Taz Asg Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 Acum 32 minute, Flower-Power a spus: Aaaaaaaa iarăși format nou...cum se dă sign out de pe telefon? Help...altfel sunt blocată aici și sufăr de claustrofobie NU se poate. Esti prinsa in capcana forever! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2020 Autor Share Postat Septembrie 17, 2020 nuuu vreau sa ies.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 Stai aici potolita! Unde pleci?! Ne-ai pus mintea pe bigudiuri pana acus, si-acum cui ne lasi?! Eeeee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 1 hour ago, Flower-Power said: Aaaaaaaa iarăși format nou...cum se dă sign out de pe telefon? Help...altfel sunt blocată aici și sufăr de claustrofobie Glumezi? Click pe cele trei liniuțe orizontale din partea dreaptă sus (sau ce-or fi alea) și apoi ai ultima opțiune de jos "sign out". Sau poate trebuie să schimbi telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2020 Autor Share Postat Septembrie 17, 2020 Care liniuțe... Acum 4 minute, Kagemusha a spus: Glumezi? Click pe cele trei liniuțe orizontale din partea dreaptă sus (sau ce-or fi alea) și apoi ai ultima opțiune de jos "sign out". Sau poate trebuie să schimbi telefonul... Nu glumesc.. Care liniuțe..? Acum 31 minute, TETEA. a spus: Stai aici potolita! Unde pleci?! Ne-ai pus mintea pe bigudiuri pana acus, si-acum cui ne lasi?! Eeeee... revin..dar , nu vă faceți griji..nu vă las eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 Acum 50 minute, Flower-Power a spus: nuuu vreau sa ies.. ramai frumos aici in carantina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 26 minutes ago, Flower-Power said: Care liniuțe..? Alea din dreapta sus. Schimba telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 (editat) Acum 43 minute, apriliacluj a spus: Scuze, postat aiurea pe site-ul vietii Acum 52 minute, Flower-Power a spus: Care liniuțe... Nu glumesc.. Care liniuțe..? revin..dar , nu vă faceți griji..nu vă las eu. vezi, punctulete gasesti? Editat Septembrie 17, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2020 Autor Share Postat Septembrie 17, 2020 Eu nu am liniuțe..de ce nu am ? Telefonul e nou a costat cam mult..nu îmi mai permit prea curând să îl schimb. ce ați făcut cu liniuțele mele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 Schimba browser-ul, atunci. De preferat cu Chrome. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2020 Autor Share Postat Septembrie 17, 2020 Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 Saptamana asta prahovenii au facut pe dracu ghem ca sa ma enerveze, cred ca o sa-l opresc pe unul in trafic si o sa-l bat dupa care o sa urinez pe el, la propriu. Asa rasa proasta de oameni n-am mai vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 17, 2020 Autor Share Postat Septembrie 17, 2020 Să îți dea Dumnezeu sănătate, praf de stele..asta era. Acum pot să ies liniștită. Să trăiești! Apropo, ți-ai recăpătat carnetul? Mergem la o tură? Acum 11 minute, Nguyen a spus: Saptamana asta prahovenii au facut pe dracu ghem ca sa ma enerveze, cred ca o sa-l opresc pe unul in trafic si o sa-l bat dupa care o sa urinez pe el, la propriu. Asa rasa proasta de oameni n-am mai vazut... Fii calm..șezi blând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Septembrie 17, 2020 Share Postat Septembrie 17, 2020 Acum 9 ore, Nguyen a spus: Saptamana asta prahovenii au facut pe dracu ghem ca sa ma enerveze, cred ca o sa-l opresc pe unul in trafic si o sa-l bat dupa care o sa urinez pe el, la propriu. Asa rasa proasta de oameni n-am mai vazut... N-ai tupeu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Acum 7 ore, Ice-D a spus: N-ai tupeu.. sanje in Henco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Acum 18 ore, Flower-Power a spus: Fii calm..șezi blând. De felul meu sunt calm dar orice om are limitele lui, nesimtirea si prostia de care dau dovada tzarambetii astia de PH este ceva nemaivazut. Mai exista si alte judete cu probleme dar de departe astia din PH sunt cei mai nesimtiti urmati foarte aproape de TR, AG si OT. Acum 9 ore, Ice-D a spus: N-ai tupeu.. Mai vedem, cum spuneam mai sus rabdarea mea are limitele ei, cand dai de un dobitoc care merge pe DN1 pe a treia banda cu aproape 70km/h provocand haos nu ai cum sa nu-ti pierzi cumpatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Pffff credeam ca e ceva mai serios. Pai pe a-1-a banda si pe a 2-a sunt gropi mai multe, nu e normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Acum 49 minute, JCDenton a spus: Pffff credeam ca e ceva mai serios. Pai pe a-1-a banda si pe a 2-a sunt gropi mai multe, nu e normal? Alt tzaran, pe prima banda sunt canale dar daca tot nu se grabeste le poate ocoli fara probleme, pe banda a 2a nu sunt probleme dar tzaranul suprem nu concepe sa mearga nici macar pe banda a 2a pt ca el fiind un tzaran obosit care munceste "la Bucuresti" si mananca covrigi ca sa-i ramana bani de benzina merge doar pe banda a 3a fara sa gandeasca ce haos se produce in urma lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: sanje in Henco Omu' e calare pe ei Acum 1 oră, Nguyen a spus: De felul meu sunt calm dar orice om are limitele lui, nesimtirea si prostia de care dau dovada tzarambetii astia de PH este ceva nemaivazut. Mai exista si alte judete cu probleme dar de departe astia din PH sunt cei mai nesimtiti urmati foarte aproape de TR, AG si OT. Ma simt onorat Acum 1 oră, Nguyen a spus: Mai vedem, cum spuneam mai sus rabdarea mea are limitele ei, cand dai de un dobitoc care merge pe DN1 pe a treia banda cu aproape 70km/h provocand haos nu ai cum sa nu-ti pierzi cumpatul. Dn1 are 3 benzi/sens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Acum 3 minute, Ice-D a spus: Dn1 are 3 benzi/sens? Le-a numarat incepand de pe partea cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Acum 2 ore, Ice-D a spus: Dn1 are 3 benzi/sens? In Otopeni si la Bucuresti are trei benzi pe sens. Ah, tu n-ai calcat in Bucuresti decat venind cu trenul . Acum 2 ore, TETEA. a spus: Le-a numarat incepand de pe partea cealalta. Iti curge pamant din buletin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Septembrie 18, 2020 Share Postat Septembrie 18, 2020 Acum 9 ore, Nguyen a spus: In Otopeni si la Bucuresti are trei benzi pe sens. Ah, tu n-ai calcat in Bucuresti decat venind cu trenul . Normal, pe langa amintiri din copilarie, mai tragi si un frecus regal, ca "traficul este oribil", etc. Va invat la prostioare. Plus ca, mi-ai bagat frica in oase, daca ma opreste un haiduc cu skoda scala si ma bate? Asa, vin tiptil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 (editat) Acum 16 ore, Nguyen a spus: Iti curge pamant din buletin. :))) Ai memoria scurta, ca orice troglodit! Ti-am mai zis ca bunicii mei sunt nascuti in oras. Nu din aia adusi de Ceausescu cu japca la BuCurEsti cum e cazul tau, si care timp de doua generatii cresteau gaini in balcon, ca nu se puteau desprinde de obiceiurile de acasa din fundul olteniei... On Topic: Poate prahoveanul voia sa faca stanga... :)) Editat Septembrie 19, 2020 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate