ElSpa Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 (editat) Ei bine, au sosit https://streamable.com/03obo Editat Iunie 5, 2017 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giorgio07 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Dizăl??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Diesel edition pe benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Este ca si cum ai urmari un filmulet cu dezvirginarea Ginei Pistol. ... Si a surorii ei (dac-o avea) )) » Post actualizat in 05 Jun 2017 15:19P.S. nu vinzi suportul de numar separat? Caut de mult suport numar de acest fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Au scos mai demult si Fiat 500 editie Diesel, tot pe benzina. Stiti ce s-a intamplat? Nu a trecut mult si a primit motorina la pompa! Poate diavolii vor scapa totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iunie 5, 2017 Autor Share Postat Iunie 5, 2017 (editat) Este ca si cum ai urmari un filmulet cu dezvirginarea Ginei Pistol. ... Si a surorii ei (dac-o avea) )) » Post actualizat in 05 Jun 2017 15:19 P.S. nu vinzi suportul de numar separat? Caut de mult suport numar de acest fel toti cu diaveli il vand, eu nu imi permit pentru ca motoretele au fost luate ca si investitie, trebuie pastrate originale. dar....https://www.olx.ro/oferta/vand-toba-si-suport-numar-ducati-diavel-ID8Ds7j.html#1d1f5754a4 Editat Iunie 5, 2017 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 ''au venit'', adica ti-ai cumparat tu doua Diavel? sau esti dealer?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Faci ce faci, tot la Ducati ajungi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Octombrie 8, 2017 Autor Share Postat Octombrie 8, 2017 one up, one to go Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Nu esti normal la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Asta inseamna ca este un adevarat motociclist de tastatura! Sta pe motor si tasteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Asa da. Imi place pana si masuta de cafea, mach ul (sper sa nu ma insel). Este pregatirea de iernat, presupun. Frumoase alegeri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Imi place presul de picioare. Ce mai, 5 asi. Cu tine 🖒 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 (editat) Plimbari placute ! (Din primavara) Editat Octombrie 8, 2017 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Dar matza? Matza e de-aia de 15 meleoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Am devenit brusc religios si mi-am facut cruce. Nu e de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 Dar matza? Matza e de-aia de 15 meleoane? Tomberoneza direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Sa inteleg ca asa de mult iti place Diavel ca ti-ai luat 2: cu una te dai si pe cealalta o tii de decor in living? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Presupun cand te plictisesti de un model chemi macaraua inca o data; » Post actualizat in 09 Oct 2017 09:58Fain penthous, sau este doar apartament ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 Sa inteleg ca asa de mult iti place Diavel ca ti-ai luat 2: cu una te dai si pe cealalta o tii de decor in living? Nu chiar, fiind editie speciala au fost luate ca investitie. Nu m-am putut abtine si cu una s-a mers » Post actualizat in 09 Oct 2017 10:42 Presupun cand te plictisesti de un model chemi macaraua inca o data; » Post actualizat in 09 Oct 2017 09:58Fain penthous, sau este doar apartament ? Cred ca a doua o implica pe prima . Multumesc pentru apreciere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 pune poze si cu baia sa vedem daca e mai faina ca a lu` paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 PLM si pe mine ma facea nevasta nebun ca vreau sa bag motocicleta in sufragerie...acum cand o sa vada ca nu am nevoie de macara probabil o sa se bucure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Sa vezi distractie cand si-o ascuti matza ghearele in saua motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Nu chiar, fiind editie speciala au fost luate ca investitie. Ce consideri ca e asa de special la ele? Doar nu sunt Vincent-uri sau Brough Superior. Sau Honda NR750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Octombrie 9, 2017 Autor Share Postat Octombrie 9, 2017 (editat) Ce consideri ca e asa de special la ele? Doar nu sunt Vincent-uri sau Brough Superior. Sau Honda NR750. https://ultimatemotorcycling.com/2017/01/20/ducati-diavel-diesel-limited-edition-unveiled-666-produced/ sunt doar 666 produse, toate hand made. ducati a facutde-a lungul timpului diferite editii speciale in numar limitat, toate sunt collectible, evident cu km foarte putini sau ideal zero Editat Octombrie 9, 2017 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate