angus_young Postat Noiembrie 29, 2018 Share Postat Noiembrie 29, 2018 Plecarea la ora 9.30 din McDonalds-ul de la Otopeni , mers vioi ca e ziua scurta sa avem timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 29, 2018 Share Postat Noiembrie 29, 2018 Se anunță o maximă frumoasă de -4ºC în Poiană sâmbătă. Iar în week-end traficul este destul de intens pe DN1E. Vezi dacă merită deranjul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Noiembrie 29, 2018 Share Postat Noiembrie 29, 2018 Ma bag. Vin cu pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 Sunt extrem de tentat sa ma alatursi eu. Se anunta soare toata ziua si pe tot traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 Acum 29 minute, radou a spus: Se anunta soare toata ziua si pe tot traseul. În afară de zonele care nu-s atinse de soare și unde puteți găsi mâzgă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 Mers vioi pe temperaturile astea e o tampenie. Mai ales pe Cheia. Oricat soare ar fi pe cer, pe Bratocea o sa fie ud. Iar gumele or sa fie bocna, ca ma indoiesc ca aveti M+S pe mobre. Poate flacaul cu 700 GS. Bine, conteaza si ce intelege fiecare prin "mers vioi". Oricum, eu zic sa stati in banca voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 OK, m-am decis. Count me in! Anuntati va rog daca se anuleaza, sa nu stau ca prostu' maine la 9.30 asteptand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 Au mai incercat si altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 Well, nu e nimeni atat de nebun incat sa mearga pe zapada, iar acum nu e cazul. Am facut azi un test de vreo 50km, in afara orasului, cu echipamentul de iarna la 120-130km/h. Ingheata doar degetul mare de la fiecare mana (in ciuda manerelor incalzite), dar cred ca n-am eu manusile potrivite. Oricum, nu-i bai. Zapada nu e nicaieri pe carosabil si nici n-o sa ninga/ploua. Astept ordonantzele Dumneavoastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 30, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 30, 2018 Asfaltul este uscat. Singurele lucruri problematice sunt la umbra unde, mai ales daca temperaturile sunt negative, particule de gheata raman in mixtura asfaltica si formeaza "gheata neagra" O sa ies si eu maine, insa nu sunt hotarat daca inspre munte sau sud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Noiembrie 30, 2018 Share Postat Noiembrie 30, 2018 (editat) Deci stimati colegi, se mai iese pe traseu sau nu? Observ ca sunt singurul care latra cu plecarea pe aici. Vreau sa stiu daca ma ambalez dimineata in carpe si plec spre Otopeni, sau nu... Editat Noiembrie 30, 2018 de radou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2018 anulez iesirea de maine , m-am pricopsit cu o raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Decembrie 1, 2018 Share Postat Decembrie 1, 2018 Poate mai iese cineva: DN1 e in stare foarte buna. Pe drumurile laterale mai sunt petice de gheata. Mai sunt si zone unde asfaltul pare usor umed - verificate cu bocancul aluneca la greu. Atentie deci la ce zicea luv. Unele Intrari in benzinarii mai au gheata. In principiu pe la ora 14.00 cred a fost cel mai bine. Si termic si pe jos. Pe seara zonele de gheata neagra se distingeau foarte greu. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 Au fost ani in urma cind de 1 decembrie am fluturat steagul, chiar si catre Predeal sau Bran-Moeciu, dar erau temperaturi peste 10 grade, anul acesta nu a fost vreme de iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fnp Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 (editat) https://www.youtube.com/watch?v=f3JovBgz6nM Unii pot! Bai ce au baietii aia prin curte! Editat Decembrie 6, 2018 de fnp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate