Skyunlimited Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Acum 6 minute, john17 a spus: Să înțeleg că mai nou le aduce fără bani? Să-i scriem niște scrisori zic! Sunt anumite conditii in care Mos Craciun aduce cadouri la copii si anume doar daca au fost cuminti. La fel si Mos Marcel aduce cadouri doar celor care au fost cuminti, care au tras tare la munca si au economisit bani la ciorapii de la ghetele moto (se stie ca-s ciorapi mai mari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Cuminte am fost, de tras trag ca bou' la jug, la ciorapi însă e cam secetă... Nu mă incadrez, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Concluzia: esti sarac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Eu ma incadrez la prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Apoi daca iti permiti, e altceva. Gata, ca luam bataie pentru offtopic. Mai ales eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 29, 2020 Autor Share Postat Octombrie 29, 2020 Azi, am ajuns acasă, dar inainte sa va arat ce are Mosu' in tolbă, vreau sa va supun atenției, următoarea lucrare, a unui fecior din Cluj. Mai tineti minte această balena, de anul trecut, de prin septembrie ( cumpărata într-o zi ploioasa)? Ei bine, la un an după ce i-am livrat BMW-ul, azi, in timp ce ii livram a doua motocicleta, mi-a aratat ce a mesterit in pandemie.... Bestial si felicitări!!! Atat pot spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Radu Postat Octombrie 30, 2020 Share Postat Octombrie 30, 2020 14 hours ago, Motologistic said: Azi, am ajuns acasă, dar inainte sa va arat ce are Mosu' in tolbă, vreau sa va supun atenției, următoarea lucrare, a unui fecior din Cluj. Mai tineti minte această balena, de anul trecut, de prin septembrie ( cumpărata într-o zi ploioasa)? Ei bine, la un an după ce i-am livrat BMW-ul, azi, in timp ce ii livram a doua motocicleta, mi-a aratat ce a mesterit in pandemie.... Bestial si felicitări!!! Atat pot spune Cool.... felicitari feciorului daca se afla pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 1, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2020 Sunt la Constanța, tocmai ce am descarcat ultima motocicleta si ma intorc gol, la Cluj. Daca va pot ajuta cu transport, GRATIS, pe această rută, via Brașov.... 0744 973 166 Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VelkanMoto Postat Noiembrie 1, 2020 Share Postat Noiembrie 1, 2020 Salut, Sunt încă un client mulțumit și noul proprietar al V-Strom-ului 1000 de pe pagina anterioară, pentru care Marcel a făcut două drumuri tocmai la Wilhelmshaven. Motocicleta e ca nouă, cutiile la fel, ungător de lanț Scottoiler, schimb de ulei și filtru incluse de dealer. De la prima convorbire până la descărcarea motocicletei în fața blocului au trecut cam două săptămâni. Înmatricularea a decurs fără probleme. Deci din experiența mea cu Marcel, îl recomand fără rezerve. Mersi din nou și toate cele bune, Bogdan PS: O să pun și poze, dar acum e înghesuită în garaj din motive de vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Noiembrie 1, 2020 Share Postat Noiembrie 1, 2020 (editat) A sosit si la mine baciu. Multumesc Marcel (om bun). Sorin Editat Noiembrie 1, 2020 de blondu aztek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2020 Client mulțumit = prestator mulțumit Sa va bucurați de ele si sa aveți parte de drumuri bune. Iar acum, urmează pentru mine, doua săptămâni doar de munca exclusivă pentru nemti. Tura abia încheiată, cu livrari in Cluj, Iasi, Botoșani, București, Constanța... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Armeanu Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 Vreo șansă să găsesc Yamaha YBR 125 în România ? :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 Acum 12 minute, Petru Armeanu a spus: Vreo șansă să găsesc Yamaha YBR 125 în România ? Ai greșit topicul, băiatul meu. P.s. de ce ai vrea sa iei din Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Armeanu Postat Noiembrie 2, 2020 Share Postat Noiembrie 2, 2020 40 minutes ago, yoyo_man said: Ai greșit topicul, băiatul meu. P.s. de ce ai vrea sa iei din Romania? Stiu ca-i topic gresi . Nush mi se pare mai usor asa, n-as prea vrea sa ma complic cu transport din afara. Desi, daca alta solutie nu exista, cred ca la Marcel sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 2, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2020 Acum 3 ore, Petru Armeanu a spus: Vreo șansă să găsesc Yamaha YBR 125 în România ? Te pot ajuta cu un R3, 2020, nou... Cu 700 de euro, mai ieftin decat oriunde... Ybr nu am Citez;: Vand Yamaha yzf R3 2020. 0 km 5700 euro. Descriere Motocicleta se poate vedea in Floresti, Jud Cluj. O trimit oriunde in tara prin transport privat asigurat de client. Detine toate actele in original. Are 0.4 km la bord. Lumea R te cheamă. Acest model supersport ușor beneficiază de un aspect revoluționar, inspirat din MotoGP®, care îl face cel mai dorit model de 300 cc de pe stradă sau circuit. Caroseria elegantă, cu o admisie de aer centrală, oglindește aspectul modelului Yamaha M1 MotoGP®, iar farurile duble agresive cu LED îi scot în evidență ADN-ul pur al seriei R. Furca față inversată cu specificații superioare, de 37 mm, garantează o suspensie cu un răspuns fidel, iar ergonomia oferă confort sporit și control de precizie, datorită tuturor dezvoltărilor realizate pentru a asigura aceste lucruri. Răspunde la apel și intră în lumea R. Specificatii tehnice Detalii Motor Tip motor 2-cilindri, 4 timpi, Răcit cu lichid, DOHC, 4-supape Capacitate cilindrică 321cc Alezaj X Cursă 68.0 mm x 44.1 mm Compresie 11.2 : 1 Putere maximă 30.9kW (42.0PS) 10,750 rpm Varianta cu putere limitată e disponibil Cuplu maxim 29.6Nm (3.0kg-m) 9,000 rpm Sistem de ungere Carter umed Tip ambreiaj Umed, Disc multiplu Sistem de aprindere Electric Sistem de transmisie Angrenaj constant, 6-viteze Fuel consumption 3.8l/100km CO2 emission 89g/km Sasiu Cadru Diamant Cursă faţă 130 mm Unghi rolă de direcţie 25 Traseu 95mm Sistem suspensie faţă Furci telescopice Sistem suspensie spate Basculă Cursă spate 125 mm Frână faţă mono disc hidraulic , Ø298 mm Frână spate mono disc hidraulic, Ø220 mm Anvelopă faţă 110/70-17M/C 54H (Tubeless) Anvelopă spate 140/70-17M/C 66H (Tubeless) Dimensiuni Lungime totală 2090 mm Lăţime totală 730 mm Înălţime totală 1140 mm Înălţimea scaunelor 780 mm Baza roţilor 1380 mm Gardă minimă la sol 160 mm Greutate la plin (inclusiv plin de benzină şi de ulei) 169 kg Capacitate rezervor carburant 14.0L Capacitate rezervor ulei 2.4L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin_C Postat Noiembrie 12, 2020 Share Postat Noiembrie 12, 2020 Salutare, Tenere 660 cat costa si niste detalii despre starea sa. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 13, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2020 Acum 9 ore, Constantin_C a spus: Salutare, Tenere 660 cat costa si niste detalii despre starea sa. Multumesc! Salut A costat 4100, an 2008, 35 k km, 2 proprietari, genti laterale, handguard'uri, carte service ( nu la zi), consumabile bune. Fara zgârieturi ( 2-3 minore pe handguard'uri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceManRazvan Postat Noiembrie 20, 2020 Share Postat Noiembrie 20, 2020 "Mos Nicolae" Marcel, a ajuns la Campina. Mare om, mare caracter! Sa ne traiesti 1000 de ani, Marcele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 21, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2020 Acum 17 ore, IceManRazvan a spus: "Mos Nicolae" Marcel, a ajuns la Campina. Mare om, mare caracter! Sa ne traiesti 1000 de ani, Marcele !!! Răzvane, daca ai lucra ca si fotograf la nunti, ai muri de foame cu aparatu'n mâna Hai ca te ajut eu, cu 2-3 poze... Si, cu voia Domnului si a drumarilor din secuime( multă m*ie!), am mai încheiat o săptămână productiva, zic eu. Si ca să fie meniul complet, gândiți-vă ca ceea ce fac pt voi, ca romani, de săptămâna trecută, am inceput sa o fac si pentru cetatenii maghiari. Se pare ca, cineva "m-a turnat", la ceva curs moto susținut in Budapesta si au inceput vecinii maghiari sa apeleze si ei la serviciile mele. Cred ca am sa ma clonez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceManRazvan Postat Noiembrie 21, 2020 Share Postat Noiembrie 21, 2020 Stiam ca esti "incarcat" de poze. Ai grija ca vine zapada! Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2020 Va salut, Pentru ca astăzi este Ziua Mea, m-am gândit sa vă fac si eu un cadou, asa ca, prima persoana care sună pentru a-i aduce motocicleta din Germania, va beneficia de întregul meu serviciu, GRATUIT! Mâine dimineață plec iarăși în Germania. Mulțumesc, Marcel 0744.973.166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 La multi ani , sanatate si bucurii inzecit pe langa cele aduse de tine clientilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 La multi ani, bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Sanatate si spor in toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Neg Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 La multi ani Marcel! Daca vreau o masina ii faci si plinu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate