moromete Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Salut, Stie cineva cum se prezinta drumul de la Petrila la Obarsia Lotrului ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Salut, Am fost weekend-ul trecut si este in aceeasti stare: deplorabila. Din Petrosani mergi o perioada pe drum asfaltat, dar cu multe gropi si denivelari. Dupa aceea este o portiune de offroad, care este tot cu gropi. Pentru TDM cu pasager a fost un chin pentru mine. Daca vrei plimbare, mai bine mergi Petrila - Simeria - Sebes - Obrasia Lotrului. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Iunie 21, 2017 Autor Share Postat Iunie 21, 2017 Salut, Am fost weekend-ul trecut si este in aceeasti stare: deplorabila. Din Petrosani mergi o perioada pe drum asfaltat, dar cu multe gropi si denivelari. Dupa aceea este o portiune de offroad, care este tot cu gropi. Pentru TDM cu pasager a fost un chin pentru mine. Daca vrei plimbare, mai bine mergi Petrila - Simeria - Sebes - Obrasia Lotrului. Succes Multam fain ! Ai dreptate, prin Sebes este mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Daca nu s-a schimbat nimic din iarna(ma indoiesc ca este asa), drumul este jalnic. Am fost la ski la Transalpina din Timisoara. Am mers pe Petrosani. O decizie aproape proasta. La dus a fost RAU de tot; la intors a nins bine si s-a indreptat ca altfel mergeam pe Sibiu. Depinde si ce motor ai...eu am fost cu cazanul (E91)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 styuk, din pacate, nu ai alta varianta de mers la Transalpina Ski Resort iarna, decat prin Petrosani. Drumul din Sebes este inchis pana foarte tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 styuk, din pacate, nu ai alta varianta de mers la Transalpina Ski Resort iarna, decat prin Petrosani. Drumul din Sebes este inchis pana foarte tarziu. Este varianta pe Sibiu - Voineasa. Dar am preferat muntele in defavoarea autostrazii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Doamne....drumul ala e prost de cand il stiu......am zis ca nu mai plec cu masina de acolo intr-o iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Doamne....drumul ala e prost de cand il stiu......am zis ca nu mai plec cu masina de acolo intr-o iarna Merita pentru peisaj daca ai 4X4...sau macar un Logan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Merita pentru peisaj daca ai 4X4...sau macar un Logan. Oltene pai ai masina ma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Oltene pai ai masina ma ) Tocmai... nu este cea mai potrivita. Daca era XDrive si nu avea suspensie sport poate dar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSR Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 styuk, din pacate, nu ai alta varianta de mers la Transalpina Ski Resort iarna, decat prin Petrosani. Drumul din Sebes este inchis pana foarte tarziu. De cand este inchis ?... eu am fost acum vreo 2 luni si a fost numa bun .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 SSR, ultima data cand am fost la ski am mers pe acolo si era inchis 26.02.2017. Era zapada ca in povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Iunie 26, 2017 Autor Share Postat Iunie 26, 2017 Salutare, Si totusi am coborit pe Jiet spre Petrosani. Intradevar este foarte rau drumul, eu l-am coborit cu Virago XV 353. Banuiesc ca pentru alte motoare e mai usor. La mine s-a cam lasat cu transpiratii. Gropi, bolovani cit cuprinde. Un singur motor am vazut pe acolo, in rest masini. Zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Moromete , ma bucur ca totul a fost ok in acea tura , si te-ai bucurat de iesire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Am coborit cu un Porsche 944 de la Obirsie catre Petrosani, se lucreaza la drum, s-au refacut santurile, s-a turnat piatra si s-a compactat, sint citeva portiuni cu piatra cruda, dar se poate trece cu orice in afara se SS cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 (editat) Am coborit cu un Porsche 944 de la Obirsie catre Petrosani, se lucreaza la drum, s-au refacut santurile, s-a turnat piatra si s-a compactat, sint citeva portiuni cu piatra cruda, dar se poate trece cu orice in afara se SS cred. Pozele de la fata locului, le-a asezat in ordine inversa din pacate. Editat Septembrie 23, 2017 de bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Am coborat acum 2 ani pe drumul asta. Arata exact la fel. Cum pot sa lase un drum decopertat 2 ani astia?Atunci l-am facut cu un Vulcan. Nu au fost probleme, doar ca am mers f. incet si m-am umplut de praf. Editat Septembrie 26, 2017 de Paladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Va salut! S-a mai schimbat ceva sau este tot prost drumul? Daca a fost cineva pe acolo, recent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Am fost eu pe 25 mai. Tot prost, nu aveti ce cauta cu vitezane. De la TDM in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 11, 2018 Admin Share Postat Iunie 11, 2018 De ce oameni nenorociti a avut si are parte tarisoara asta superba! Trebuia sa fim langa tarile vestice la ce potential avem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Acum in 2020 sa facut ceva pe el? Sau e tot asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Anul trecut era jale. După iarna asta cred că e și mai rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Drumul este aproximativ in aceeasi stare cu mici exceptii, in zonele unde era foarte rau au bagat ceva umplutura si au nivelat. De asfalt deocamdata nu se pune problema cu toate ca autoritatile se lauda s-au inceput lucrarile la acest drum. Drumul se poate face cu orice fel de motor dar recomandat ar fii ceva mai spre adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 partea de valcea s-a asfaltat dar partea de hunedoara,jale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 pe partea judetului Hunedoara, nu cred ca o sa se schimbe ceva prea curand. Sunt interese mari legate de domeniile schiabile in zona, si Hunedoara nu are niciun interes sa repare/termine drumul spre Obarsia Lotrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate