Kosh Postat Octombrie 7, 2018 Autor Share Postat Octombrie 7, 2018 Care stare de soc prietene, popa asta are 4 accidente la activ. Cel de acum e identic cu unu' de acu' doi ani cand un Taxi a trebuit sa intre in sant ca sa-l evite pe popa care a facut aceeasi manevra, tot acolo.Popa are antrenament la d'astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 E ok, am inteles cu totii. Dar gixu cam are dreptate, mai opreste-te... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Esti mai prost ca noaptea,pe cuvant. A omorat pe cineva. Google "stare de soc" si apoi mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) Nu stiu, frate. Il tii de vorba. Nu-l lasi sa moara singur. Nu-l lasi acolo si tu te duci la dreaq la 300 de metri. Mai esti si popa in sat. Tu esti ala cu morala, cu bunatatea cu prostiile astea. Si taman tu te comporti ca un jeg. Victima se numeste Cezar si este din comuna. Desi exista un "motociclist" acolo care o arde racing seara cu un moto galben si doar cu casca, din cate mi s-a spus, nu este cel decedat aseara. Da si ce voiai ma sa ii faca, sa il tina de mana pana moare. Daca asa i-a fost sa moara, putea sa-i recite si Luceafarul (ma refer sa il tina de vb. foarte mult). Te asigur ca nu avea casca legata pe cap. Care-i legatura ta cu acest motociclist, doar ca accidentul s-a intamplat in fata casei parintilor tai si curiosi de fel, ca asa e lumea, parintii de motociclist fiind, au incercat sa faca poze sau sa iti povesteasca treaba pentru ca au un baiat motociclist ? Nu vezi ca o dai in penibil deja ? Ala daca era sa moară, aia i-a fost. Fiecare va suporta consecintele in cazul incercarii unei musamalizari. Nu inteleg ce pari asa repezit si te agiti aiurea ca un pepsi. Atitudinea ta crezi ca produce vreun efect in sensul bun pe acest forum ? Stii vorba aia : daca iti zice unu ca esti beat, il iei in ras. Daca iti spun doi ca esti beat, te duci si te culci mai bine. Hai sanatate si spor acolo la ghidonat in clipuletele tale pe YTube ca am vazut ca iti place sa faci si vlogging de “calitate”. Editat Octombrie 7, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 (editat) ....agree! Modul de manifestare al CTP-ului asta motociclist s-a inscris pentru un tratament psihiatric urgent! Editat Octombrie 7, 2018 de leoangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Eu ii dau oarecum dreptate lui Kosh, omul ala inca nu era mort, de ce sa fie popa in soc? Nu era vorba aia pe la tara, bilute moare ala, cheama popa! Inainte de scaunul electric, nu popa-i canta? Nu parca asta era menirea lor? Pisa-i-as in freza de dosniaci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Umbla vorba-n sat ca popica al nostru nu este la prima isprava , si pe deasupra ii mai plac si doamnele trecute de 80 ani.( a fost o emisiune la tv pe tema asta )D-zeu sa-l odihneasca pe baiat. » Post actualizat in 07 Oct 2018 17:38 El este baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigBigger Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 (editat) Parerea mea este ca 10 m de frana sunt cam multi m de frana pentru 50 - 80 km/h in localitate si cu tot cu astia 10 m de frana a avut o viteza suficienta cat sa-l omoare. Restul sunt povesti de la sat, initiatorul clar isi descarca frustrarile personale. RIP 10 metri de frana... nu inteleg de ce nu sa ridicat in scarite. Probabil a crezut ca poate sa opreasca la timp. Editat Octombrie 8, 2018 de BigBigger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 (editat) Poți muri și la 20 km/h dacă rămâi fără cască. Eu am tras o trântă la 40-50 km/h de mi s-a dus motorul pe asfalt vreo 15 m. Eu am mai alunecat vreo 5-10 m, dar eram bine echipat și nu am pățit absolut nimic. Editat Octombrie 8, 2018 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Saracu' popa, era socat. Mi-se face si mila de el. Baiatul ala ajunge intre patru scanduri si pe voi va freaca grija de popa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 A fost inmormantat ieri. Asta se intampla cand crezi ca esti singurul locuitor al planetei. » Post actualizat in 10 Oct 2018 14:03 Indiferent daca esti popa sau motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 Fa-ne sa intelegem, cine credea asta, motociclistul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 11, 2018 Autor Share Postat Octombrie 11, 2018 Popa are permisul suspendat (nu stiu daca-i cu drept de circulatie) de la accidentul cu taxiul. O pasagera a taxiului a decedat la scurt timp dupa accident. Popa a iesit deja la pensie, abia astazi intorcandu-se in sat. Familia motociclistului decedat este instarita, sper astfel ca nu se vor lasa pana nu se va face dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 E popa sau ucigas in serie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 ..undertaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 Fa-ne sa intelegem, cine credea asta, motociclistul ? Ziceam si eu , popa taie drumul fara nici o grija , baiatul cu motorul a uitat ca este in sat unde mai iese un caine ,vaca ,caruta , popa etc , si uite ce a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 22, 2019 Autor Share Postat Martie 22, 2019 Veste de ultim moment. Popa a decedat ieri datorita unor complicatii la ficat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 10% din conducatorii auto produc 90% dintre accidente,dupa o statistica de mai demult Daca ar fi asigurarile mult mai mari pt astia,s-ar mai selectiona un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 La chemat barbosu' si pe el la apel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Acum 4 ore, mihai c a spus: 10% din conducatorii auto produc 90% dintre accidente,dupa o statistica de mai demult Daca ar fi asigurarile mult mai mari pt astia,s-ar mai selectiona un pic. Altu'... Acum 4 ore, Kosh a spus: Veste de ultim moment. Popa a decedat ieri datorita unor complicatii la ficat. Cine-l ingroapa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 23, 2019 Autor Share Postat Martie 23, 2019 Desi n-are copii, are cine sa-l ingroape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 La 22.03.2019 la 18:52, Kosh a spus: Veste de ultim moment. Popa a decedat ieri datorita unor complicatii la ficat. a terminat tot vinul din biserica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 O fi rasfoit D-zeu carnetelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate