mihai85 Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Raman la ideea mea, la traseu trebuie introdusa proba obligatorie cum sa intri in giratoriu iar pentru noi astia din bucuresti proba eliminattorie giratoriul de la universitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Care giratoriu de la universitate? În lipsa indicatorului corespunzător, e doar o intersecție rotunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 si ala de la piata presei e perceput de multi ca fiind giratoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 (editat) Mie îmi place la Arc când vii de la Casin și imediat după semaforul verde e ditamai cedează desenat pe asfalt. Dar cică marcajul ăla contează doar dacă nu merge semaforul (chiar dacă e 5m mai în față). Sau la Charles de Gaulle când vin aia de pe Dorobanți pe verde și tu le dai prioritate de dreapta dacă te prinzi. era greu sa mai pună un stalp cu semafor... Sau la Romana unde ar putea pune niște panouri cu schema intersectiei ca sa știi pe unde sa te încadrezi ca sa faci stanga.. E plin orasul de intersecții importante prost semnalizate. Iar noi ne prindem urechile si intr -un giratoriu banal Editat August 15, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Sa nu mai zic de interserctia strazilor Nitu Vasile, Obregia si Racovita din zona Pietei Sudului, zona unde se petrece cel putin un accident major pe luna si peste 20 de treceri pe rosu in fiecare zi. Daca as fi politist si as sta acolo, ar ramane Berceniul semigol. E cam aceeasi poveste cu intersectia de la Cora, doar ca upgradat. Semafor care e verde si dupa 5 metri alt semafor care e rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Rezumatul intersctiilor bucurestene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Vara asta se poarta pelea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Vara asta se poarta pelea... 20170818_194451.jpg Daca nu are si manusi degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Va spargeti in coduri rutiere si habar nu aveti ca Arcul de triumf,Piata Presei,Aviatorilor,Degaulle NU sunt giratorii! Iar pentru cei care bat campii ca semnul STOP din cazul topicului e uitat,am sa le dau o veste proasta,nu e uitat si mai sunt cel putin doua,tot in ronduri si tot pe dreapta cum te duci spre Navodari! Si ca fapt divers,ieri eram in zona si am intrebat un politist rutier aflat la fluidizare (Sunwaves) daca sunt uitate stopurile si spre dezamagirea unora,nu ,nu sunt uitate,au rostul de a nu-i face pe berbecii din lateral sa nu se arunce in fata boilor de pe principal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 nu am zis ca alea sunt giratorii. sunt "intersectii rotunde" dar nu sunt giratorii, ca nu au indicatorul corespunzator. problema mea cu cele enumerate mai sus este ca sunt intersectii mari, complexe, care au probleme la capitolul "semnalizare". mi se pare inacceptabil ca intr-o astfel de intersectie sa lasi sa functioneze prioritatea de dreapta. cat costa doua-trei indicatoare rutiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 nu sunt uitate,au rostul de a nu-i face pe berbecii din lateral sa nu se arunce in fata boilor de pe principal! Atunci trebuie sa fie facut treaba pana la capat si scos semnele de girator si de cedeaza. Sa se hotareste ce fel de intersectie este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 Va spargeti in coduri rutiere si habar nu aveti ca Arcul de triumf,Piata Presei,Aviatorilor,Degaulle NU sunt giratorii! Iar pentru cei care bat campii ca semnul STOP din cazul topicului e uitat,am sa le dau o veste proasta,nu e uitat si mai sunt cel putin doua,tot in ronduri si tot pe dreapta cum te duci spre Navodari! Si ca fapt divers,ieri eram in zona si am intrebat un politist rutier aflat la fluidizare (Sunwaves) daca sunt uitate stopurile si spre dezamagirea unora,nu ,nu sunt uitate,au rostul de a nu-i face pe berbecii din lateral sa nu se arunce in fata boilor de pe principal! Nu exista lateral (secundar) si principal intr-un giratoriu... dar na, daca ti-a zis politistul rutier... Oricum s-a mai discutat problema asta pe primele pagini. Masina in cauza a plecat de pe loc, era oprita la intrarea in giratoriu, deci a respectat chiar si semnul ala de Stop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Vara asta se poarta pelea... 20170818_194451.jpg totusi e bine ca are adidasi in picoare si nu slapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Vara asta se poarta pelea... 20170818_194451.jpg da, se poarta dar sper ca nu pe asfalt (lasata pe asfalt). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate