Pepene Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Astept din partea voastra ceva despre mersul pe ploaie si intuneric ca pe alte topicuri s-a lasat cu violente subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 (editat) Astept din partea voastra ceva despre mersul pe ploaie si intuneric ca pe alte topicuri s-a lasat cu violente subiectul. Pe ploaie si intuneric totul trebuie facut la jumate (daca nu mai jos) decat in conditii normale....in astfel de conditii nu ies decat daca este absolut necesar (de ce nu ies? pentru ca nu imi place...pentru ca nu pot sa merg cum imi place si nu pot sa franez cum imi place..si de aici se duce tot farmecul)....si trebuie luata in considerare (nu cum zicea stuletele ala cu nume de combina) calitatea asfaltului...nu tine numai de experienta... Ce parere aveti de flacaul asta? in principiu de la minutul 4:45. 2:42 si 4:25 Cam toate videourile la care m-am uitat pe canalul lui au acelasi stil. Cum ar spune englejii "mixed feelings" in legatura cu baietu' ista. Sa razi...sa plangi...habar nu am. Insa sunt sigur ca toti aia care au luat contact cu ei din prisma "vinovatilor" in trafic au simtit subit o ura impotriva a tot ce inseamna doua roti cu motor. De comentariile de la videouri nu mai are rost sa zic nimic. Majoritatea pustilor corditi il vad ca pe un zeu, iar cand vor pune mana pe vro tigaie pe doua roti, probabil se vor comporta la fel. Poate in loc de ura ar fi trebui sa faca o plangere la politie... Editat Mai 18, 2018 de ashtray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Pe intuneric si ploaie nu iese bine videoul, motovloggerii stau la adapost si editeaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Ce parere aveti de flacaul asta? Cam toate videourile la care m-am uitat pe canalul lui au acelasi stil. Cum ar spune englejii "mixed feelings" in legatura cu baietu' ista. Sa razi...sa plangi...habar nu am. Insa sunt sigur ca toti aia care au luat contact cu ei din prisma "vinovatilor" in trafic au simtit subit o ura impotriva a tot ce inseamna doua roti cu motor. De comentariile de la videouri nu mai are rost sa zic nimic. Majoritatea pustilor corditi il vad ca pe un zeu, iar cand vor pune mana pe vro tigaie pe doua roti, probabil se vor comporta la fel. Eu am mai zis cu alta ocazie ca la genul asta de continut in care cauta scandal pentru a face filmulete, omul e demn de mila. De cate ori a trebuit sa bage coada intre picioare si sa o taie repede, numai el stie. Poate si-a luat si cateva capace sau flegme. Se impusca lumea cu pistoale cu bile pentru un loc de parcare si se pare ca unele altercatii in trafic ajung la injunghieri: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/foto-barbat-injunghiat-in-bucuresti-931150 S-a trezit el al mai mare smardoi din trafic sa faca si desfaca. Cine il crede? Copii care nu au permis si nu stiu cum e treaba in trafic. Chiar daca se vor comporta la fel, se vor trezi repede la prima altercatie in trafic care nu o sa iasa ca in filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Luati de aici: Un motociclist, condamnat la închisoare după ce a lovit un bătrân în trafic. Trebuie să-i plătească și daune morale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 (editat) Cu suspendare. Fâssss... Editat Mai 18, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Fas, nefas, daca mai face o mica gafa si accidenteaza pe cineva din vina lui, a doua oara, n-o sa mai fie fas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Genul asta de comportament nu ar trebui pedepsit cu suspendare cum e in cazul accidentelor, aici clar exista intentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Pai la el in CJ acolo nu se da nimeni jos la el sa-i dea cutit in inima ca ala ieri la AFI, de-aia inca merge cu pumn in p**da si pastilele neluate la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 (editat) Iata cine educa generatiile viitoare.. 140 la ora pe strazi inghesuite, masini parcate si treceri de pietoni.. Editat Mai 18, 2018 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 (editat) Am zis sa incerc si yo sa astern cateva ganduri sub forma unui motovlog. Daca tot e gratis... Scuze de quote, dar cred ca era necesar. Ce e asta domle? 1-nu poti face vlog doar cu microfonul camerei, ca nu se aude. Trebuie sa dai la maxim, sa auzi vocea, si atunci iti vajaie capul. 2-ai un tic verbal foarte agasant. Stii? Stii? L ai folosit de 200 de ori minim. 3-spui cam acelasi lucru timp de 15 minute. Si tot repeti. Nu se uita nimeni, dupa primele 1 2 minute, oamenii inchid. Eu m am uitat mai mult si pe sarite, sa vad ce vrei cu asta. Nu de alta, dar iti dadeai cu parerea pe aici, si apoi , hop, gata, si tu vlog. Editat Mai 19, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Ce incurajatori sunteti unii. Kosh, eu am vazut tot video-ul. Adrian are dreptate, dar daca imbunatatesti acele aspecte, chiar nu vad de ce nu ai face motovlog. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Da Adrian, sunt foarte constient de greselile facute. Asa se intampla cand nu esti oarecum pregatit, adica n-am plecat cu gandul express de a face motovlog, mental vorbind si am cam batut campii pe mai multe subiecte. Data viitoare voi alege un singur subiect si-l voi dezbate. Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut 15 min!! Urmatoarele voi incerca sa le fac mai mici ptr ca nici mie nu-mi convine sa editez filme mari care apoi trebuie randate si tot asa. Ticurile nervoase si repetitile stupide sunt inevitabile cand faci ceva ptr prima oara, mai ales ne-exersat. Imi aduc aminte ca prima oara cand am vorbit in public in fata a trei sute de persoane la un eveniment de networking, cand mi s-a dat microfonul, subit parca a iesit tot oxigenul din acea hala Cu exersare cu tot, am avut emotii destul de mari. Dupa aceea a trebuit sa ma pun la punct. Vorbitul in public face posibila utilizarea unor trucuri pentru a te focusa mai usor, majoritatea implicand miscarea corpului. Pe moto insa, complet alta poveste. Tre' sa-mi iau un microfon, buba e ca vrea sa-mi schimb si casca ceea ce inseamna ca trebuie sa-mi fac un setup conform noii casti, dar vedem. Intr-adevar, microfonul intern al castii, desi foarte capabil la viteze mici, lasa de dorit la mers normal. Ideea de motovlog imi place. Imi place mai mult decat ideea de blog, website desi cu motovlogul, platforma nu-ti apartine si eu sunt un mare predicator al proprietatii, adica canalul de informare/contact cu publicul sa fie al tau. Youtube are un potential enorm pentru ca se intampla ceva interesant: in preferintele consumatorilor de internet frecvent (adica varsta 15 - 40 de ani) scade "nevoia" de a citi o pagina. Adica confortul ajunge la cote alarmante: desi il intereseaza subiectul, dintr-o pagina web si un film pe youtube, consumatorul nostru va alege filmul pe youtube... Pe aici am vorbit de motovlog si am pus la zid doar realitatea ca la noi, motovlogerii nu abordeaza subiecte "interesante", cel putin, pentru mine. Sau dau sfaturi pe niste subiecte fara a avea experienta, majoritatea avand maxim 2 sezoane la activ. Am zis de nenumarate ori ca nu-i suficient sa pui o camera pe casca si gata, devii motovloger de succes. Mie nu-mi place pentru ca, mi se pare ca "vorbesc mult dar nu comunica nimic". Ii urmaresc pe cativa pentru a invata de la ei ce se poate invata. "Studiez concurenta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 E la fel in toate domeniile: cine stie face, cine nu stie ii invata pe altii cum se face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 No, sa auzim pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 (editat) Se vede ceva pe jos. Nu stiu daca era ulei. Nu pare ca a franat brusc. Eu m-am uitat doar la accident. La ce discuta, nu. Editat Iunie 1, 2018 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepene Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 Dati prea multa atentie. A avut ghinion, nu e nici primul nici ultimul, bine ca au fost echipati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Motovlogging fac doar persoanele cu discret retard? Ca sa poti sa dai sfaturi, trebuie sa fii tu in primul rand capabil sa mergi pe mobra. Mersul cu 5 la ora, injuratul a tot ce misca si trantele de incepator intra maxim la cascadorii rasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Eu am mai zis cu alta ocazie ca la genul asta de continut in care cauta scandal pentru a face filmulete, omul e demn de mila. De cate ori a trebuit sa bage coada intre picioare si sa o taie repede, numai el stie. Poate si-a luat si cateva capace sau flegme. Se impusca lumea cu pistoale cu bile pentru un loc de parcare si se pare ca unele altercatii in trafic ajung la injunghieri: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/foto-barbat-injunghiat-in-bucuresti-931150 S-a trezit el al mai mare smardoi din trafic sa faca si desfaca. Cine il crede? Copii care nu au permis si nu stiu cum e treaba in trafic. Chiar daca se vor comporta la fel, se vor trezi repede la prima altercatie in trafic care nu o sa iasa ca in filme. gaozaru ala milenial nu face 5 km in bucuresti si-l educa fo 2 taximetristi de-si baga motovlogu de unde a iesit el. ce m-a prostdispus oligofrenu.... cica sunt io rau cand ii imping cu picioru la semafor ,fmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 omu' are probleme psihice ma, lasati-l. Mai vine din cand in cand prin Buc sa se dea p-o roata, doar ca nu-l prea baga lumea inseama, ca la ai nostri nu le-a impartit pliante cu el ca la scolarii din Brasov. Tipa la femei la ce poate si el, doar nu la taximetristii de ilfov ca stie ca-si ia cutit in inima ) Aia e, o sa moara multi dintre cei care se uita in gura lor. Daca din 160K subscriberi in crestere sau cati are, 500-1000 isi iau motoreta la anul ca momentan abia au buletin, cand o sa se lipeasca si aia de parapeti o sa le zica la fel ca au avut ghinion. Maxim poti sa stai sa te uiti la faze din astea, nu e ca si cand e ceva de facut cat timp baietii sunt pe asmuteala si cautat de scandal. Aia e, cand nu te bate tac'tu te bate asflatul Le-am zis la inceput de sezon ca o sa cada ca mustele anul asta, acum ca parte din ei au pupat asfaltul cica le-am pus gand rau ) Oamenii nu inteleg statistica simpla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Am și eu prin zonă câțiva juniori, cei mai mulți sunt cu capul pe umeri. Se merge și fără permis, cu motor de A, cu ceva căluți. Surse de informare sunt cu duiumul, trebuie să știi cum să filtrezi conținutul. Dar la 16 ani putini gândesc înainte de a o comite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 (editat) Sunt pe tel si nu imi dau seama, era o pata sau pur si simplu a cazut din alt motiv? Acum am citit descrierea la video. Cica dupa ce face rost de alt motor o sa faca un alt video sa ne explice de ce a cazut )) Editat Iunie 3, 2018 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Se pare ca nu scapa nici unu' anul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Și e frumos să râzi de altul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Pai am zis ca rad de altul?Nu-i de ras, doar exclamam ca, din ce se vede, n-a scapat unu' anul asta!Bine, nici nu-i cunosc pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate