SuzukiRf600R Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 E mai comod sa va scriu, decat sa fac research de unul singur...da da stiu nu sariti pe mine. Datele problemei sunt urmatoarele: - se pleaca cu motorul din Bucuresti spre Bulgaria - se doreste drum bun si serpentinos - se doreste sa se vada obiective cat mai multe (am auzit ceva de Sumen..., mai sariti cu alte idei) - se vrea hrana la stomac. - retur pe alt drum pentru a mai vizita SI altceva Totul se face intr-o singura zi. Persoana a carui traseu va fi urmat...va primi din partea mea multa recunostinta publica, in piata "Forumului". Alecsandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Vezi ca era pe aici un traseu "Curbe Bulgaresti" (or smth). Era mai comod sa cauti LEDIT: Ia vezi aici: /index.php?/topic/741445-duminica-11-sept-pasuri-bulgaresti/&do=findComment&comment=4236651 sau: /index.php?/topic/748880-curbe-bulgaresti/ Editat Septembrie 26, 2017 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Vezi ca era pe aici un traseu "Curbe Bulgaresti" (or smth). Era mai comod sa cauti LEDIT: Ia vezi aici: /index.php?/topic/741445-duminica-11-sept-pasuri-bulgaresti/&do=findComment&comment=4236651 sau: /index.php?/topic/748880-curbe-bulgaresti/ primul link este doar de INFORMARE nicidecum de facut intr o zi...... in cazul in care nu ai ADN de BOBARIU..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 26, 2017 Autor Share Postat Septembrie 26, 2017 Vezi ca era pe aici un traseu "Curbe Bulgaresti" (or smth). Era mai comod sa cauti LEDIT: Ia vezi aici: /index.php?/topic/741445-duminica-11-sept-pasuri-bulgaresti/&do=findComment&comment=4236651 sau: /index.php?/topic/748880-curbe-bulgaresti/ pica amandoua...merci Nu vor sa mearga nicaieri....doar se lauda si-si fac alibi la neveste rugam invidiosii sa se abtina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 E mai comod sa va scriu, decat sa fac research de unul singur...da da stiu nu sariti pe mine. Datele problemei sunt urmatoarele: - se pleaca cu motorul din Bucuresti spre Bulgaria - se doreste drum bun si serpentinos - se doreste sa se vada obiective cat mai multe (am auzit ceva de Sumen..., mai sariti cu alte idei) - se vrea hrana la stomac. - retur pe alt drum pentru a mai vizita SI altceva Totul se face intr-o singura zi. Persoana a carui traseu va fi urmat...va primi din partea mea multa recunostinta publica, in piata "Forumului". Alecsandru am 33 l rezervorul .... il umpli si te alerg pe curbe si ti fac si rezervare la restaurant de soi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Bucla aia postata de nenea robert e suficienta pentru 3 zile:)) Editat Septembrie 26, 2017 de mathe adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Cand pleci si cati km vrei faci? Eu duminica as avea niste timp si vreau neaparat sa ajung in BG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 (editat) Poti arunca o privire si aici. /index.php?/topic/748795-bucuresti-basarabovo-ivanovo-dve-mogili-cerven-comana Editat Septembrie 26, 2017 de Pandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 - se doreste drum bun si serpentinos - se doreste sa se vada obiective cat mai multe (am auzit ceva de Sumen..., mai sariti cu alte idei) Astea nu prea merg mana in mana. Ori alergat pe curbe, ori vazut obiective. N-ai zis cati km poti sa faci pe zi, cat timp esti dispus sa pierzi pt vizitat, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 26, 2017 Autor Share Postat Septembrie 26, 2017 Cand pleci si cati km vrei faci? Eu duminica as avea niste timp si vreau neaparat sa ajung in BG. cer idei si nu oameni de mers la drum. am cu cine... Poti arunca o privire si aici. /index.php?/topic/748795-bucuresti-basarabovo-ivanovo-dve-mogili-cerven-comana sa traiesti Astea nu prea merg mana in mana. Ori alergat pe curbe, ori vazut obiective. N-ai zis cati km poti sa faci pe zi, cat timp esti dispus sa pierzi pt vizitat, etc. drum serpentinos nu inseamna neaparat alergat pe curbe, insa nu as vrea sa fie drept in subiect am scris "intr-o singura zi"...deci totul se rezuma la o zi. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Cat mister... Cat suspans )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_ Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 (editat) Salut, Iti recomand ruta Bucuresti - Ruse - Shumen - Aytos -Burgas (280KM). Vei gasit tot ce trebuie: asfalt foarte bun, drum drept pentru viteza si curbe multe. O cazare + mic dejun in Burgas costa de la 30 euro in sus (iti recomand hotel Doro - este printre cele mai bune din Burgas). Editat Septembrie 27, 2017 de Florin_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 Cand pleci si cati km vrei faci? Eu duminica as avea niste timp si vreau neaparat sa ajung in BG. Nu vrea sa te ia cu el. Cica esti urata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 28, 2017 Autor Share Postat Septembrie 28, 2017 Salut, Iti recomand ruta Bucuresti - Ruse - Shumen - Aytos -Burgas (280KM). Vei gasit tot ce trebuie: asfalt foarte bun, drum drept pentru viteza si curbe multe. O cazare + mic dejun in Burgas costa de la 30 euro in sus (iti recomand hotel Doro - este printre cele mai bune din Burgas). Merci de interes, dar e lunga tura si nu se doreste cazare. Merg prea in sud, iar drumul asta ar fi mers facut din doua bucati: dus sambata, intors duminica. drumul asta ar fi: https://www.google.ro/maps/dir/Bucure%C8%99ti/Shumen+Fortress,+%C5%9Eumen,+Bulgaria/43.9494293,27.2920921/Bucure%C8%99ti,+Municipiul+Bucure%C8%99ti/@43.8447284,26.0013793,9z/data=!4m21!4m20!1m5!1m1!1s0x40b1f93abf3cad4f:0xac0632e37c9ca628!2m2!1d26.1025384!2d44.4267674!1m5!1m1!1s0x40a58a9964edb073:0x1094fd801fdef66a!2m2!1d26.8945469!2d43.2625973!1m0!1m5!1m1!1s0x40b1f93abf3cad4f:0xac0632e37c9ca628!2m2!1d26.1025384!2d44.4267674!3e0?hl=ro Pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 S-ar putea sa fie cam trist DN7 ala...si nush ce sa zic de asfalt...pe street view nu arata prea bine. Eu m-as intoarce pe E772 directia Veliko Tarnovo , apoi pe E85 catre Ro. Vizitezi cetatea Shumen, Veliko (unde poti sa mananci), eventual pe drumul de intoarcere opresti la Basarabovo, faci o cruce, scuipi in san si te rogi sa nu fie coada mare la vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 cer idei si nu oameni de mers la drum. am cu cine... sa traiesti drum serpentinos nu inseamna neaparat alergat pe curbe, insa nu as vrea sa fie drept in subiect am scris "intr-o singura zi"...deci totul se rezuma la o zi. merci Ca idee, cand faci un topic de genu' asta, se dau mai multe detalii, macar cat ai vrea sa mergi (ore si km). Eu o sa fac un traseul in genu' asta probabil, dar nu sunt incluse vizite: https://goo.gl/maps/4FJHKyh8MEQ2 . Daca incluzi si vizite, cred ca trebuie sa mai tai din ele sau din traseu, sau sa pleci devreme de tot si sa te misti repede. Spor! Nu vrea sa te ia cu el. Cica esti urata. Damn it... Promit ca-mi fac operatie estetica pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 28, 2017 Autor Share Postat Septembrie 28, 2017 Ca idee, cand faci un topic de genu' asta, se dau mai multe detalii, macar cat ai vrea sa mergi (ore si km). Eu o sa fac un traseul in genu' asta probabil, dar nu sunt incluse vizite: https://goo.gl/maps/4FJHKyh8MEQ2 . Daca incluzi si vizite, cred ca trebuie sa mai tai din ele sau din traseu, sau sa pleci devreme de tot si sa te misti repede. Spor! Damn it... Promit ca-mi fac operatie estetica pana atunci Merci de sugestie. Drumul propus de tine e out of scope for me, dar sper sa ai o vreme faina si un drum cat mai bun, fara incidente. Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Out of scope... Ne manjim cu engleza la gura?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Păi, dacă e mai comod să facă research atunci de ce n-ar fi și out of scope ? Adică, mi-e lene să caut eu, dați-mi voi posmagii. A, asta nu-i de nasul meu. Sună ca naiba. În engleză totul capătă altă dimensiune, e mult mai rafinat. Ce știm noi, ăștia fraieri ? Editat Septembrie 29, 2017 de Muretto Grundieg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Se poate elimina hrana pentru stomac ? Pentru ca este consumatoare de timp si resurse . Fara hrana ai mai mult timp de plimbare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Păi, dacă e mai comod să facă research atunci de ce n-ar fi și out of scope ? Adică, mi-e lene să caut eu, dați-mi voi posmagii. A, asta nu-i de nasul meu. Sună ca naiba. În engleză totul capătă altă dimensiune, e mult mai rafinat. Ce știm noi, ăștia fraieri ? +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 O Grecie de-o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 2, 2017 Autor Share Postat Octombrie 2, 2017 +1 Am iesit prin Calarasi, trecut BACul (de clasa a 12-a),plecat spre Shumen - mancat la un pub - plecat spre Ruse, venit acasa. Drum bun, curbe faine (nu Lepsa) companie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Grecie de-o zi? Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Octombrie 3, 2017 Autor Share Postat Octombrie 3, 2017 Topic inchis, gata. Grecia nu este Bulgaria Open a new topic please (asta ca sa moara astia cu engleza....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate