MRL Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 eu le-am zis ca l-am adus in cala la autocar si mi-au cerut o copie dupa talonul autocarului,pe care m-au pus sa scriu ca declar pe proprie raspundere ca l-am adus cu acea masina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 stampila pe fisa de inmatriculare arata ca nu ai datorii la stat, adica impozite restante din ani anteriori si amenzi impozitul pe anul in curs nu te pot obliga sa il platesti, isa restul e musai hahaha, daca ti-ar cere sa platesti doar impozitul pt motor ar fi super, dar pe mine acum 2 ani m-au pus sa platesc toate impozitele de la adresa unde locuiesc (masina, apartament) desi nu sunt pe numele meu. Eu despre asta vorbesc la tine a fost un abuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 stampila pe fisa de inmatriculare arata ca nu ai datorii la stat, adica impozite restante din ani anteriori si amenzi impozitul pe anul in curs nu te pot obliga sa il platesti, isa restul e musai la tine a fost un abuz eu am platit doar pentru acareturile mele si cred totusi ca e un abuz sa te puna sa plătești toate impozitele pt adresa la care locuiești de vreme ce nu esti proprietar pe locuinta respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZAQ Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 SURPRIZA: la Piatra Neamt NU SE CERE CERTIFICAT TVA, cel putin NU INCA. Ieri am fost si mi-am luat numar provizoriu si am intrebat-o pe doamna care mi-a facut dosarul daca am nevoie la inmatricularea definitiva de certificatul ala eliberat de ANAF cum ca nu datorez tva pentru vehicul si mi-a spus ca nu, la politie la Piatra Neamt nu se cere deocamdata. Sper sa confirm la fata locului, ar fi bine sa scap de tarasenia asta si sa nu fie nevoie sa mai traduc si legalizez actele, si-asa RAR-ul costa cat costa, de ANAF mai aveam nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Cat costa tot RAR-ul la piatra?adica itp+autenticitate si ce mai trebuie... ca am o presimtire ca fac un drum pana acolo daca e mai ieftin decat la iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 vreau sa iau o motocicleta import anglia ,ce acte trebuie sa aiba sa poata fi inmatriculat in romania? mare grijanie la rar la itp la lumini. am auzit ca te pot pune sa pui lumini pentru circulatia pe dreapta. motoarele din anglia n-au volanu pe dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 tocmai am depus actele pt inmatriculare după ce am luat certifica TVA de la anaf. țin sa pprecizez ca acum am nimerit la o tanti mai fioroasă decât tipul de vineri. normal ca mi a cerut declarația cum ca am adus maÂşina pe remorcă Âşi cu talonare ataÂşate deÂşi i-am zis de colegul ei ca mai ca nu m-a bătut ca o aveam. s-a mai luat Âşi de altele dar mai rău ma enervez. ideea de bază este ca fiecare de la ghiseu îți cere ce vrea el. eu m-am lecuit sa mai inmatriculez. spor vouă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Nici in Constanta nu iti cere certificat pt TVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Nu merita toata "tigania" asta de le noi mai bine dai 100/200 ron la o firma de inmatriculat care te rezolva in nici o saptamana,Multi nervi,cozi,lipsa acte.....Am inmatriculat si eu anu trecut dar nu as mai face asta odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 gata am rezolvat, dupa 4 ore ... dc nu a durat 2 ore cat mi-a zis tanti cea rea si cum dureaza ade obicei? pentru ca au facut investigatii suplimentare . de ce? pentru ca este adusa din afara ( parca am adus-o din kambogia) . dar trecand peste , sa traisca noul numar B-900-CMD . SA ne vdm sanatosi p.s. tin sa multumesc maxim , autoritatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Salut, Am pus ochii pe un motor la vecinii nostri bulgari... stie cineva procedura de vanzare-cumparare in bg, acte necesare si ce costuri sunt ca sa inmatriculez motorul pe numele meu in romania? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey46 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Salut am cumparat de curand o motocicleta din Italia ,momentan sunt aici si eu cu ea dar vreau sa o aduc acasa ,cand am fost dupa ea italianu ma dus la o agentie unde mi-a dat cartea de proprietar si talonul mobrei atata tot o pot aduce acasa si sa o inscriu cu actele acestea ? Va multumesc , Salut am cumparat de curand o motocicleta din Italia ,momentan sunt aici si eu cu ea dar vreau sa o aduc acasa ,cand am fost dupa ea italianu ma dus la o agentie unde mi-a dat cartea de proprietar si talonul mobrei atata tot o pot aduce acasa si sa o inscriu cu actele acestea ? Va multumesc , chiar nimeni nu ma ajuta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 daca pe unul din acele 2 acte,ai pus-a o stampila pe care scrie radiata per exportatione (sau asa ceva ) atunci mai ai nevoie de un conctract de vanzare-cumparare (il faci de mana,sau pe pc si scos la imprimanta) si cam asta e tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey46 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Iti multumesc mult pt raspuns asa am sa fac ,deja contractul l-am pregatit . Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 mare grijanie la rar la itp la lumini. am auzit ca te pot pune sa pui lumini pentru circulatia pe dreapta. motoarele din anglia n-au volanu pe dreapta? cica striatiile din sticla farului deviaza lumina pe stanga , l-a pus pe cumnatul meu sa isi schimbe farurile cu model normal ! pe mine azi dupa ce am asteptat peste o ora la coada in Pipera m-au trimis la pescuit ca nu am avut certificatul ala cu TVA un tip care m-a auzit ca fac urat mi-a zis ca lui nu i-au cerut asa ceva ( baiatul inmatriculase cu cateva minute inaintea mea tot moto din italia ) . nici macar politisti nu stiuau de unde se elibereaza acestr certificat , inafara de domnisoara de la CF care se ocupa cu asta nici macar colegele sale de birou nu stiau de asa ceva ..... asta e mai stau 5 zile cu provizorii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 astazi am fost la RAR si treaba sta in felu urmator farurile nu le-au verificat deloc (motorul este adus din UK ) or verificat numa franele si seriile nu am citit toate paginile dar s-ar putea modifica primul post cu privire la TAXA RAR Omologare 306.45 ron + tva 73.45 certificarea autenticitatii vehiculului 79.19 ron + tva 19.01 RON folie securizare 0.81 ron + tva 0.39 RON certificarea autenticitatii documentelor 27.74 ron + tva 6.66 Total 514.6 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) Preturile difera mult de la un judet la altul. Pentru motorul din semnatura platit la RAR Alba saptamana trecuta 335 RON total motor adus din Italia Editat Aprilie 6, 2012 de psycho25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Salut, Am pus ochii pe un motor la vecinii nostri bulgari... stie cineva procedura de vanzare-cumparare in bg, acte necesare si ce costuri sunt ca sa inmatriculez motorul pe numele meu in romania? Multumesc Pai ca si costuri aici in RO, va fi fix la fel indiferent de tara din care il aduci. Ca si costuri acolo, banuiesc ca mult mai putin decat te costa certificatele in Italia. Vizavi de ideea de a lua de la Bulgari, mare grija sa nu fie furaciune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 astazi am fost la RAR si treaba sta in felu urmator farurile nu le-au verificat deloc (motorul este adus din UK ) or verificat numa franele si seriile nu am citit toate paginile dar s-ar putea modifica primul post cu privire la TAXA RAR Omologare 306.45 ron + tva 73.45 certificarea autenticitatii vehiculului 79.19 ron + tva 19.01 RON folie securizare 0.81 ron + tva 0.39 RON certificarea autenticitatii documentelor 27.74 ron + tva 6.66 Total 514.6 RON La Bucuresti costa 450 ron in total, am sunat eu ieri si mi-am facut programare pentru marti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmedith Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Salut, am o problema grava, am gasit o motocicleta adusa in 2007 (certificat de proprietate-tradus legalizat in 2007, si o hartie cu inspectia-tradusa legalizata in 2007) numai ca acum suntem in 2012, problema e ca nu mai gaseste targa care a fost adusa pe vremea aia. cum se poate rezolva cazul asta si daca e cineva prin TM care cunoaste mai bine cum se poate rezolva astept raspunsurile voastre Chiar nu stie nimeni ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Gaseste un talon de duba caruia ii faci o copie si o atasezi impreuna cu declaratia pe propria raspundere. Nu-ti face probleme, functioneaza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 salutare tuturor..... am incercat sa citesc posturile dar nu am avut rabdare sa citesc tot asa k nu am inteles mare lucru eu stau in italia, am o motocicleta pe numele meu, dar as vrea s-o inmatriculez in romania pt k aici asigurarile sunt prea scumpe. cum sa fac? cine stie sau a facut asa ceva, va rog sa-mi dati o mana de ajutor! va multumesc anticipat! asfalt uscat tuturor! iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan neagu Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 O intrebare: AM GASIT o motocicleta de ocazie adusa din italia. Singurul act pe care il are cel de aici este certificatul de proprietate din italia ( in intaliana). Altceva nu are. Este neinmatriculata. Pot face ceva cu actul asta sau ma las pagubas? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 O intrebare: AM GASIT o motocicleta de ocazie adusa din italia. Singurul act pe care il are cel de aici este certificatul de proprietate din italia ( in intaliana). Altceva nu are. Este neinmatriculata. Pot face ceva cu actul asta sau ma las pagubas? Multumesc. Pai si contract de vanzare cumparare nu iti poate face? Eu cu contract si cu certificatul de proprietate din italia, fara targa am inmatriculat o motocicleta. Tre sa dai declaratie ce s-a intamplat cu targa, tu sau vanzatorul si apoi tre sa astepti la politie pana cauta ei daca nu cumva e furat motorul. Mie mi-au venit actele si mi-au dat numerele la politie cam la aproximativ 2 luni de cand le-am depus. Concluzia se poate dar dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan neagu Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Hmmm, nu stiam asta. In general nu prea le am cu birocratia E vorba despre o honda transalp made in 2006. Omul pare de incredere ( nu ca m-as lua dupa asta) si mi-a zis ca singurul act pe care il are e certificatul de proprietate al proprietarului din Italia. Sa inteleg ca cu acest certificat tradus si un contract de vanzare - cumparare eu - tipul din tara + plus declaratie de targa si moto verificata si gasita nefurata se poate inmatricula? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate