Nguyen Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Acum 52 minute, Lup69 a spus: apoi in India/Pakistan, Cand esti la Roma poarta-te romanii. Intr-o zi cred ca o sa-i fwt una in casca unui tigan de asta, au devenit prea nesimtiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Acum 35 minute, mircea.cazachevici a spus: Aham, acum se explica. Ii claxonezi si ei se uita bovini la tine. Spiritul nostru latin ne face sa raspundem la claxoane, un "puta madre", un "vaffanculo", ceva. Dar ei nimic, fac niste ochi blanzi, se uita la tine mai-mai sa-ti zambeasca si trec mai departe. Daaa,fac ochi dulci si se uita la tine ca animalul ala sfant din India... Asa ca,fa si tu ca mine,puneti cate un claxon Stebel Nautilus cu compresor de aer pe fiecare masina ce o ai in familie si crede-ma,ca se vor caca pe ei si vor reactiona asa cum doresti tu.Garantez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Cade chitul de pe tigăile BMW dimprejur şi se supără romulanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 48 minutes ago, Nguyen said: Cand esti la Roma poarta-te romanii. Intr-o zi cred ca o sa-i fwt una in casca unui tigan de asta, au devenit prea nesimtiti. be my guest...eu am "reusit" odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Nimeni nu te angajeaza sa conduci ceva ce necesita permis, fara sa faci dovada ca esti calificat sa conduci mijlocul de transport respectiv in tara in care vrei sa te angajezi. In speta de mai sus, asta inseamna un permis de conducere valabil si in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 Acum 4 ore, Kristian a spus: ... Asa ca,fa si tu ca mine,puneti cate un claxon Stebel Nautilus cu compresor de aer pe fiecare masina ce o ai in familie si crede-ma,ca se vor caca pe ei si vor reactiona asa cum doresti tu.Garantez! Nu cred ca o sa-si monteze genul de claxoane, fiind cu compresor, necesita ceva curent sa le faci sa functioneze, deci scade autonomia. La ev-uri, trebue monitorizat la sange orice consuma curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 4 Share Postat Noiembrie 4 56 minutes ago, Jebelu said: Nu cred ca o sa-si monteze genul de claxoane, fiind cu compresor, necesita ceva curent sa le faci sa functioneze, deci scade autonomia. La ev-uri, trebue monitorizat la sange orice consuma curent. Never say never, depinde de cat de des il foloseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 Alex avea 2 goarne de camion,legate cu furtun la o butelie de compresor.Butelia o umplea la vulcanizare. Antitrotinetist convins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 Acum 18 ore, The Flying Dutchman a spus: Nimeni nu te angajeaza sa conduci ceva ce necesita permis, fara sa faci dovada ca esti calificat sa conduci mijlocul de transport respectiv in tara in care vrei sa te angajezi. In speta de mai sus, asta inseamna un permis de conducere valabil si in Romania. Ok, pai si atunci de ce conduc in halul asta? Ori au pe unul singur care are permis si ala inchiriaza pentru toti tovarasii lui si dupa ii vezi pe aia ca fac ce fac in trafic. Si noi suntem gangsteri in trafic dar astia sunt pericol public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 5 hours ago, pinnochio said: Alex avea 2 goarne de camion,legate cu furtun la o butelie de compresor.Butelia o umplea la vulcanizare. Antitrotinetist convins. +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 6 hours ago, LionEl said: Ok, pai si atunci de ce conduc in halul asta? Motivele, dupa mine, sunt trei: 1. Nu sunt de religie crestina. Musulmanii, budistii, hindu nu pun prea mare pret pe viata. 2. Sunt obisnuiti cu acest stil de comportament in trafic din tarile lor, unde asa ceva nu este neobisnuit ci dimpotriva. 3. Majoritatea sunt chiar buni pe doua roti si aici ma refer la condus scutere prin traficul urban, nu la pus genunchiul jos pe Cheia sau Lepsa, acolo unde numai membrii forumului (nu toti, doar unii dintre ei) se pricep. Acum doua saptamani, am vazut in Bucuresti intr-o singura zi cel putin trei scuteristi si trei motociclisti ghiolbani, toti romani 100%, doi dintre motociclisti cu lamaia pe numar. In aceeasi zi am vazut insa mai multi cu un comportament mai mult decat civillizat in trafic (evident, in afara de depasirea vitezei legale). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 42 minutes ago, The Flying Dutchman said: 1. Nu sunt de religie crestina. Musulmanii, budistii, hindu nu pun prea mare pret pe viata. Confirm, ei cred ca se vor reincarna intr-o noua fiinta, de exemplu in unele zone din Asia, Mongolia sau prin vecini, astia nu omoara nici ramele, cred ca printre ele au rude reincarnate, sau in India astia mai saraci sperau sa revina intr-o alta viata in pielea vreunui barosan cu parale/cu nevasta frumoasa, etc, ....nu te pui cu credinta omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 Unii deja sunt reincarnati.Aspect uman ,caracter de .... )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 Azi mi-au iesit in cale toate proastele, intamplator sau nu era toate blonde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 Si toate in SUV-uri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 5 Share Postat Noiembrie 5 La 04.11.2024 la 11:35, Kristian a spus: Acum 32 minute, apriliacluj a spus: Si toate in SUV-uri?? O parte. Restul in Peugeot-uri roșii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 Cineva se plângea astazi...Ce ne facem,că a iesit Trump,care e prieten cu Putin,o sa vină rusii peste noi,cum mai platim rata la casă,o să ramanem fara casă. Omu vorbea serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 6 Share Postat Noiembrie 6 Nasol :)) Daca vine rusu' peste el, nu mai tre sa plateasca rate, ca ii ia si casa, pe principiul davai ceas, davai palton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 Clip video WhatsApp 2024-11-06 la 21.01.12_f56daa48.mp4 Acum 12 ore, pinnochio a spus: Cineva se plângea astazi...Ce ne facem,că a iesit Trump,care e prieten cu Putin,o sa vină rusii peste noi,cum mai platim rata la casă,o să ramanem fara casă. Omu vorbea serios. De rata la casa iti faci probleme?Cum mai platim rata la razboiul din Ucraina si la celelalte planuri mUE care is in desfasurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 7 Share Postat Noiembrie 7 La 05.11.2024 la 20:03, apriliacluj a spus: Si toate in SUV-uri Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă (editat) Nu înțeleg de unde vine reflexul șoferului român de a încerca să evite în loc să frâneze. E o lipsă a școlilor de șoferi, e în mentalul nostru? În vest dacă unul frânează, toți cei din spatele lui frânează păstrând șirul. Dacă se deschide încă o casă de marcat șirul se mută păstrând ordinea inițială de unde s-a rupt. Începând din Ungaria spre est încoace, dacă unul frânează, toți cei din spate dau buluc într-un concurs imbecil să-i ia locul. Tot de pe-acolo începând, oamenii manifestă o anumită lipsă de respect pentru viață, trec nonșalant cu viteză pe lângă orice om sau animal. Acum vreo două săptămâni am fost martorul unui accident oribil undeva între Giurgiu și Teleorman. Un tembel pe bicicletă trăgea după el un cal, noaptea, pe carosabil (înspre Zimnicea). Din spate a venit un Focus care a luat calul în plin cu partea dreaptă. Biciclistul s-a evaporat, evident. Am pus mașina mea cu faruri, avarii și triunghiuri reflectorizante, pt a evita să-l mai lovească încă o dată (sângera deja), am sunat la 112 așteptând venirea veterinarului. Inițial nu mi-am dat seama cât e de grav, era un armăsar frumos, îngrijit, bine hrănit, nu era o mârțoagă. În timpul ăsta veneau bunii creștini cu viteză din ambele sensuri și nu aveau niciun gând să încetinească, dimpotrivă, părea să-i excite ideea de a face slalom cu viteză printre niște nenorociți aflați noaptea pe șosea cu beculețe. Cred că aici depinde de fiecare dintre noi să-i facem atenți pe acești oameni, măcar pe cei apropiați, așa încât în acele momente creierul să li se trezească. PS nu știu dacă pierderea de sânge a agravat dar în maximum 15 minute calul era deja mort, coloana îi fusese secționată la un anumit nivel Editat 20 ore în urmă de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 4 minute, adrianm a spus: Nu înțeleg Soferii romani sunt cei mai prosti din UE, asta e motivul. Nu intamplator avem cel mai mare numar de accidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă 10 minutes ago, adrianm said: Nu înțeleg de unde vine reflexul șoferului român de a încerca să evite în loc să frâneze. Vine probabil din conceptul de "a te descurca". A fi roman e o meserie in sine, juma din timp ti-l petreci incercand sa te descurci, sa coclesti ceva, sa stii pe cineva. Si asta e valabil indiferent de clasa sociala din care faci parte si indiferent de cati bani dispui. Se vede si in trafic. Mai dai o talpa, mai tai fata cuiva, mai smenuiesti traficul pe linia de tramvai, mai dai o spaga la ITP. Ca sa nu mai zic ca in Romania, daca nu te duce capul deloc, esti analfabet, puturos si muritor de foame, te angajezi sofer. De camion eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Să muți piciorul de pe accelerație pe frână cere timp și reflexe, de aia când cel din față frânează, românul virează la stânga ca să se ascundă sub roțile salvatoare al unui TIR care vine din sens invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 33 minute, Penetru a spus: Să muți piciorul de pe accelerație pe frână cere timp și reflexe, de aia când cel din față frânează, românul virează la stânga ca să se ascundă sub roțile salvatoare al unui TIR care vine din sens invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate