Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 Schimbam subiectul : daca aveți un TOP 5 preferințe personaje feminine sau masculine, să îl vedem..din plictiseala maximă sau iubire profundă la mine e clar cine e pe primul loc zilele astea în materie de bărbați...las topul meu pentru top 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 va urasc. pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Adevarata intrebare este daca iti mai aduci aminte cum era interfata anterioara cheers Vreaaaau conceeediuu luuuuuuuuuuuuung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 i 1 hour ago, Flower-Power said: Schimbam subiectul : daca aveți un TOP 5 preferințe personaje feminine sau masculine, să îl vedem..din plictiseala maximă sau iubire profundă la mine e clar cine e pe primul loc zilele astea în materie de bărbați...las topul meu pentru top 4. In locul tau il puneam pe PUTIN pe podium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 Da, dacă ascult de glasul pământului ar fi Putin dar eu ascult de glasul inimii și e Gabriel Macht.. dar nu când era tânăr, ci acum la cei 50 de ani cât are. God damn..este.. cum sa zic ..ca sa nu par o adolescenta în călduri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 2 minute, Flower-Power a spus: .... Gabriel Macht. nici nu am auzit de el noroc cu gugli.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Asta... cu sotia eleganta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 Da și nevasta-sa e frumoasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: acum la cei 50 de ani Zi 70! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 Nu am de ce să zic 70 ca nu are atât. E născut pe 22 Jan 1972 conform Wikipedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: născut pe 22 Jan 1972 conform Wikipedia. A greșit decât cu dooj' de ani wiki... Dar e ok, ești doar putin gerontofilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 eu vorbeam de Gabriel , dragostea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Așa e când citești legănat într-un vehicul blindat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 3 minute, Flower-Power a spus: .... Gabriel , dragostea mea. el stie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 Tom Hardy are 44 Maluma are 28 Jason Sthatam 54 Cred ca sunt ok nici prea gerontofilă nici prea pedofilă. Acum 11 minute, apriliacluj a spus: el stie?? Nu,dar dacă îl văd o să afle de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 3 minute, GoodKat a spus: Si eu 32 ... la fix! la lungime?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 cat de lunga, atat de groasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 47 minute, GoodKat a spus: Si eu 32 ... la fix! Poză? Ai văzut ca în clasamentul meu de 5 am pus 4 poze...te gândești la ce ma gândesc eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 Ca sa adâncesc misterul nuanței date de colegul mai sus, pun și o poză cu o alta femeie frumoasă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Ca sa adâncesc misterul nuanței date de colegul mai sus, pun și o poză cu o alta femeie frumoasă.. Pune-i si tu niste poze cu Marga Barbu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Defulare* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Acum 14 ore, frigider a spus: va urasc. pe toti. Asta inseamna ca te urasti pe tine in primul rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 7 ore, patrick1 a spus: Virează la stânga? Acu e in politica mare. Vireaza dupa punctele cardinale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 11 ore, cinezicealae a spus: Defulare* poate chiar era despre refulare... cine stie ce dorea Floricica sa interiorizeze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate