Phor Marston Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Buna ziua, caut vreun local profesionist in care sa efectues schimbul de anvelope cu tot cu echilibrare. Daca nu este locul topicului aici, as ruga un administrator sa ma ajute cu mutatul. Cu multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Autoagusta http://www.autoagusta.ro/vulcanizare-moto-bucuresti, Redmotors.ro Service ul Dual motors Yamaha in Pipera la anvelopemoto, dar ei sunt si vanzator, si sigur sunt full. http://vulcanizareauto.ro/ Ai de unde alege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Orice service de motociclete de pe forumul asta face ce vrei tu. Vezi ca exista topicuri dedicate. » Post actualizat in 20 Mar 2018 13:38ia si alege: /index.php?/forum/216-oferte-de-service-in-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Xael, tocmai i-ai recomandat si pe zenklava:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 (editat) Stiu. Dar daca nici macar atata research nu face si ajunge la ei... Selectie naturala? Editat Martie 20, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Autosoft Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 GoRacing, deasupra Pasaj/Pod Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Autosoft Militari Stie Autosoftu' moto sau doar militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 sau United Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 20, 2018 Autor Share Postat Martie 20, 2018 Multumesc de raspunsuri rapide, cu cateva service-uri moto am interactionat pana acum, inclusiv United si nu am fost multumit mai deloc. De Go Racing am auzit, am si luat cate ceva de la ei, parca par seriosi, vroiam sa stiu un feedback personal. Stiu ca multi ar zice ca e un lucru banal schimbul anvelopelor, dar na, vreau sa fie treaba treaba. » Post actualizat in 20 Mar 2018 17:51 Stiu. Dar daca nici macar atata research nu face si ajunge la ei... Selectie naturala? De asta am si inceput topic-ul asta, sa ma informez, dintai la optiuni si dupa la parerile membrilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Multumesc de raspunsuri rapide, cu cateva service-uri moto am interactionat pana acum, inclusiv United si nu am fost multumit mai deloc. De Go Racing am auzit, am si luat cate ceva de la ei, parca par seriosi, vroiam sa stiu un feedback personal. Stiu ca multi ar zice ca e un lucru banal schimbul anvelopelor, dar na, vreau sa fie treaba treaba. » Post actualizat in 20 Mar 2018 17:51 De asta am si inceput topic-ul asta, sa ma informez, dintai la optiuni si dupa la parerile membrilor. Du-te linistit la GoRacing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Eu am fost multumit de Mototehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Eu am fost pe strada ceahlau in crangasi si m-a costat 50 de lei pt roata spate cu demontat si echilibrat. Nu am asteptat deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Mi se pare cel puțin dublu față de provincie, în condițiile în care firma Dynamic92 oferă bon fiscal. Ce e drept, eu vin cu roțile în portbagajul mașinii, nu las pe nimeni să îmi umble la motor in afară de mecanicii moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Eu cred că în capitală e taxa de șmecher. Dynamic92 e în oraș, in Piatra Neamț, mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 De cerere si oferta ai auzit?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phor Marston Postat Martie 22, 2018 Autor Share Postat Martie 22, 2018 Devagam de la subiect. Pareri, experiente de la service-uri si vulcanizari moto daca aveti. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Am fost si eu la ei si sunt ok. Eu am fost pe strada ceahlau in crangasi si m-a costat 50 de lei pt roata spate cu demontat si echilibrat. Nu am asteptat deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Mi se pare o locatie ok, Mai ales ca stau in military. Eu mi-am pus cauciucul pe gat si m-am dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert46 Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Foarte ok baietii,recomand. https://www.facebook.com/Vulcanizare.Auto.Moto.Crangasi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf dark Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Salut, in Berceni, Aparatori...zona asta gasesc ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Schimbat gumele la Vstrom, 43 lei (5 grame fața, 10 grame spatele), fără valve de la ei (am avut eu metalice). 10 lei la mecanic, m-a servit deși era ocupat full. Am mers cu roțile gata desfăcute, nu am încredere să îmi umble cineva la etrieri, axe etc. La Dinamic92 Piatra Neamț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate