The_Sin_Eater Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Mneatza, loome! asa...de cafea... app de 'Onde si metale....stiti ce bine se aude Haggard pe un V2 de omieoptsute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Old scool Chiar am tricou cu Sepultura. Si eram la mare acum vreo doi ani... copil dupa mine, nevasta blonda, tot tacamul. Si vine unu' dintre boschetarii aia care stau pe Magheru in Vama la cersit si se uita la mine: "tu ai habar ce scrie pe tricoul tau?" M-a si bufnit rasul. I-am zis ca-i spun daca-mi zice cum se numeste primul lor album, demo version. Evident ca n-a stiut )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Arcturus sunt dementiali. I-am vazut live la Rockstadt. Nebunie ce coate Vortex din el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) Eu ma pregatesc sa incep al saptelea sezon pe cbr. Ma inteleg bine cu ea, de ce s-o schimb? Si eu am Hornet din 2010. Pentru cat de mult si pe unde ma dau eu cu moto e foarte buna. » Post actualizat in 30 Mar 2018 12:13 Pai sa n-avem noi King Diamnond pana acum!?!? E frumos!?!? Era pe teava, insa nu prea am mai intrat pe forum.. I am 9...You are 9...We are 9 Another glass of wine to heat the blood of mine. » Post actualizat in 30 Mar 2018 12:23 S-a copiat link-ul aiurea de pe YT, de fapt voiam sa pun piesa "9" de la Mercyful Fate: Editat Martie 30, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 The Graveyard mi se pare un album superb de la King Diamond: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Eu ma pregatesc sa incep al saptelea sezon pe cbr. Ma inteleg bine cu ea, de ce s-o schimb? Evident ca intrebarea ta a fost o gluma, dar la modul serios Buell-ul din semnatura ta e un model dupa care ma dau in vant. Eh, cand m-oi face eu mare... Anorexia Nervosa - Franta, black metal. Belea formatia asta.... Drudenhaus imi place cel mai tare...ce urla baiatu ala....pfoaaa Si ceva de la baietii mei preferati de la noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) Mai tine cineva minte Atomic TV? Mare mi-a fost supriza cand am vazut Dies Irae printre Genius si 3 Sud Est Si albumul pe care l-am tocit bine pe vremuri, pe caseta de la Bestial si LIVE la TopT '98 ^ chiar ma regasesc in primul comment de pe YT, dupa atatia ani si inca mai stiu versurile Creatures of light - search the shadowsThe forever night - always togetherGive me my sins - all I haveCreatures of light - God is deadI now believe ... Editat Martie 30, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 las si eu asta aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 //www.youtube.com/watch?v=Y8t3W_Vzi0c Punks not dead. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Dimmu Borgir lanseaza un nou album in luna mai. Instrumentalul pare cam la fel cu cel de pe albumul Abrahadabra. Piesa asta imi place cum suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 1, 2018 Autor Share Postat Aprilie 1, 2018 las si eu asta aici: De ce? In fine... Skyclad - englezi, ceva folk, ceva heavy, dar nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Dimmu Borgir lanseaza un nou album in luna mai. Instrumentalul pare cam la fel cu cel de pe albumul Abrahadabra. Sa continuam, zic Si ceva nou de la At The Gates Editat Aprilie 2, 2018 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 2, 2018 Autor Share Postat Aprilie 2, 2018 Buna dimineata! Lasati lautarii intunericului si puneti mana la munca, doar e luni dimineata! Colegul nostru The_Sin_Eater, cel care a postat destul aici, a avut un accident destul de urat. Ii urez multa sanatate si sunt convins ca o sa fie bine! Gojira! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Multumesc baieti. O sa revin cu postari si o sa ascult si dedicatiile, dar s-mi vina castile ca nu vreau sa bag boala in astia prin spital pe aici... Muhahahahahhaaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Am vazut si eu topicul cu accidentul, foarte nasoale urmarile. Recuperarea cat mai usoara si rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Salut Dan. Da, e destul de nasol, dar sunt optimist ca se va rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Metal Archives nu mai accepta adaugarea de trupe noi: https://www.metal-archives.com/news/view/id/252 » Post actualizat in 02 Apr 2018 09:38 Old scool Sa continuam.. Poison Death/Thrash Metal, Germany A nu se confunda cu Poison, trupa de glam-rock din USA. Nu imi permite religia sa pun link-uri cu respectivii Editat Aprilie 2, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 2, 2018 Autor Share Postat Aprilie 2, 2018 Mama ce-mi placeau acum niste ani oamenii astia. Bine, inca ii ascult cu aceeasi placere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 ceva vechi si probabil uitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Metal Archives nu mai accepta adaugarea de trupe noi: https://www.metal-archives.com/news/view/id/252 Pacaleala de 1 aprilie: https://www.metal-archives.com/ "Turns out, there are constantly new metal bands being formed and releasing music, and so we will never be fully complete? Who knew? Happy April Fool's Day, everyone. Band submissions are open again. Here's to another 120,000 bands and more!" Editat Aprilie 2, 2018 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Yep Postarea a fost pusa pe 2018-04-01 00:23 Au fost pregatiti cu duma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Acum am casti. Bring it on! Muhahahahaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 hop si eu cu 2 trupe care ma ung la ficati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 2, 2018 Autor Share Postat Aprilie 2, 2018 ceva vechi si probabil uitat... Nu sunt uitați, stai liniștit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Mama ce-mi placeau acum niste ani oamenii astia. Bine, inca ii ascult cu aceeasi placere:) OMG, de cand nu i-am mai ascultat. Thanks! una si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate