smar2 Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Bo$$, vezi ca se scrie cu "g". O data inteleg ca e typo, dar vad ca persisti in eroare. vezi ca e injiner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Bo$$, vezi ca se scrie cu "g". O data inteleg ca e typo, dar vad ca persisti in eroare. gresit. Se scrie B0$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 gresit. Se scrie B0$$ De craciun, fii mai bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 De craciun, fii mai bun ! Craciun. cu C mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Bo$$, vezi ca se scrie cu "g". O data inteleg ca e typo, dar vad ca persisti in eroare. scuzze bo$$ulica , nu stiam ca-ti place sa scapi sapunul pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Eu il scap, tu il ridici... diviziunea muncii se numeste asta scuzze bo$$ulica , nu stiam ca-ti place sa scapi sapunul pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Pentru ca a venit primavara, hai sa reinviem topicul asta! Sau altfel spus am bagat nuiaua prin gard. Asadar, @Initiator: Pe cand probele practice - sesiunea de primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Eu zic sa mai asteptati un pic, sunt urme de namol uscat pentru ca s-a intrat cu masina pe vreme nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 A venit primavara, va organizati si voi un pic? si neaparat puneti niste filmulete sa invat franarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Nu din filmulete inveti franarea, deoarece nu o simti. Daca vrei intr-adevar sa inveti baza, inclusiv primii pasi in a frana, mergi aici: http://rider-academy.ro/?course=level-1&lang=ro Il intrebi pe om orice doresti si iti explica exact cum intelegi. Apoi exersezi. Parerea mea este ca merita. Evident ca nu mi-a cerut nimeni parerea, dar suntem pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) A venit primavara, va organizati si voi un pic? si neaparat puneti niste filmulete sa invat franarea Gata, te-ai facut motociclista? Cand te deplasezi cu tropatronicul poti folosi oricand frana nationala, nu-i mare filozofie! Editat Martie 28, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Apoi exersezi. Mare vorba. Pacat ca unii se cred in stare din prima si (vorba poetului) n-au nevoie de casti, ei simt muzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Incepeti franarea , dar cu pasagera in spate...sa vedem atunci cati metri sunt )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Incepeti franarea , dar cu pasagera in spate...sa vedem atunci cati metri sunt )) se vede ca n-ai citit topicul celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Incepeti franarea , dar cu pasagera in spate...sa vedem atunci cati metri sunt )) Cu pasagera sau cu @pasagera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) Cu pasagera sau cu @pasagera? @pasagera » Post actualizat in 28 Mar 2018 09:23 Ce-am ratat? Limpta? Editat Martie 28, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Mr. John am obosit sa fiu in gandurile dvs. chiar asa Limpta, ce-a ratat Ribo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Mr. John am obosit sa fiu in gandurile dvs. chiar asa Limpta, ce-a ratat Ribo? O franare cu tine-n spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) iti iese in 6 m? Editat Martie 28, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Asta a fost un fel de step your game up. @pasagera - nu te cunosc dar nu cred ca ai vrea sa fii in spate cand se incearca franarea in 6 metrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 @pasagera&Ribo sitting in a tree. --> /index.php?/topic/749278-accident-popesti-leordeni-gsx-r-cu-matiz/page-12 ca acolo a inceput nebuneala, in caz ca va plictisiti. Dupa discutiile alea s-a deschis acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) @adventix prima parte nu am inteles-o,zau ,nu inteleg ce voiai sa zici de fapt. Nici eu nu te cunosc si nu-i bai, stiu ca e nasoala o franare de urgenta atunci cand esti pasager , am fost in postura asta si ma dureau manutele ca naiba ca asa e cand te tii de rezervor si incerci din rasputeri sa nu te versi peste pilot ca sa poata manevra utilajul in voie. @limpta am citit topicul acum pe diagonala si m-au ravasit pozele accidentului in special motorul frant in doua. in rest, stiu ca sunt in copacel d-aia zic ca trebuie sa va continuati temeinic topicul si poate mai prind si eu cate ceva in teorie:) practica e aia de care zicea si pitesti ca as avea nevoie si nu il contrazic. @ pitesti Editat Martie 28, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 @adventix prima parte nu am inteles-o,zau ,nu inteleg ce voiai sa zici de fapt. Nici eu nu te cunosc si nu-i bai, stiu ca e nasoala o franare de urgenta atunci cand esti pasager , am fost in postura asta si ma dureau manutele ca naiba ca asa e cand te tii de rezervor si incerci din rasputeri sa nu te versi peste pilot ca sa poata manevra utilajul in voie. @limpta am citit topicul acum pe diagonala si m-au ravasit pozele accidentului in special motorul frant in doua. in rest, stiu ca sunt in copacel d-aia zic ca trebuie sa va continuati temeinic topicul si poate mai prind si eu cate ceva in teorie:) practica e aia de care zicea si pitesti ca as avea nevoie si nu il contrazic. @ pitesti Un lucru nu e cert, cand iei permisul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 cand iau permisul imi dai mobra ta? ) sau de ce esti asa de interesat, ca nu mi-ar strica ''niste'' motivatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 (editat) cand iau permisul imi dai mobra ta? ) sau de ce esti asa de interesat, ca nu mi-ar strica ''niste'' motivatie. sa faci ce cu ea? Eram curios cat o sa mai ramai la stadiul de pasagera...dar se pare ca mult timp de acum incolo )) Editat Martie 28, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate