gospodarul Postat Aprilie 10, 2019 Autor Share Postat Aprilie 10, 2019 Sunteti intr-o eroare, tombola s-a anulat. Nu s-a amanat. Toti cei 35 de cumparatori si-au primit banii inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 11, 2019 Share Postat Aprilie 11, 2019 Bai Cristi, tu i-ai furat inghetata lu' asta cand erati la gradinita? Sau ai refuzat gingas sa ii oferi una? Ca prea te uraste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Aprilie 11, 2019 Share Postat Aprilie 11, 2019 Bai cum e Raluca asta. I-am dat Ignore dar a reaparut. Am avut 4 bilete si am primit banii inapoi, cu regrete, din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 11, 2019 Share Postat Aprilie 11, 2019 ...Si asa... ideea de Adunarea Moto de la Blaj, Româniune, pasiune, prietenie, egalitate, fraternitate... a devit o negustorie de periferie, patentata. “Aşa trece gloria lumii!”... Astăzi, în afara sensului religios, expresia Sic transit gloria mundi este utilizată pentru a sublinia, despre comportamentul si atitudinea cuiva, faptul că nu a ştiut să îşi păstreze demnitatea, situaţia favorabilă, reputaţia sau că nu a ştiut să preţuiască ceea ce a avut valoare, cu adevărat. Dan Năstase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 18 ore, Dan Nastase a spus: ...Si asa... ideea de Adunarea Moto de la Blaj, Româniune, pasiune, prietenie, egalitate, fraternitate... a devit o negustorie de periferie, patentata. “Aşa trece gloria lumii!”... Astăzi, în afara sensului religios, expresia Sic transit gloria mundi este utilizată pentru a sublinia, despre comportamentul si atitudinea cuiva, faptul că nu a ştiut să îşi păstreze demnitatea, situaţia favorabilă, reputaţia sau că nu a ştiut să preţuiască ceea ce a avut valoare, cu adevărat. Dan Năstase Dle Nastase, achiesez la idealurile dvs. si spiritul MAN acesta este: libertate, pasiune, indiferent de club, indiferent de tipul de moto. Insa pentru a ne putea pune in miscare trebuie bani. Nu am sa inteleg niciodata apetitul romanului pentru gratuitati. Cu nimic faci ... nimic. MAN-ul a ajuns unde este datorita unui management, care nu este bazat pe gratuitati, in nici un caz. Orice faci, organizezi, ceva trebuie sa fie gratis. De ce ?? Este o intrebare retorica, nu astept sa imi raspundeti. Ok, e timpul sa anuntam noi participanti la festival. Astazi, avem onoarea sa va aducem la cunostinta participarea, in premiera la eveniment, a importatorului KTM si HUSQVARNA in Romania, DEMENTOR !!! Declansam Dementoriada cu o adevarata herghelie de cai putere: - KTM 1290 SUPERDUKE R; - KTM 790 ADV R; - KTM 790 DUKE; - KTM 390 DUKE; - KTM 250 EXC SIX-DAYS; - KTM 250 SX-F; - HUSQVARNA 701 SVARTPILEN; - HUSQVARNA 701 ENDURO; - HUSQVARNA 450 SUPERMOTO. Sa fie MAN !!! Sa fie MAGIE !!! P.S. "Sic transit gloria mundi este utilizată pentru a sublinia, despre comportamentul si atitudinea cuiva, faptul că nu a ştiut să îşi păstreze demnitatea, situaţia favorabilă, reputaţia sau că nu a ştiut să preţuiască ceea ce a avut valoare, cu adevărat." Nu am inteles despre ce vorbiti. Considerati ca nu ne-am pastrat demnitatea sau reputatia? MAN-ul se bucura de o apreciere de care ar fi mandru orice organizator de evenimente. Uitati-va doar in lista de parteneri, care creste de la an la an, continand nume precum BMW MOTORRAD, MOTUL, MOL, HEINEKEN, DUCATI, KTM , URAL , ROYAL ENFIELD , HUSQVARNA, BETA si multi altii, direct prin importatori sau dealeri. Va doresc o zi excelenta ! Am uitat de Aprlilia, Piagio, Moto Guzzi, Vespa, Derby. Cu scuzele de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 31 minutes ago, gospodarul said: MAN-ul se bucura de o apreciere de care ar fi mandru orice organizator de evenimente. Uitati-va doar in lista de parteneri [...] si nu in ultimul rand, la lista de hateri - putini dar foarte pasionati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 II salutam si pe hateri. Pentru ca putem. Ura nu figureaza in ADN-ul nostru. Ura nu are nimic in comun cu pasiunea pentru motoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 La 10.04.2019 la 11:15, gospodarul a spus: Sunteti intr-o eroare, tombola s-a anulat. Nu s-a amanat. Toti cei 35 de cumparatori si-au primit banii inapoi. Sa intelegem ca pentru sustinerea tombolei trebuia sa se vanda tichete de minim valoarea motocicletei ?? Ai specificat inainte undeva acest lucru ?? **Pentru a se tine tombola este necesar un numar de minim XXXXX participanti ** -asa era normal . PS : Putea fi vandut si UN SINGUR bilet la tombola , premiul trebuia acordat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 1 minut, Petrescu Mircea a spus: Sa intelegem ca pentru sustinerea tombolei trebuia sa se vanda tichete de minim valoarea motocicletei ?? Ai specificat inainte undeva acest lucru ?? **Pentru a se tine tombola este necesar un numar de minim XXXXX participanti ** -asa era normal . PS : Putea fi vandut si UN SINGUR bilet la tombola , premiul trebuia acordat . Da, Mircea. Am specificat clar ca numarul minim de participanti este de 500. In caz ca nu stiai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 (editat) 1 oră în urmă, gospodarul a spus: Dle Nastase... Nu am sa inteleg niciodata apetitul UNOR romanului pentru gratuitati. Cu nimic faci ... nimic. MAN-ul a ajuns unde este datorita unui management, care nu este bazat pe gratuitati, in nici un caz. Orice faci, organizezi, ceva trebuie sa fie gratis. De ce ?? Este o intrebare retorica, nu astept sa imi raspundeti. FIXED! ...Pentru ca ma consulti... NOMINAL, am sa raspund: Nu am fost nici un mic mocangiu, nici un mare om de afaceri, nici un mare om riguros. Deci, nu sunt in masura sa dau sfaturi - nici despre ponturi nici despre organizare. Cand Prunariu se plimba cu TAROMul, sa plateasca... daca veteranul Dobran intra pe Clinceni, sa plateasca! Cand Voiculescu vine la orice intrunire moto, sa fie Taxat! Daca un batran motociclist viziteaza Muzeul... motocicletelor din ceara... sa scoata banu ! ...Si berea.... si bujiile... si atentia, si circul... Totul se plateste! Sic transit gloria... Editat Aprilie 12, 2019 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 2 minute, Dan Nastase a spus: ...Pentru ca ma consulti, NOMINAL, am sa raspund: Nu am fost nici un mic mocangiu, nici un mare om de afaceri, nici un mare om riguros. Deci, nu sunt in masura sa dau sfaturi - nici despre ponturi nici despre organizare. Cand Prunariu se plimba cu TAROMul, sa plateasca... daca veteranul Dobran intra pe Clinceni, sa plateasca! Cand Voiculescu vine la orice intrunire moto, sa fie Taxat! Daca un batran motociclist viziteaza Muzeul... motocicletelor din ceara... sa scoata banu ! ...Si berea.... si bujiile... si atentia, si circul... Totul se plateste! Sic transit gloria... Nu am batut nici un apropo la dvs. Am folosit un termen larg. Back on topic, ce parere aveti de participarea KTM si HUSQVARNA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 1 oră în urmă, gospodarul a spus: Nu am batut nici un apropo la dvs. Am folosit un termen larg. Back on topic, ce parere aveti de participarea KTM si HUSQVARNA ? nasol De ce nu are KTM si Superduke GT? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 14 minute, Adrian M. a spus: nasol De ce nu are KTM si Superduke GT? :)))) Intrebam. Keep in touch !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 5 minute, gospodarul a spus: Intrebam. Keep in touch !!! asa, asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Sper să fie prezentă și Honda și Suzuki. Dacă la SMAEB nu ajung, măcar la MAN să le pipăi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 4 minute, Adrian M. a spus: asa, asa Man, a facut Dementor o magie si ... vine si Super Duke GT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 (editat) Acum 1 minut, gospodarul a spus: Man, a facut Dementor o magie si ... vine si Super Duke GT ! piei ispita! la ei cum e cu test ride ul, ca n-am vazut, unde programezi? sau il aduc doar de expo-stat pe el? PLace maxim jucaria asta Editat Aprilie 12, 2019 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 (editat) Acum 4 minute, Adrian M. a spus: piei ispita! la ei cum e cu test ride ul, ca n-am vazut, unde programezi? sau il aduc doar de expo-stat pe el? PLace maxim jucaria asta Te asteptam ! Despre ride-test, vom avea cu siguranta. Cu ce modele anume, ce modalitate de inscriere va fi, inca nu stim. Vom face update in timp util, noi ne zbatem sa facem cu toate. Acum 10 minute, severoprisan a spus: Sper să fie prezentă și Honda și Suzuki. Dacă la SMAEB nu ajung, măcar la MAN să le pipăi. Conform postarii lui Tibi Troia, Honda va fi prezenta la Smaeb. In ce ne priveste, inca nu avem confirmari pt Honda&Suzuki. Editat Aprilie 12, 2019 de gospodarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Multam, dat urmarire, tin un ochi pe voi. Cu jucaria asta , am motiv de venit la man :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gospodarul Postat Aprilie 12, 2019 Autor Share Postat Aprilie 12, 2019 Chiar acum, Adrian M. a spus: Multam, dat urmarire, tin un ochi pe voi. Cu jucaria asta , am motiv de venit la man :))) Iti garantez ca vei mai avea cel putin un motiv solid sa vii la MAN. Keep the eyes open Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Nu inteleg de ce trebuie sa mergi la o INTRUNIRE moto ca sa vezi/testezi o marca sau un model de motocicleta inainte cand doar pe le intruniri mai putea cere unui motociclist sa te urci pe o mobra’ anume ca reprezentantele erau APROAPE inexistente as fi inteles... insa acum ......suni iti faci o programare si mergi sa te dai INTRUNIRE MOTO inseamna cel putin pentru mine o intrevedere’ cu OAMENI pasionati de acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Da, pentru ca un test ride de 1 ora in jurul Bucureștiului este tot ce iti poti imagina ca fiind ideal. Nu mai bine 1 ora pe Lepsa? Zic și eu, nu dau cu parul.. Evident, te duci la intrunire pt intrunire, ca.. De aia se cheama intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Acum 20 minute, Adrian M. a spus: Da, pentru ca un test ride de 1 ora in jurul Bucureștiului este tot ce iti poti imagina ca fiind ideal. Nu mai bine 1 ora pe Lepsa? Zic și eu, nu dau cu parul.. Evident, te duci la intrunire pt intrunire, ca.. De aia se cheama intrunire Chiar crezi ca pupa careva 1 h drive test ...pe lepsa ..cu cateva sute de motociclisti pe drumul ala???x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Inseamna ca-s unu' norocos...am depasit cu mult ora discutata si cred ca si limita de kilometri pe care o sugereaza cei care pun la dispozitie motoarele pentru test. Si nu m-a certat nimeni, nu am fost taxat sau macar sa fi primit priviri rautacioase...fiindca am fost ultimul inscris si avand rezervorul aproape plin, timp indestulator pana la asfintit, mi-am facut de cap! Si garantez ca si anul asta voi primi ingaduinta de a testa si a depasi termenii sugerati (timp, kilometri, viteza de croaziera...etc.), asa ca o sa indraznesc sa ma inscriu iarasi la ride teste! Singura conditie este ca nu cumva sa se ieftineasca prea tare mancarea incat sa fiu prea ghiftuit ca sa mai pot testa vreun motor! Hai cu MAN-u'...ca am anchilozat asteptand (vara)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 13, 2019 Share Postat Aprilie 13, 2019 Nea ivan, atunci vin cu tine, vad ca ai karma buna:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate