Kapuera Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Va salut, Am nevoie de putin ajutor in alegerea unei motociclete! Momentan detin un FZ 6 si deoarece ne-am inmultit si turele singur sau cam rarit, am zis ca e momentul sa trec la o clasa superioara. Dupa destul de multe cercetari am restrans cautarile la GSX-R 750 si la FZ1. In marea majoritate a timpului folosesc motocicleta in regim Touring insa imi doresc sa pot sa merg si mai "sport" cu ea...mai ales in speranta deschiderii ring-ului de la mures. detinatorii de astfel de exemplare sunt invitati sa ma ajute cu sfaturi constructive referitor la acestea. va multumesc! drum bun si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 ti-ai raspuns singur la intrebare , daca vrei touring si putin sport , alegerea perfecta este fz1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Raspunsul este in intrebare, cum prioritar este touringul, cu ocazionale intrari pe pista, FZ1 este foarte potrivita pentru asa ceva. Pe FZ1 il poti face mai sport cu niste semighidoane, scarite si carene, pe gixer sa-l faci touring mai greu spre imposibil. Putere au ambele din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapuera Postat Iulie 30, 2018 Autor Share Postat Iulie 30, 2018 va salut...am peste 30, canditia fizica nu ar fi o problema..ma tin bine...dar parca as vrea ceva mai confortabil... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Mai e si fz8. Chiar misto mobra doar ca e mai slaba ca fz1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapuera Postat Iulie 30, 2018 Autor Share Postat Iulie 30, 2018 chiar ma uitam la fz8...doar ca e putin mai slaba...si la aceeasi bani! sincer as cam vrea modelul carenat de la FZ1...doar ca nu prea gasesc...am facut ceva ture mai lungi prin tara cu fz6 meu, si peste 130 nu mai este distractiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onasi Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 (editat) Din punct de vedere al confortului gixxerul ar fi una din cele mai comode supersporturi, cel putin in ultimii ani. Cu o conditie fizica mai bunicica nu vad de ce nu ai putea face touring pe un 750. Plus ca protectia la vant e mult mai ok, iar din ce stiu eu au scarite ajustabile in 3 pozitii daca nu ma insel. Si estetic arata mult mai bine pentru mine, dar asta e preferinta personala. Editat Iulie 30, 2018 de Onasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 E un băiet din CJ aici pe forum care are un FZ1 carenat și îmbunătățit. Vorbește cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Cumpar-o cu inima, nu cu creierul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapuera Postat Iulie 30, 2018 Autor Share Postat Iulie 30, 2018 daca ar fi dupa mine, sa aleg cu inima as merge pe gsx...insa asta e o decizie pe termen lung, am mai luat eu o decizie cu inima....and it ended up pretty bad! de asta intreb si eu lumea, poate este cineva care a facut ture lungi cu gsx si a trait sa povesteasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Salutare, FZ1 subvireaza...dar presupun ca esti obisnuit de la fz6. Cumnatul meu are un FZ1 din 2008 si m-am dat ceva cu el... nu-mi place (mie, personal) desi am cochetat cu ideea de a trece de la superbike la sport-touring si FZ1 era una din optiunile mele de baza(momentan am un ZX10R 2015). Totul depinde de tine si pana la urma e doar o chestie de obisnuinta cu motoreta. Tu stii cel mai bine cate ture lungi faci si cat de des iei cu tine un pasager si bagaje. Pana la urma ne dam de placere nu de nevoie si conteaza zambetul care-l ai pe fata cand iti dai casca jos ) PS: nu cred ca iei motoreta de nevoie ci de placere Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 30, 2018 Admin Share Postat Iulie 30, 2018 Si de ce ai deschis topic pe aria Mures? Presupun ca nu astepti raspunsuri doar din zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 Daca vrei ss atunci ia gixerul de o mie, nu cel de treisfert! Daca vrei touring ia Fazerul carenat Simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapuera Postat Iulie 31, 2018 Autor Share Postat Iulie 31, 2018 Salut, l-am deschis pe Mures pentru ca aici locuiesc...momentan, dar sfaturile sunt binevenite de oriunde ar veni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 salut,eu am avut 3 sezoane un GSXR de 750, vandut inainte de craciun,anul trecut. Inca nu mi-am luat alta si acum plang dupa ea. Ai putere ,e cel mai comod SS, ce sa mai..... . Si la 42 de ani(anul trecut), am facut peste 16.000 km. Am fost si la Adancata 2 zile pline si m-am dat.Asa ca nu are importanta varsta,ci dorinta de a te simti bine. Are o ciclistica super,de 600 dar puterea mai mare,e usoara, foarte manevrabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 ...Am fost si la Adancata 2 zile pline si m-am dat... Deci a fost data si pe pista, si a luat teapa cumparatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2018 Share Postat Iulie 31, 2018 (editat) Deci a fost data si pe pista, si a luat teapa cumparatorul. esti mortaaaal! Editat Iulie 31, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Deci a fost data si pe pista, si a luat teapa cumparatorul. Dumnzeule!!!! tu glumesti???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 i-auzii maaaaa subvireaza tiriboancaaa, daca nu ie gixer nu vireaza, toti copii de la blok stie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Sfatul pe care il dau intotdeauna, incearca-le pe amandoua! M-am dat putin cu FZ1 pentru ca o vedeam o posibila mobra 'de batranete' dar nu e pentru mine. Sau cel putin aia nu mergea cum mi-as dori, curba de putere total aiurea, putere doar sus in ture. Pana acum dintre naked-uri mi-a placut S1000R si Aprilia Tuono. Dar eu folosesc motoreta doar de fun, cum a zis un coleg mai sus. Intre astea 2 eu as lua Gixxeru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapuera Postat August 5, 2018 Autor Share Postat August 5, 2018 Am sa la incerc pe ambele...revin cu decizia si poze cu mobra...de indata ce ma intorc din afganistan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 (editat) Eu am avut doua K8-uri de 750 pana acum. Primul din 2011 pana in 2014 si al doilea din 2017 pana in prezent. Dupa cum mentioneaza si majoritatea testelor, si parerea este ca ar fi cel mai bun all-rounder din clasa Supersport. Din 2006 pana acum am avut vreo 8 Supersporturi si a fost de departe cel mai bun pachet per total. Insa, dupa cum mentioneaza si cineva mai sus, dupa o anumita varsta incepe sa fie obositor la drumuri peste 350 - 400km. Ma gandesc incet sa o vand si sa imi cumpar un Tuono V4 sau S1000R. Despre FZ1 nu pot sa spun nimic din pacate, pentru ca nu am condus niciodata una. Ai ajuns la o decizie? Editat Octombrie 17, 2018 de gsxaddict Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate