Sari la conținut

Topic de refulare...despre orice

Flower-Power

Postări Recomandate

• Răspunsuri 556
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 35 minute, mircea.cazachevici a spus:

Aham, acum se explica. Ii claxonezi si ei se uita bovini la tine. Spiritul nostru latin ne face sa raspundem la claxoane, un "puta madre", un "vaffanculo", ceva. Dar ei nimic, fac niste ochi blanzi, se uita la tine mai-mai sa-ti zambeasca si trec mai departe.

Daaa,fac ochi dulci si se uita la tine ca animalul ala sfant din India... :)

Asa ca,fa si tu ca mine,puneti cate un claxon Stebel Nautilus cu compresor de aer pe fiecare masina ce o ai in familie si crede-ma,ca se vor caca pe ei si vor reactiona asa cum doresti tu.Garantez!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

48 minutes ago, Nguyen said:

Cand esti la Roma poarta-te romanii. Intr-o zi cred ca o sa-i fwt una in casca unui tigan de asta, au devenit prea nesimtiti.

be my guest...eu am "reusit" odata...

Link spre comentariu

Nimeni nu te angajeaza sa conduci ceva ce necesita permis, fara sa faci dovada ca esti calificat sa conduci mijlocul de transport respectiv in tara in care vrei sa te angajezi. In speta de mai sus, asta inseamna un permis de conducere valabil si in Romania.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Kristian a spus:

...

Asa ca,fa si tu ca mine,puneti cate un claxon Stebel Nautilus cu compresor de aer pe fiecare masina ce o ai in familie si crede-ma,ca se vor caca pe ei si vor reactiona asa cum doresti tu.Garantez!

Nu cred ca o sa-si monteze genul de claxoane, fiind cu compresor, necesita ceva curent sa le faci sa functioneze, deci scade autonomia. La ev-uri, trebue monitorizat la sange orice consuma curent.

Link spre comentariu

56 minutes ago, Jebelu said:

Nu cred ca o sa-si monteze genul de claxoane, fiind cu compresor, necesita ceva curent sa le faci sa functioneze, deci scade autonomia. La ev-uri, trebue monitorizat la sange orice consuma curent.

Never say never, depinde de cat de des il foloseste...:D

Link spre comentariu