JAGI Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 (editat) O gramada din tara asta injura partidele, guvernul,mai nu stiu pe cine. La un moment dat ii vezi ca se iau la pupat cu unii reprezentati injurati, ca vezi Doamne, sint unii mai buni, ca-s totusi oameni. Si oamenii aia rid si scuipa de sus. Ii doare la basca de toti, mai ales de fraierii omenosi. Unii chiar isi merita soarta de scalvi. Editat Noiembrie 29, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 (editat) Tu daca "lovesti" un om cazut te consideri cumva mai putin sclav sau stapan de sclavi ? O, am uitat, "PSD-istii nu e oameni"... Editat Noiembrie 29, 2017 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 da, nu sunt oameni. care e problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Problema e ca nu stim care sunt mai neoameni. Stii tu vorba: lume multa, oameni putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 suntem pe topicul unui singur om care a patit ceva. el se refera asa, in general, la pesedisti.Iar eu, la fel, am raspuns asa in general. dar da intre pesedisti e lume multa oameni putini . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Voi nu pricepeti ca si taranist sa fi fost atitudinea (mea cel putin) ar fi fost aceeasi? Astia furau impreuna si in '90, cand "gaseau" minerii masini de facut bani si droguri la pnt si pnl, d'apoi acum! Dpmdv politicienii nu e uameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 I-o bag, i-o bag, dar am imbatranit si nu mai pot sa le-o bag tuturor, trebe niste tineret in vana, si cu ochi buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 (editat) https://www.dcnews.ro/deputatul-radu-vasilica-are-nevoie-de-sange_568418.html? E internat la Floreasca si conform articolului de mai sus cica medicii de aici i-au amputat piciorul, nu cei de la Pitesti. In fine...sper sa auzim vesti mai bune despre starea lui. Editat Decembrie 2, 2017 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Acuma, cu piciorul amputat, poate va avea o revelatie cum a avut locotenentul din Forest Gump. Viata merge inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 (editat) Stai putin, ca esti in alt film. Omul a iesit la 5grd C, fara experienta, fiind convins ca daca a aprobat (chiar tacit) jdemilioane pt biserici si Catedrala , lui nu i se imtimpla nimic.Bita de care vorbesti, am destula minte s-o evit. Discutia este despre alocarea banilor publici (inclusiv ai mei, eu fiind ateu)in defavoarea spitalelor. Dupaia, sa dai in medici ca nu stiu meserie, mi se pare idiotenie. Normal ca nu stiu, cei ramasi sint pleava, cei buni au parasit sistemul. Eu stiu realitatea asta, deaia nu ies pe 2 roti la citeva grade celsius. Ca ma gindesc si ca la spital nu are cine sa ma trateze. Editat Decembrie 3, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Discutia este despre alocarea banilor publici (inclusiv ai mei, eu fiind ateu)in defavoarea spitalelor. Aici ai dat-o-n bara. Suma anuala pe care achita un cetatean roman in favoarea B.O.R. este de 4-5 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Oricum e mult! Dar nu cred ca suma asta include banii dati de primarie de exemplu, care bani nu din ceruri vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Daca iti fute unul tie o bata peste picior o sa ai o revelatie ca viata nu e ca filmul . Cel mai jegos cercopitec e ala care ''da'' in cel cazut la pamint . imi pare rau de tine daca nu realizezi ca ei dau in noi de 27 ani incoace zii de zii , si nu vor inceta niciodata deoarece salariile si functiile lor sunt Dumnezeu lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 imi pare rau de tine daca nu realizezi ca ei dau in noi de 27 ani incoace zii de zii , si nu vor inceta niciodata deoarece salariile si functiile lor sunt Dumnezeu lor Daca dădeai si tu putin in gramatică poate ca realizai ceva mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Stai putin, ca esti in alt film. Omul a iesit la 5grd C, fara experienta, fiind convins ca daca a aprobat (chiar tacit) jdemilioane pt biserici si Catedrala , lui nu i se imtimpla nimic.Bita de care vorbesti, am destula minte s-o evit. Discutia este despre alocarea banilor publici (inclusiv ai mei, eu fiind ateu)in defavoarea spitalelor. Dupaia, sa dai in medici ca nu stiu meserie, mi se pare idiotenie. Normal ca nu stiu, cei ramasi sint pleava, cei buni au parasit sistemul. Eu stiu realitatea asta, deaia nu ies pe 2 roti la citeva grade celsius. Ca ma gindesc si ca la spital nu are cine sa ma trateze. multi circula cu motorul si acum , eu sunt unul dintre ei , problema nu-i ca n-are cine te trata la spital problema este cum s-a faci sa nu ajungi acolo , lucru pe care cel in cauza la omis si a fortat norocul printre masini , e numai vina lui , se poate intampla si la 30 de grade cu ori ce motor cu orice cauciucuri cu ori ce pilot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Daca dădeai si tu putin in gramatică poate ca realizai ceva mai multe... asta e tot ce poti tu comenta ? iti va explica Liviu Pop niste gramatica de vei ramane mut , si e ministrul doar al invatamantului si ghici ce , e platit si din banii tai , comenteaza acum ca ai ce ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Am inteles, Liviu Pop este de vina pentru gramatica unora ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Am inteles, Liviu Pop este de vina pentru gramatica unora ... E pe baza de reciprocitate...daca unii(cu doi de i) ministri care din intamplare se ocupa chiar de invatamant,isi permit sa schingiuiasca limba romana,de ce nu ar putea si altii? Doar cei din varf sunt exemple de urmat,nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Chiar daca Liviu Pop este un agramat, asta nu ma va face si pe mine agramat, asta incercam sa spun mai sus. Nu vreau sa generez o polemica pe aceasta tema, deja s-a deviat (nepermis de mult) de la subiectul discutat in acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Chiar daca Liviu Pop este un agramat, asta nu ma va face si pe mine agramat, asta incercam sa spun mai sus. Nu vreau sa generez o polemica pe aceasta tema, deja s-a deviat (nepermis de mult) de la subiectul discutat in acest topic. Corekt! Faceam doar haz de nekaz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Cel mai jegos cercopitec e ala care ''da'' in cel cazut la pamint . +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Am inteles, Liviu Pop este de vina pentru gramatica unora ... pai, da, a celor din scoli... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 On topic: https://www.realitatea.net/vesti-despre-deputatul-psd-caruia-i-a-fost-amputat-un-picior-dupa-un-grav-accident-in-coma-7-zile_2126149.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Nasol, n-o sa poata fura/lua spaga decat cu o mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Oameni buni,daca asta era hitler mai intelegeam...sau iliescu. Totusi este un om care si-a pierdut un picior. Unii dintre voi sunteti dezaxati rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate