maiermarius85 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 salut, nu sunt din TM dar caut un Service Moto si singurele detalii care le am este ca mecanicul sau patronul participa la concursuri si il cheama Paun sau Pastean(parca ceva de genu) va multumesc pt orice tip de informatie desi nu am putut oferii eu multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 In afara de Sag, in Timisoara stie cineva unde se pot schimba caucicurile moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 salut, nu sunt din TM dar caut un Service Moto si singurele detalii care le am este ca mecanicul sau patronul participa la concursuri si il cheama Paun sau Pastean(parca ceva de genu) va multumesc pt orice tip de informatie desi nu am putut oferii eu multe detalii E vorba despre multiplul campion Pascota.Detalii si contact aici: http://www.pascota-racing.ro/ In afara de Sag, in Timisoara stie cineva unde se pot schimba caucicurile moto? Vii la Rabbit Club intre orele 11.30-17.00,te ajut eu sa demontezi roata si dupa aia o schimbam la vulcanizarea de langa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Multam Sorin, era pentru taicamiu, el e mai tipicar, a fost la Florin la Sag si a rezolvat, a fost tare multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Eu recomand pe Luci, are atelier chiar la intrarea în Giroc (acolo unde se termină Timişoara şi este scris numele comunei Giroc pe un afişaj vertical rămas de pe vremuri), imediat pe stânga se intră într-o curte unde este o hală; nu este poartă dar sunt acolo două steaguri verticale şi scrie Castrol pe ele dacă îmi amintesc eu bine. Sunt foarte mulţumit de serviciile sale; lucrează bine şi cu răbdare. Recomand. Editat Aprilie 30, 2013 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 salut, care-l cunoaste putin mai bine pe domnul Pascota, ideea este urmatoare: vreau sa cumpar un motor din TM care stiu ca a fost la el la reparat(adica i-a schimbat instalatia electrica, cauciucurile si clema de prindere de la ambreaj-cea de deasupra de la iesire din ambreaj) pt un R6 2007 negru si as vrea sa vad daca pot sa aflu niste informatii suplimentare despre motor, binenenteles daca omu stie sau o observat alte detalii suplimentare ceea ce stiu este de la omu din service dar am zis sa nu abuzez de el asa si poate posibil sa nu-mi ofere toate infourile va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 La mecanic, e ca la popă; deci ceea ce vrei tu să afli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manolau Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 tu vrei sa cumperi sau sa afli despre motor,pe cati o sa intrebi atatea pareri o sa afli asa ca mai bine decizi tu ca sa nu-ti para rau ulterior mergi pe mana ta si gata.Ce stiu e ca mecanicul lui, Mirciulica e un tip foarte bun dar oare dupa Mirciulica cati si-or mai fi bagat mana prin el.Totul e o chestie RELATIVA parerea mea dar bani sant ai tai si sti mai bine ce vei face cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 pai o sa ma duc sa-l vad daca i sa se tina proprietarul de cuvant va dati seama, inclusiv probe, am avut moto pana acuma 2 luni cam stiu la ce sa ma uit si pe exterior si si cand ii dai o proba fizica(mai exact la cutie) dar la motor nu prea ai ce sa te prinzi(ori sta la relantiu ori nu sta, dupa ce se incalzeste evident peste 75 grade), dar stiti si voi orice info la un momentan este buna si si daca nu-i adevarat macar iti belesti ochii mai atent pe langa faptul ca esti atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoso Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 salut. puteti sa-mi recomandati un mecanic care se pricepe la suzuki intruder? problema e la carburatorul din fata, curge benzina pe la supraplin. prefer pe cineva dispus sa vina la mine (lugoj), conta cost desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) salut. puteti sa-mi recomandati un mecanic care se pricepe la suzuki intruder? problema e la carburatorul din fata, curge benzina pe la supraplin. prefer pe cineva dispus sa vina la mine (lugoj), conta cost desigur. Nu mai inchide cuiul pontou. Compara-ti unul si dupa accea cehama un mecanic. Altfel va veni cam degeaba. Si garniturile de la capacul carburatorului a-r trebui inlocuite cu aceasta ocazie. Nu iti recomand sa vina cineva tocmai pana la Lugoj,mai bine gasesti pe cineva de acolo. E destul de lucru sa-l inlocuiresti, si daca tot e desfacut, merita si celalalt o curatare si o reglare/egalizare. Fa o treaba ca lumea. Editat Iulie 21, 2013 de dr.mengele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoso Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Nu mai inchide cuiul pontou. Compara-ti unul si dupa accea cehama un mecanic. Altfel va veni cam degeaba. Si garniturile de la capacul carburatorului a-r trebui inlocuite cu aceasta ocazie. Nu iti recomand sa vina cineva tocmai pana la Lugoj,mai bine gasesti pe cineva de acolo. E destul de lucru sa-l inlocuiresti, si daca tot e desfacut, merita si celalalt o curatare si o reglare/egalizare. Fa o treaba ca lumea. cui pontou as putea cumpara, problema e cu garnitura de capac. sunt vreo 5 feluri pentru diverse carburatoare (pentru acelasi an de fabricatie). cum am spus, prefer pe cineva care se pricepa la intruder. cum am mai spus, platesc si deplasarea pentru mecanic. daca in lugoj nu gasesc, apelez in timisoara, poate gasesc un mecanic bun si care vrea sa castige bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 (editat) In Lugoj este si Liviu, antrenorul lui Mitza. E un mecanic mai mult decat priceput. Din pacate nu am numarul lui... Editat Iulie 28, 2013 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Care service ar fi mai indicat sa-mi faca evaluarea la daune accident(eventual si reparatii,adica verificat cadru ,directia,rotile centrate si echilibrate,eventuale jocuri la rulmenti,vopsit,si ce mai rezulta din constatarea lor).Idiotu` care m-a lovit insista pe asigurarea lui si eu sunt obligat sa-i fac plangere la politie,pesemne nu-l intrereseaza dosarul penal caut scaritele si suportii de picior la pasager,pompa de frana spate cu levier si support,pentru aprilia tuareg 600,pegaso 600-650 pegaso pana in anul `98 stiu eu am rezolvat caut persoana sau atelier sau service care centreaza roti moto(echilibrat stiu unde,dar nu centreaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Daca roata nu e lovita, si trebuie doar centrata, suna-ma (0722858466). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvali2009 Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Stie cineva vreun mecanic ce poate sami repare mz ul etz 250? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Pt reglaj supape bmw r 1100rt un mecanic din Timișoara sau Jimbolia sau teremia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 daca ai cu ce scoate bujia te pot ajuta eu cu restul sculelor si reglajelor, nu e rocket scinece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut baieti am nevoie de cineva care detine echipament pentru a modifica cotul de imbinare al tobei contra cost binenteles. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Salut baieti am nevoie de cineva care detine echipament pentru a modifica cotul de imbinare al tobei contra cost binenteles. Mersi Lux Line Inox pe Google si da-i un telefon. Adi il cheama pe baiat. Editat Aprilie 29, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Salut baieti am nevoie de cineva care detine echipament pentru a modifica cotul de imbinare al tobei contra cost binenteles. Mersi Lux Line Inox pe Google si da-i un telefon. Adi il cheama pe baiat. Adi 0748 238 875. In Dudesti are atelierul, daca nu ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Va multumesc o sa il caut cat de curand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Salutare tuturor! Unul din rulmentii de la bascula, la Dakar, e dus... Unde pot face operatiunea de inlocuire, in Timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 daca ai rulmentul de schimb si ai dat jos bascula, practic la orice service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Doar cuvinte de lauda pt adi de la lux line baiat super si profesionist . Ms zacopilu si raul m ati indrumat bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate