Nguyen Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Acum 52 minute, Lup69 a spus: apoi in India/Pakistan, Cand esti la Roma poarta-te romanii. Intr-o zi cred ca o sa-i fwt una in casca unui tigan de asta, au devenit prea nesimtiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Acum 35 minute, mircea.cazachevici a spus: Aham, acum se explica. Ii claxonezi si ei se uita bovini la tine. Spiritul nostru latin ne face sa raspundem la claxoane, un "puta madre", un "vaffanculo", ceva. Dar ei nimic, fac niste ochi blanzi, se uita la tine mai-mai sa-ti zambeasca si trec mai departe. Daaa,fac ochi dulci si se uita la tine ca animalul ala sfant din India... Asa ca,fa si tu ca mine,puneti cate un claxon Stebel Nautilus cu compresor de aer pe fiecare masina ce o ai in familie si crede-ma,ca se vor caca pe ei si vor reactiona asa cum doresti tu.Garantez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Cade chitul de pe tigăile BMW dimprejur şi se supără romulanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă 48 minutes ago, Nguyen said: Cand esti la Roma poarta-te romanii. Intr-o zi cred ca o sa-i fwt una in casca unui tigan de asta, au devenit prea nesimtiti. be my guest...eu am "reusit" odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Nimeni nu te angajeaza sa conduci ceva ce necesita permis, fara sa faci dovada ca esti calificat sa conduci mijlocul de transport respectiv in tara in care vrei sa te angajezi. In speta de mai sus, asta inseamna un permis de conducere valabil si in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 4 ore, Kristian a spus: ... Asa ca,fa si tu ca mine,puneti cate un claxon Stebel Nautilus cu compresor de aer pe fiecare masina ce o ai in familie si crede-ma,ca se vor caca pe ei si vor reactiona asa cum doresti tu.Garantez! Nu cred ca o sa-si monteze genul de claxoane, fiind cu compresor, necesita ceva curent sa le faci sa functioneze, deci scade autonomia. La ev-uri, trebue monitorizat la sange orice consuma curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă 56 minutes ago, Jebelu said: Nu cred ca o sa-si monteze genul de claxoane, fiind cu compresor, necesita ceva curent sa le faci sa functioneze, deci scade autonomia. La ev-uri, trebue monitorizat la sange orice consuma curent. Never say never, depinde de cat de des il foloseste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate