea în Cluj pentru piese poate fi gratuită, cu excepția ataÂşelor. AtaÂş Ij/Simson/Mz/altele-- 250 lei. (stopul de pe aripă s-a dat). De pe Ijul ăsta s-au vândut cutiile laterale. Restul, valabil. Un motor, preț la propunerea voastră..încercați unul mai mare decât dau colorații care colectează haluminiu. Filtru aer, nu Âştiu dacă e de 49 sau 56, 20 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Hai sa revenim la obictul bursei ca a devenit altceva ....asadar scot la vinzare niste table MZ si anume : capace laterale MZ es 175 = 60 lei capace laterale MZ es 250 = 50 lei capac ghidon MZ Rt 125 {vopsit lacuit si cu dungi din banda }=40 lei Buson rezervor Simson = 80 lei Buson rez. MZ = 80 lei Buson Simson KR sau alte modele gen Simsoneta pe care se potriveste = 60 lei Sau se poate achizitiona colectia de 3 busoane la pretul de 200 lei Se mai adauga si o pereche aparatori pentru genunchi de MZ ES originale....poze la cerere ca nu am acu = 150 lei Preturile sunt fixe la care se adauga taxe curier . Valabil ....foto la pag 385 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Vand kawasaki zxr750 din 93 sau schimb de preferat cu IJ Planeta 5 cu ataj sau alta comunista intr-un piston cu ataj + diferenta. ZXR-ul are consumabile cumparate (ulei, filtru, bujii, simeringuri si ulei furca, cauciucuri si placute frana spate) pe care le montez de fata cu, cumparatorul. Prezinta mici zgarieturi pe carenele laterale si o mica indoitura remediabila pe rezervor. Are seile retapitate in culorile motorului, semnale sport, baterie cumparata anul trecut in iunie, este in garantie (momentan data jos), filtru aer schimbat anul trecut, scarite si suporti sport ARROW, toba sport. Are montat top-case si sistem audio care pot fi date jos oricand. ARE KM REALI. Eu o am de 3 ani si nu am avut probleme cu ea pentru ca am facut schimbrile la timp. PRETUL LA VANZARE ESTE 1500 EURO NEGOCIABIL SAU 1200 NEGOCIABIL FARA CONSUMABILE, IAR LA SCHIMB DISCUTAM. nu vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 nu vrea nimeni? nu, ca-i verde! ...si nu mai sta peforum, dute in garaj la pedros si "fura meserie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Deja este la Petrica in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Cicloburu caută cric lateral de IZH pentru Ural. Are cineva de dat aşa ceva? Editat Ianuarie 25, 2012 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 ÂŞi de ce nu cere el personal? Îi frică că nu-i dau? da-i de Jawa, oricum crecă din ce am văzut la dihania voastră e numa bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Cum bre, Vulpoiule nu cer, ba chiar am cerut pe două topicuri! Eu cred că Adrian a vrut să ceară pentru mine, dar n-a observat că o făcusem deja, oboseala, de! Apoi a editat și a pus link chiar la cererea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Cum bre, Vulpoiule nu cer, ba chiar am cerut pe două topicuri! Eu cred că Adrian a vrut să ceară pentru mine, dar n-a observat că o făcusem deja, oboseala, de! Apoi a editat și a pus link chiar la cererea mea! Am eu unul mai prapadit, daca te uiti mai in urma il gasesti.Daca tu crezi ca il poti pune la punct, nu trebuie dacat sa imi spui. Pana una - alta, dam zapada de pe fierataniile care au mai ramas.Preturile sunt discutabile. -carburator MOBRA ( altul-cel din poza s-a vandut)- 55lei; -stator Jawa - 30 lei; -releu IJ, fara capac - 20; -carburator moped - 25 lei; -magnetou moped - 20 lei; -magnetou Ducati (MOBRA) - 65 lei; -magnetou MOBRA, Hoinar - 40 lei; -magnetou - 90 lei; -vitezometru MOBRA - 20 lei; -comanda ghidon, PAL (Manet?) - 25 lei; -releu IJ - 45 lei -rezervor IJ - 80; -rezervor IJ - 70; -aripa spate Jawa - 15 lei; -aripa Carpati - 40 lei; -aripa spate Mobra - 45 lei; -aripa spate Mobra - 25 lei; -aripa fata Mobra Super - 35 lei; -aripa fata Mobra Super - 20 lei; -aripa spate Hoinar - 30 lei; -aripa spate IJ - 40 lei; -aripa IJ - 25 lei; Editat Ianuarie 26, 2012 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 sal claxonul si farul din foto 38 si 40 ma intereseaza ,daca mai sunt la vanzare Păi foloseÂşte tehnica vopsitului. ÂŞi vopseÂşte bine Âşi la prețuri mici. sal de acord cu tine pa juma se poate folosi metoda cu negativul gen dl. Petcu sau 4bike liniat din mana cu pensula (artist) gen Veterama unde un rezervor ajunge la aprox 50 euro lipit cu autocolant peste care se sufla lac , am gasit pe e-bay set complect pt AWO T la aprox 25 euro aplicat linii cu dispozitiv Beugler ,dupa culoarea finala si inaintea lacului Procedeul agreat de mine este linierea din mana cu pensula(coada de veverita) sau cu dispozitiv Beugler Daca userul unguru foloseste oricare dintre cele 2 metode agreate il asteapta un contract pe perioada nedeterminata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Am eu unul mai prapadit, daca te uiti mai in urma il gasesti.Daca tu crezi ca il poti pune la punct, nu trebuie dacat sa imi spui. Pana una - alta, dam zapada de pe fierataniile care au mai ramas.Preturile sunt discutabile. -carburator MOBRA ( altul-cel din poza s-a vandut)- 55lei; ma sa stii ca ai dreptate cand spui 'prapadit' si omu care al ia de la tine sa se astepte sa fie mai prapadit decat al descrii tu, carburatorul de MOBRA, cel din poza a ajuns la mine excelent impachetat dar cu ceva lipsuri cuiul de dozaj e de imprumut de pe la alte neamuri, treptele de nivel de pe cui au fost crestate cu flexul sau panza de bomfaier, si in locul la siguranta aia ce al tine pe pozitie e o bucata de tablita decupata, de alfel cu maiestire, dintr-un capac de borcan bine...acu nu vreau sa improsc cu noroi in onoarea cuiva, despre functionalitatea piesei nu am discutat, recunosc e vina mea ca nu am cerut detalii, deci iese din discutie faptul ca nu-l pot folosi, eu am vrut carburator nimic mai mult, puteam sa primesc la fel de bine impachetat o bucata de caramida nu? deci...intrebarea e, domnule bachus poti sa-mi trimeti cuiul de dozaj si siguranta aia care al tine pe pozitie? cele de MOBRA nu de la alte motociclete. iti multumesc anticipat pt intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 deci...intrebarea e, domnule bachus poti sa-mi trimeti cuiul de dozaj si siguranta aia care al tine pe pozitie? cele de MOBRA nu de la alte motociclete. iti multumesc anticipat pt intelegere. Se rezolva, doar sa imi mai dai o data adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Am eu unul mai prapadit, daca te uiti mai in urma il gasesti.Daca tu crezi ca il poti pune la punct, nu trebuie dacat sa imi spui. ... Pune-l la poștă sau, dacă mai ai posibilitatea, pune-l la camion și-l ridic cînd vin băieții la IMGB, doar să-mi zici... Dacă ai nevoie de adresă îmi zici! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Cum bre, Vulpoiule nu cer, ba chiar am cerut pe două topicuri! Eu cred că Adrian a vrut să ceară pentru mine, dar n-a observat că o făcusem deja, oboseala, de! Apoi a editat și a pus link chiar la cererea mea! De asta cauti? Sau vrei unu dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate