Popica1948 Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Buna seara,am o problema cu parbrizul la masina,pe seara am observat ca este spart,am citit pe net ca se poate rezolva cu o solutie si un aparat.Presupun ca a fost spart de o piatra,dar sa se prelungeasca asa rau in cateva ore..Aveti idee unde as putea rezolva problema si cat ar costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 La un centru de parbrize. Il schimba cu altul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Poate sa iti opreasca crapatura facand o gaura,dar numai la un centru specializat.daca e peste o anumita lungime,15 cm sau asa ceva,nu mai mere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Recomand Ager Service. Intre Cutitul de Argint si Eroii revolutiei, chiar in curba. Daca e ceva de facut, baietii aia or sa stie ce sa faca. Am rezolvat la ei de la Audi la Logan. Repede, bine si la pret civilizat, dupa gustul meu. In cazul de fata probabil ca o sa stopeze intinderea. Din poza nu-mi dau seama daca ca in zona din fata soferului. Daca da, am impresia ca legea zice ca tre' sa-l schimbi. Oricum, stiu flacaii aia ce si cum. » Post actualizat in 03 Aug 2018 05:18LE Aoleu, daca e d-ala cu degivrare s-ar p[utea sa se fi intrerupt circuitul si sa nu mai functioneze sistemul. Si in plus sa coste o gramada de bani unul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 La un sevice specializat iti face o mica gaurica in care baga apoi o rasina. 99% incalzirea e intrerupta. Poate e posibil sa bage in respectiva gaurica lipici conductor sa repare si incalzirea. Nu am auzit de asa ceva dar poate ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Aia nu se mai repara, e prea lunga crapatura. Altul nou, nu e chiar atat de mult cat iti imaginezi. In plus, a mai fost schimbat parbrizul ala. >) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Daca ti-l va lipi,se va cunoaste o dunga negru/gri.Plus,3-4 cm costa in jur de 50-60 ron,deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fnp Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Eu l-am reparat imediat dupa lovitura, inainte sa apara crapatura (gaura + rasina + lampa UV la Ager), dar a tinut doar pana la prima iarna; am dat odata caldura la maxim doar spre parbriz si a inceput sa crape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 3, 2018 Admin Share Postat August 3, 2018 Un parbriz la aia e cam 250 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Si te tine pana iesi pe bulevard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popica1948 Postat August 3, 2018 Autor Share Postat August 3, 2018 Ok,multumesc tuturor pentru timpul acordat,o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 ca de obicei, a se lua cu un graunte de sare tot ce zice lumea pe forum. Eu de exemplu, am avut la o masina anterioara o lipitura de vreo 20cm sau poate chiar mai mult, in partea inferioara, reparata de indata ce am descoperit-o, intr-adevar si mie mi-au zis cei de la firma care au facut reparatia ca posibil sa nu tina. Dar dupa vreo 4 ani, cand am vandut masina, lipitura era tot acolo intacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 prost ala de cumparat-o daca nu a cerut o reducere de pret mda, foarte util comentariul tau. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Nord Autoglass bate pretul lui Ager, cel putin eu am gasit diferente mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popica1948 Postat August 3, 2018 Autor Share Postat August 3, 2018 Am fost la Ager si nu se poate repara,crapatura este prea mare,voi cumpara unul nou.Multumesc tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 La un centru de parbrize. Il schimba cu altul nou. Q.E.D.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 M-ati blestemat, am venit astazi din Grecia si cand am trecut prin Bulgaria mi-a sarit o piatra in parbriz si mi-a facut un punct, era schimbat de curand, Acum trebuie neaparat sa-l repar ca sa nu plece fisura... Numai de asta nu aveam timp acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Dumnezeu nu bate cu bâta! Eu zic sa-i iei la rand pe clientii tai de la semnatura, de la ei tre sa ti se traga. Sa plateasca reparatia + deranjul, ce plm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Da, sa dea banii, pai ce plm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat August 4, 2018 Share Postat August 4, 2018 Tot pe Bulgaria mi a sărit și mie o piatra de am zis ca pica parbrizul peste mine. Are doar o ciobitura neînsemnată, mai are multe din astea. Parbrizul original, dar parbriz, nu plexiglas ca al lui petre! Hahahahaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 (editat) On topic: 0744301335 - Razvan. Vine unde esti tu (munca, acasa, etc.) si iti pune parbrizu' intr-o ora. Eu n-am vazut nicaieri asa servicii la preturi atat de bune. Editat August 6, 2018 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate