Ribo Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Aicea se face trolling? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 (editat) Nu, ne explica littlekriminalu simtirile lui de homalau. Tocmai ce a zis ca lui gura ii spune nu dar gaoaza da... ma rog, nu-l judec. Editat Mai 22, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Hai ca stii ceva notiuni, petrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 (editat) Lasatz ma fata sa scrie nesimtitilor, luati-o (discutia) pe mesaj privat. Rog un moderator sa stearga mizeriile offtopic, inclusiv asta. Lumea chiar nu se poate abtine sa nu lase lumea sa viseze cu ochi deschisi, sa nu creada in Mos Craciun, etc. Editat Mai 23, 2018 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lothiel Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 5nClv.jpg Lasatz ma fata sa scrie nesimtitilor, luati-o (discutia) pe mesaj privat. Rog un moderator sa stearga mizeriile offtopic, inclusiv asta. Lumea chiar nu se poate abtine sa nu lase lumea sa viseze cu ochi deschisi, sa nu creada in Mos Craciun, etc. ))))))))))) faza cu mos craciun mi-a amintit cum l-am batut pe un coleg in clasa I ca insista ca nu exista... nu mai bagati lumea rea in seama. Probabil ei n-au suficienta imaginatie sa viseze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Pe a mea o cheamă Buna Vestire (caci in acea zi am achiziționat-o) e u suzuki gândit din 1997 ....dar o iubesc asa cum e puteti sa imi stergeti postul cand faceti curatenie, da' trebuie sa va spun ca mie citatul asta mi s-a parut demential :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ema_mann Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 Felicitari! cu fiecare kilometru vei acumula experienta si vei deveni mai buna, cu fiecare batatura in palma, dupa ce strangi din pumn de durere, vei simti ca devi mai puternica si mai increzatoare in tine si dupa ce te ridici si te scuturi, injuta ca o faci bine si da cu bobarnacul oricui iti spune altfel pt ca nimeni nu se va putea compara cu propria persoana. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 vei simti ca devi mai puternica si mai increzatoare in tine Absolut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Ba nu-i deajuns ca esti dilau. Mai esti si grammar nazy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 De ce sunt eu danny dilau, pt ca te-am prins ca esti homosexual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Felicitari! cu fiecare kilometru vei acumula experienta si vei deveni mai buna, cu fiecare batatura in palma, dupa ce strangi din pumn de durere, vei simti ca devi mai puternica si mai increzatoare in tine si dupa ce te ridici si te scuturi, injuta ca o faci bine si da cu bobarnacul oricui iti spune altfel pt ca nimeni nu se va putea compara cu propria persoana. Asfalt uscat! #2020 #feminism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iulie 13, 2018 Share Postat Iulie 13, 2018 Felicitari! cu fiecare kilometru vei acumula experienta si vei deveni mai buna, cu fiecare batatura in palma, dupa ce strangi din pumn de durere, vei simti ca devi mai puternica si mai increzatoare in tine si dupa ce te ridici si te scuturi, injuta ca o faci bine si da cu bobarnacul oricui iti spune altfel pt ca nimeni nu se va putea compara cu propria persoana. Asfalt uscat! Eu n-am reusit sa fac nici o batatura, sa inteleg ca sunt praf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate