ERU Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Experienta mea difera de a ta destul de mult. Nu stiu care este starea motoretei tale, a mea nu mai are catalizator [because fok greta] si in opinia mea acum motoreta trage mult mai bine in turatii joase. Am calarit pana nu de mult si destul de multi km un 800 gs [mk 1] care tragea foarte bine in ture joase. Ulterior cand am trecut pe 790 am descoperit ca foarte multe din curbele in care pe 800 gs eram in treapta a 2-a trebuiau negociate in treapta 1-a pe noua motoreta. Dupa decat, a inceput sa se simta mai bine si acum dupa ce am pus si acest filtru mi se pare semnificativ mai bine, adica pot sa iau respectivele viraje in treapta a 2-a, nu trage la fel ca 800 gs in ture joase dar e acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 (editat) Setup-ul actual este similar cu al tau, Airbox Rott + Arrow decat Mie pana in 4000/4500 mi se pare la fel ca înainte. încă nu am reușit sa ies la o tura cu viraje strânse, sa vad ce si cum, revin cu update după ce reușesc sa fac asta. Oricum, i-am scris lui Mos Crciun sa-mi aduca un Rapid Bike Evo, sper sa fie de treaba Tu parca ai luat si Rally Tower de la Aurora ? Acum 18 ore, hora09 a spus: norocul meu intreb: pot sa pun power plate peste noul airbox? Doar pe raft, in garaj Editat Septembrie 17, 2021 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 (editat) La 17.09.2021 la 11:35, peu a spus: Setup-ul actual este similar cu al tau, Airbox Rott + Arrow decat Mie pana in 4000/4500 mi se pare la fel ca înainte. încă nu am reușit sa ies la o tura cu viraje strânse, sa vad ce si cum, revin cu update după ce reușesc sa fac asta. Oricum, i-am scris lui Mos Crciun sa-mi aduca un Rapid Bike Evo, sper sa fie de treaba Tu parca ai luat si Rally Tower de la Aurora ? Doar pe raft, in garaj Da setupul e cam aceleasi, eu am decat de la altii, am inteles ca cel de la Arrow e mai smecher ca are acea camera rezonatoare, dar nu imi dau seama cat de mault mai bun este. Cert e ca in trimm-ul de acum trage de la 2000-2500 de ture si asta poti testa si pe drept nu doar pe viraje. Sunt foarte curios despre acel Rapid Bike Evo. Nu am rally tower, am doar un parbriz de la Rade care s-a dovedit surprinzator de bun, pentru mine. Am un Rally tower de la Nomad dar pe 690. Editat Septembrie 18, 2021 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 Rapid Bike pare sa fie soluția optima (din ce am citit) pentru AFR pe toata plaja de turații vs PCV ce intervine doar din zona medie. Cel mai probabil o sa fac achiziția, iar apoi sa putem testa daca într-adevăr se simte un plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 Acum 3 minute, peu a spus: Rapid Bike pare sa fie soluția optima (din ce am citit) pentru AFR pe toata plaja de turații vs PCV ce intervine doar din zona medie. Cel mai probabil o sa fac achiziția, iar apoi sa putem testa daca într-adevăr se simte un plus. Din ce am citit se pare ca problema este exact in plaja medie de turatii unde amestecul este foarte sarac. De asemenea nu imi e foarte clar daca solutia Rapid Bike iti anuleaza cruise control sau eventual alte functii, a si de asemenea am vazut ca au mai multe variante de produse ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 Rapid Bike nu anulează CC, PCV anulează daca se folosesc harți race Eu intenționez sa iau Rapid Bike Evo, asta pare sa faca cam tot ce vreau eu - https://www.dimsport.it/en/rapid-bike/rapid-bike-evo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davidjimrd Postat Noiembrie 12, 2021 Share Postat Noiembrie 12, 2021 On 11/5/2017 at 5:10 PM, Hosszu Toll said: The first "official" pictures before EICMA? I am looking for one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Sa mai animam putin topicul toate cele de mai jos la 50% din prețul de achiziție, produsele sunt noi https://www.rottweilerperformance.com/rottweiler-performance-ktm-790-890-adventure-power-plate-elite-edition/ https://www.rottweilerperformance.com/rottweiler-performance-replacement-filters-for-790-890-adventure-power-plate/ https://www.guglatech.com/en/prodotto/ktm790-enduro-r-air-filter-mab003-r-00/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Ultimile doua linkuri nu merge Din europa, chestii de la Rott am luat de la olandezii astia: https://www.rally-motor.nl/epages/83531796.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/83531796/Products/ROTTPP790ADV Acum 13 minute, peu a spus: 50% din prețul de achiziție vinzi tu sau? ca nu am inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 Da le vând eu Le-am cumpărat si pana au ajuns au anunțat cei de la Rotwiller airboxul, pe care binenteles l-am comandat si montat, de asta am rămas cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobyka Postat Ianuarie 4, 2023 Share Postat Ianuarie 4, 2023 La 07.04.2022 la 12:44, peu a spus: Sa mai animam putin topicul toate cele de mai jos la 50% din prețul de achiziție, produsele sunt noi https://www.rottweilerperformance.com/rottweiler-performance-ktm-790-890-adventure-power-plate-elite-edition/ https://www.rottweilerperformance.com/rottweiler-performance-replacement-filters-for-790-890-adventure-power-plate/ https://www.guglatech.com/en/prodotto/ktm790-enduro-r-air-filter-mab003-r-00/ Mai ai rottweiler-performance-ktm-790-890-adventure-power-plate-elite-edition de vanzare sau l-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 Nu gasesc topic pentru 890 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 Atat 790 cat si 890 sunt recunoscute ca avand probleme cu pierderi de benzina. Asta, in combinatie cu bashplate si frunze....plus un motor care are raport de compresie mare, si se incalzeste binisor...iti da una bucata foc de tabara! Cam tristutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 La 04.01.2023 la 14:02, shobyka a spus: Mai ai rottweiler-performance-ktm-790-890-adventure-power-plate-elite-edition de vanzare sau l-ai dat? s-au dat nu mai sunt disponibile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Hai sa anim si eu topicul. :))) As avea nevoie de o maneta shorty pt ambreiaj. Aveti vreo recomandare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Acum 13 ore, botezu' a spus: Hai sa anim si eu topicul. :))) As avea nevoie de o maneta shorty pt ambreiaj. Aveti vreo recomandare? Da, am o recomandare pentru tine. 1. Nu iti lua. 2. Daca tii neaparat, scurteaza maneta stoc, de acolo de unde are acea slabire pentru a se rupe, o incalzesti si o indoi catre in fata. 3. Netestata sunt niste baieti prin Africa de Sud https://www.wildatheartadventure.co.za/products-twofingerlevers.html Ca o scurta lamurire, am testat manete chinezesti care au mers exceptional pe toate mobrele mele pana acum precum si unele nemtesti facute mai cu staif si cu pret pe masura, nu imi amintesc acum firma, dar ambele au reusit sa rupa capatul de plastic al switchului de ambreaj, ceea ce in cazul meu a afectat qs-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Am reusit sa rup deja switch-ul ala, stiu cat costa si cum se schimba, asa ca nu as vrea sa repet experienta prea curand. Am vazut treaba cu taiat+incalzit+indoit, pare cea mai ok chestie pana acum dpdv al costului+potrivirii manerului, voiam doar sa vad daca gasesc o alternativa gata facuta. Stiam de WIld@heart, nu stiam ca au si manete, thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Cu părere de rău nu știu sa îți zic din cap producătorul, este o firmă din eu, Austria ceva, da sigur sunt făcute în Asia... La bani decenți setul, are toate brizbrizurile de setare. Mare minus fata de originale ca sunt mai late/groase și nu sunt confortabile la atins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 16, 2023 Share Postat Februarie 16, 2023 La 14.02.2023 la 18:15, hora09 a spus: Cu părere de rău nu știu sa îți zic din cap producătorul, este o firmă din eu, Austria ceva, da sigur sunt făcute în Asia... La bani decenți setul, are toate brizbrizurile de setare. Mare minus fata de originale ca sunt mai late/groase și nu sunt confortabile la atins Din astea am si eu, dar au rupt switch-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 16, 2023 Share Postat Februarie 16, 2023 Bai, mersi de idei, cred ca la taiat-incalzit-indoit raman pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 16, 2023 Share Postat Februarie 16, 2023 (editat) Acum 15 minute, botezu' a spus: Bai, mersi de idei, cred ca la taiat-incalzit-indoit raman pana la urma. Am facut chestia asta cu una din manetele de la 690, a iesit surprinzator de bine, a doua ar iesi probabil, aproape perfect. Cel mai mare minus, este ca nu am indoit-o destul, partea indoita are undeva la 7~8 mm, cred ca ideal ar fi spre dublu, sau chiar 2 cm, e usor sa tai/polizezi din ea ulterior daca e prea lunga. Editat Februarie 16, 2023 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 Am avut ceva similar si la motorul de dinainte, numai ca acolo nu m-am gandit ca o pot incalzi si indoi, asa ca era doar un ciot :)))) care functiona surprinzator de bine (desi stateam cu emotii ca-mi poate aluneca). Ce ai folosit sa o incalzesti? Lampa d-aia de cositorit instalatii de cupru, cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 Chiar dacă e hidraulic, dacă scurtezi maneta, mărești efortul pentru a debreia. Eu o să încerc să mut maneta cât mai spre mijlocul ghidonului, cât să o apuc cu două degete sau chiar cu unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Februarie 18, 2023 Share Postat Februarie 18, 2023 La 17.02.2023 la 9:35, botezu' a spus: Am avut ceva similar si la motorul de dinainte, numai ca acolo nu m-am gandit ca o pot incalzi si indoi, asa ca era doar un ciot :)))) care functiona surprinzator de bine (desi stateam cu emotii ca-mi poate aluneca). Ce ai folosit sa o incalzesti? Lampa d-aia de cositorit instalatii de cupru, cumva? Da La 17.02.2023 la 13:40, vis-a-vis a spus: Chiar dacă e hidraulic, dacă scurtezi maneta, mărești efortul pentru a debreia. Eu o să încerc să mut maneta cât mai spre mijlocul ghidonului, cât să o apuc cu două degete sau chiar cu unul... Eu l-am facut la 690, care are hidraulic, dar oricum mi-am pus "one finger clutch" pe 790. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Martie 17, 2023 Share Postat Martie 17, 2023 Și ziceam ca nu am poze cu mine pe moto... Vigneta la unguri lipsa.. de anul trecut din 05.2022.. Big brother nu te lasă cu banii în buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate