raoulserban Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Acum sa aflam colegul http://mobil.tion.ro/#!mobilenews/detail/2042099 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Îi dă cel mult doi ani măgarului, poate chiar cu suspendare. Condoleanțe familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 16, 2018 Autor Share Postat Mai 16, 2018 Pe FB incep taberele. Cica motociclistul ar fi avut ceva viteza, ar fi pus frana cand a vazut intentia masinii, a cazut si... mai departe nu stiu » Post actualizat in 16 May 2018 16:27 Vasile Nicolae Lupsa se numeste motociclistul. Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristichivu74 Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) https://www.trafictube.ro/dupa-accident-mortal-cu-motociclist-timisoara-16-06-2018/ Condoleante . Editat Mai 16, 2018 de cristichivu74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexfz Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) Sa se odihneasca in pace colegul, partile sunt foarte impartite in cea ce priveste vina, cam este culpa comuna din relatarile martorilor, cert este ca fazer-ul se rastoarna foarte usor cand ii blochezi roata spate, 4 trante la activ cu fazer-ul, Unii dintre noi ne creem problemele singuri, nu suntem niste sfinti ai soselelor asa cum vor unii dintre noi sa creada sau se lauda ca sunt, toate manifestarile de genul existam in trafic, atentie la motociclisti sunt fix pix daca noi nu respectam legea in trafic, mergem pe o roata, depasim pe pista de biciclisti, cu peste 100 km/h pe strazi inguste si lista continua. Apropo pentru cei cu tobele zgomotoase salveaza vieti, nu stiu cat de ok este sa detonezi benzina in trafic, gandeste ca citesti o carte in pat sau ai o treaba de rutina si cineva iti arunca o petarda sub pat, cum reactionezi? Educatia in trafic trebuie sa vina de la noi mai intai si dupa sa o cerem. Ai gresit, recunoasteti vina. Editat Mai 16, 2018 de Alexfz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Nu prea ai de unde sti exact ce s-a intamplat acolo pentru ca martorii, oricat de sinceri ar putea fi, au tendinta de a specula diverse particularitati, de a exagera pentru a-si acorda importanta. Multi "martori" se simt foarte importanti cand sunt bagati in seama de autoritati si astfel, simt nevoia sa rasplateasca acest lucru deformand usor evenimentele.Sincer nu cred sa existe motociclist care sa-i dea in gura pe acea strada (n-o cunosc, n-am mers pe acolo) avand in vedere puzderia de masini parcate si existenta unei singure benzi. Din ce se vede in filmare, trebuie sa fii inconstient sa-i dai in gura pe o astfel de strada. Urmele de frana sunt pe banda de rulare, nu pe cea de biciclete. E totusi cam mare urma de franare... Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Asta este ce spune un " martor": "Am fost martor, soferul nu are nicio vina.Motociclistul a depasit o masina pe banda de biciclisti, iar la revenire a obervat la distanta o masina ce voia sa iasa din parcare. S-a speriat, franand brusc pe roata spate, fapt care a cauza pierderea controlului. S-a izbit de sosea, casca zburand la cativa metri buni distanta .Nu a existat contact intre el si masina ce voia sa iasa. Avea viteza mare, din spusele politistilor si martorilor, urmele de franare au aproximativ 15m" Ultima fraza cam neaga faptul ca ar fi fost martor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Daca-s cauciucurile mai vechiute, iti faci urma d efranare de nu ajunge ruleta. AlexFz cam are dreptate, cu exceptia fazei cu tobele, pana la un anumit punct. Adica am si eu o toba sport, care insa e pistol cu apa pe langa tobele de cruiser, multe fara site in ele, eventual vreo toba "akrapovic replica". Stim cu totii ca multi folosesc asa ceva. Motivul e evident,: sunt ieftine si bubuie tare. Si cam atat. Cat despre declaratii, daca "martorii" nu-i au pe motoristi la inima, declaratiile sunt in consecinta. Cert este ca vad zilnic dobitoci in trafic, care pun in primejdie viata soferilor, d-apoi pe cea a motoristilor. Dar nu ar strica sa ne mai temperam un pic, macar pe unde e aglomeratie. In speta- in orase. Dar si in zonele rurale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 RIP... Dar cum plm sa iei 4 trante cu Fazerul din cauza franei spate?!? O fi ea "blocacioasa", dar nici chiar asa (sunt la al 3-lea sezon pe FZ6S, nu vb din povesti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 Inca o viata pierduta absolut aiurea. Casca a sarit de pe cap, deci fie nu avea curelusa prinsa (am vazut destui motocilisti care nu au curelusa prinsa) sau nu era tehnic corespunzatoare. Iar ca sa dai gaz pe o straduta unde orice obstacol iti apare fata - caine, pisica, copil sau masina - nu ai pe unde sa eviti, inseamna sa iti lasi destinul la voia intamplarii. Pacat de tineretea lui. Condoleante familiei si putere sa treaca peste aceasta nenorocire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 16, 2018 Share Postat Mai 16, 2018 (editat) Alt connoisseur care nu se poate da cu mobra ca il sperie choperistii autohtoni zgomotosi cand il depasesc. Bine ca esti tu dastept si le stii pe toate... Fix ca un om mare. » Post actualizat in 16 May 2018 21:31 RIP... Dar cum plm sa iei 4 trante cu Fazerul din cauza franei spate?!? O fi ea "blocacioasa", dar nici chiar asa (sunt la al 3-lea sezon pe FZ6S, nu vb din povesti). Cine stie ce fel de guma are (model, DOT), ce placute de frana are pe spate (ca daca are ceva sinterizat si apasa mai tare pe pedala, iarasi si-o fura rapid) si, in special, cum controleaza motorul cu frana calcata "blana". Oricum, repet; mai usor prin aglomeratii. Acuma, de la tastatura, toti dam sfaturi... » Post actualizat in 16 May 2018 21:35 Inca o viata pierduta absolut aiurea. Casca a sarit de pe cap, deci fie nu avea curelusa prinsa (am vazut destui motocilisti care nu au curelusa prinsa) sau nu era tehnic corespunzatoare. Iar ca sa dai gaz pe o straduta unde orice obstacol iti apare fata - caine, pisica, copil sau masina - nu ai pe unde sa eviti, inseamna sa iti lasi destinul la voia intamplarii. Unii din noi poarta casca doar ca sa nu ia amenda de la politie, pe bune. Iar cei cu flip-up, atunci cand merg cu mandibula ridicata, numa' de protectie n-au parte. Am eu un prieten cu flip-up, cand a dat de asfalt, ghici ce-a zgariat mai intai? Ati ghicit, mandibula. Dar nu pe-a lui, ci pe-a castii. Stie el care e. Si mi-am zis ca nu voi lua decat casca integrala. La care inchei curelusa, altfel protejeaza doar de vant si muste. Editat Mai 16, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 R.I.P. Mai lasati viteza colegi! Daca ai o masina in fata nu trebuie neaparat sa o depasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 (editat) Eu cred ca s-a saturat si enervat de faptul ca toti circulau incet, a fortat depasirea cu nervi maximi pe banda de biciclete pierzand aderenta si datorita prafului. RIP Editat Mai 17, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 cert este ca fazer-ul se rastoarna foarte usor cand ii blochezi roata spate, 4 trante la activ cu fazer-ul, hint: nu fazerul e de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 (editat) RIP Așa arăta motorul după accident. Eu cred că nu a fost impact, de vină pare să fie casca nelegată. Editat Mai 17, 2018 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 RIP Așa arăta motorul după accident. Eu cred că nu a fost impact, de vină pare să fie casca nelegată. accident-d-coresi-5.jpg Casca nelegata nu are vina, imbecilul ce nu si-a leagat-o e e singurul vinovat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 A și plouat înainte de accident, apoi a fost destul de frig și nu cred că s-a uscat bine. Ar putea fi și asta o cauză de pierdut ușor aderența... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Casca nelegata nu are vina, imbecilul ce nu si-a leagat-o e e singurul vinovat Ai dreptate dar esti prea dur cu decedatul motociclist....E de-al nostru totusi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 E de-al nostru totusi.... Era, acum din pacate e doar sursa de venit pentru popi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Din pacate si mie mi s a intamplat sa nu mi leg casca fara sa dau seama de vreo 2 ori. Dupa vreo 10 minute imi dadeam seama ca parca ceva nu e ok si atunci realizam ce am uitat. Sunteti prea duri si sincer nu e ok ce faceti cand prietenii sau rudele lui ar putea citi comentariile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa plec cu casca nelegata, din graba! De aceea mi-am facut regula, cand pun casca pe cap, o leg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 De asta militez pentru camere video in tot orasul. Martorii aflati la fata locului au un talent incredibil de a denatura adevarul. S-ar fi vazut foarte bine pe camere cum s-a produs accidentul si care ar putea fi cauza principala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 De asta militez pentru camere video in tot orasul. Martorii aflati la fata locului au un talent incredibil de a denatura adevarul. S-ar fi vazut foarte bine pe camere cum s-a produs accidentul si care ar putea fi cauza principala. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Da, sunt asemanatoare cele doua incidente(acesta cu cel din cluj). Ambii motociclisti ar fi fost indicat sa învețe una alta despre mersul cu motorul, inainte de a se urca pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate