crazy_mouse_87 Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 A mai patit careva asa ceva sa i se rupa borna din baterie ?! Rezolvarea banuiesc ca baterie noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Am patit eu la Yamaha. Mi-am luat baterie noua si am rezolvat problema. Nu cred ca are rost sa te complici altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Merge reparata, ce rost are sa dai banii pe una noua? Prinde cablul cu un autoforant ("negresa") unde a fost borna si ai rezolvat problema. » Post actualizat in 06 Jul 2018 11:43Sau macar recupereaza gelul din ea, nu stii cand ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Sau macar recupereaza gelul din ea, nu stii cand ai nevoie. E de păr sau de duş? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 (editat) A mai patit careva asa ceva sa i se rupa borna din baterie ?! Rezolvarea banuiesc ca baterie noua! Am pățit-o eu! Bateria era aproape nouă și destul de scumpă. Am rezolvat relativ ușor, șmirgluit plumbul până devine lucios, dat o gaură cu atenție apoi făcut din tablă subțire (merge de la o conservă sau o doză de bere) o matriță ușor conică, topit plumb și turnat în matriță. Cu o pilă și niște șmirghel fasonezi borna nou creată. Am folosit bateria aia până a cedat ! Editat Iulie 6, 2018 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 (editat) Topicul asta ar trebui pinned: DIY baterii moto, cu valoare sentimentala. » Post actualizat in 06 Jul 2018 13:02 E 77 lei o baterie d-aia. Dar mai bine ii cioplesti o borna noua, e mai sigur. http://www.caranda.ro/product/baterie-moto-fara-intretinere-12v-6ah-yucell-ytx7a-bs/ Editat Iulie 6, 2018 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Dacă omul are chef de meșterit, unde e problema? De ce sa nu încerce sa o repare? Scrie undeva ca e obligatoriu sa iei o baterie noua? Nu! Hai acu’ gata, orice se pizdeste, înlocuim cu nou chiar dacă sunt N variante de reparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Ai si tu dreptate, romanul e maestru la carpeli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Eu as cumpăra alta.Cine știe pe unde te lasă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 am patit si eu... am cumparat una noua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 O vreau io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iulie 7, 2018 Autor Share Postat Iulie 7, 2018 Intrebarea era ce faci cand ai toate cutiile pe moto cu pregateli pt un weekend la tuzla si ti se rupe...borna. luni imi vine bateria noua....dar cand ti se rupe fix inaintea vacantei...am facut acolo ceva dupa sfatul colegului cu negresele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Daca nu ai negrese ai varianta sa slefuiesti suprafetele sa fie curate si sa o legi cu ceva elastic sa mentina apasarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Iei o piatra mai incinsa din foc (sa nu zici ca nu faci foc pe plaja la Tuzla) si cositoresti direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Nu merge. nu merge ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 (editat) am patit si eu cu 2 baterii exact la fel, ambele de la aceeasi firma. @ customer service mi s-a spus ca sa-mi verific motocicletele ca am vreun scurt... de atunci nu mai cumpar brandul respectiv.... (ambele baterii aveau mai putin de un an si mobrele le tin in garaj) insa verific cam la 3 luni cablurile si bateria, curat si reung bornele. » Post actualizat in 07 Jul 2018 17:51 ps : am uitat sa raspund la intrebarea initiatorului... da alta baterie din pacate Editat Iulie 7, 2018 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Reparatul cu improvizatii gen negresa- poxipol am facut si eu unui coleg ramas in drum intr-o plimbare. Dar e doar o improvizatie si o faci sa ajungi acasa. La cat e o baterie , merita schimbata clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 N-ar fi bine sa stim noi brandul rupacios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Vad ca multa lume a patit-o, eu aud pentru prima data de asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 N-ar fi bine sa stim noi brandul rupacios? in cazul meu erau volton, ca am zis sa sprijin brand romanesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Mda, si eu am facut la fel cu un telefon eboda. Dupa 6 luni am primit banii inapoi pe el, dar nervii si ce s-a mai pierdut nu mi-i da nimeni. Si oricum brandurile astea "romanesti" tot made in china sunt, am renuntat la ideea de a le mai sustine pe banii mei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 nu merge ce ? De obicei cand faci referire la postul de dinainte nu dai quote, scrii direct, in cazull intrebarii adresate mie fiind primul post dupa mine era suficient sa scrii "nu merge ce?" fara sa ma mai citezi. Dar ca sa-ti raspund la intrebare, nu merge sa lipesti borna cu ajutorul unei pietre incinse cum se mentionase in postul anterior celui al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate