JCDenton Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Salut si La multi ani! E posibil sa am nevoie undeva in Februarie sa transport motocicleta mea din RO in CH, (doar dus) aproape de Zurich. In caz ca se poate, cat m-ar costa? Daca e prea departe, eventual cat ma costa pana in DE, aproape de granita cu CH (de exemplu Waldshut-Tiengen)? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 (editat) La Mulți Ani Marcel, sa fii sanatos si sa ai drumuri bune, sa poti face macar tu lumea mai fericita! Editat Noiembrie 23, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 14 minute, Silviu Neg a spus: La multi ani Marcel! Daca vreau o masina ii faci si plinu'? Desigur, plus din partea casei, o blonda de 19 ani( sa fim siguri ca nu e caz penal) in dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Cu țâțe mari? Hai La Mulți Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 15 minute, JCDenton a spus: Salut si La multi ani! E posibil sa am nevoie undeva in Februarie sa transport motocicleta mea din RO in CH, (doar dus) aproape de Zurich. In caz ca se poate, cat m-ar costa? Daca e prea departe, eventual cat ma costa pana in DE, aproape de granita cu CH (de exemplu Waldshut-Tiengen)? Multumesc! Salut, Pt tine, 250 euro, de acasă pana in Zurich Mulțumesc Acum 1 minut, john17 a spus: Cu țâțe mari? Hai La Mulți Ani! Si buze carnoase, natural( nu botox) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 9 minute, Motologistic a spus: buze carnoase Jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 29 minute, Motologistic a spus: Salut, Pt tine, 250 euro, de acasă pana in Zurich Mulțumesc Multumesc, te contactez spre sfarsitul anului daca nu reusesc sa vand motocicleta. Inca o data, La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Berches Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 La mulți ani Marcel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Acum 3 ore, Motologistic a spus: Va salut, Pentru ca astăzi este Ziua Mea... Mulțumesc, Marcel 0744.973.166 Sa traiesti multi ani sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2020 Va mulțumesc, tuturor Cadoul a fost adjudecat de către un fecior din Brașov. Daca se aliniaza oerfect astrele pentru el, duminică isi are motorul acasă.( macar sa i-l achizitionez săptămâna asta, apoi vedem cand i-l si aduc, pt ca is cam plin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2020 Share Postat Noiembrie 23, 2020 Salut, ajungi pe langa Hanovra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu aztek Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 8 ore, mihai_prd a spus: Salut, ajungi pe langa Hanovra? Salut, teoretic da, practic, inca nu stiu aigur. Acum 4 minute, blondu aztek a spus: La multi ani Mulțumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 21 ore, Motologistic a spus: ...... astăzi este Ziua Mea, La Multi Ani, multa sanatate, bucurii, si tarie in putz!! PS. unde ai dus Busa cu Brembo?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2020 Mulțumesc mult In Ungaria, pe lângă Debrecen. După cum ziceam, ungurii au prins si ei, gustul serviciilor mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard Matei Postat Noiembrie 24, 2020 Share Postat Noiembrie 24, 2020 Salut Marcel si la multi ani! Tu te ocupi si cu cautat de motor sau trebuie sa iti dau link cu oferta ? Ca gasesc multi vanzatori tepari peste tot, plus ca nu am experienta in motoare, nici nu stiu la tot ce ar trebui sa ma uit, de aia intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 24, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2020 Salut Da, ma ocup. Ultimele 4 motoare, sunt găsite de mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 28, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2020 - Marcel, cumperi o mașină? *Nu, pt ca n-am timp... -Ok, trec pe la tine sa-ti aduc banii... * @#&+~%&$# Cam asa a fost săptămâna asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Noiembrie 28, 2020 Share Postat Noiembrie 28, 2020 Eu deja inebunesc cu nemtii astia ... chiar nu mai pricep nimic. Ma chinui de 4 saptamani sa gasesc ceva care sa dea bine la bani ... am facut excel si tot nu da bine. Idea e asa: Vreau si eu un V-Strom 650 XT dupa 2017. putem sa ne auzim la telefon pe maine? Esti in zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 29, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2020 Salut In ce zonă sa fiu, mai exact? 0744.973.166... Acum, sunt pe la Bușteni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu Tamas Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 Salutare Recomand din toată inima 100% mulțumit Acum 8 minute, Ovidiu Tamas a spus: Salutare Recomand din toată inima 100% mulțumit A venit curată Eu am mocirlito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunic Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 On 11/28/2020 at 2:03 PM, Motologistic said: - Marcel, cumperi o mașină? *Nu, pt ca n-am timp... -Ok, trec pe la tine sa-ti aduc banii... * @#&+~%&$# Cam asa a fost săptămâna asta... Asta este Hornetul meu. Motocicleta excelenta, servicii ireprosabile. Nu reusesc sa-i gasesc lui Marcel un cusur nici incercand Multe multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 Acum 5 minute, nebunic a spus: Nu reusesc sa-i gasesc lui Marcel un cusur nici incercand "Vezi, ăsta e cusurul tău, esti cusurgiu". Evident, Marcel e contrariul. De-aia vine de unde vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 30, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2020 Acum 14 ore, pierrotlefou a spus: De-aia vine de unde vine In ochii unora, vin sin Laponia, am barbă si is pus in miscare se 170 de reni, cu turbo Sa aveți parte de bucurii! P. S atenție la aderență, in perioada asta Domnilor, pe săptămâna viitoare, am un loc liber( asta, dupa ce s-a retras un client), motiv pentru care, locul vacant, am să-l "donez". In concluzie, pentru ultima cursă din acest an, ce va avea loc in perioada 06-11 decembrie, primului client care suna si are o comanda fermă, am sa-i transport motocicleta din Germania, pana'n fata casei sale. Gratis! P. S in tot binele ii si un rău... pierderea unora, e castigul altora, nu? Marcel Tulbure 0744.973.166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate